Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mobilkom treci operater?!  (Pročitano 49504 puta)
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
BlackBerry bold 9000
Nego ne znam sto se toliko opterecujes time sto sto su oni na ledjima Telekoma i tako dalje? To tebe i mene kao krajnje korisnike uopste ne treba da zanima. Ok, oni to koriscenje placaju i iz toga bi moglo da se zakljuci da mozda cene nece biti tako niske. e oni da ponude, a ako te cene budu visoke, onda ih tek pljuvati. Zamisli da sutra osvane informacia na njihovom sajtu, da je minut razgovora sa PDV-om 5 dinara, a poruke 0,5 dinara. Jel bi i dalje imao primedbu sto koriste Telekomovu mrezu?
Smile Smile Smile

Vidi lave, ne znam čemu aplauz. Stvari stoje ovako... Ja imam kola i držim autoput a ti hoćeš da radiš rentakar i dođeš kod mene da najmiš auto. Ja bi bio totalni idiot ukoliko bi ti dozvolio da budeš jeftiniji od mene barem dotle dok koristiš moja kola. Elem, ne očekuj previše od jedne male bedne regionalne kompanije koja je tek ulaskom u Bugarsku pregurala 10 mil. korisnika. Telenor sa 130 mil. je za njih Amerika u koloru pa ni oni nisu uspeli da donesu bum na tržištu i čak su izgubili 10 posto market šera za vreme od kada su preuzeli mobtel. A to da iza VIP-a stoji vodafon je tačno kao i tvrdnja da iza zastave stoje fiat i opel. VIP samo prodaje neke vodafon servise a za tvoju informaciju i oba preostala operatera imaju završne pregovora sa istom kućom oko blackberry servisa i tada ćeš da tvrdiš da je vodafon stao iza njih. Ja ti odgovorno tvrdim da iz MTS stoji Tmobile, mnogo više nego što iza vip-a stoji vodafon.

I sada reč dve o prisluškivanju koje onaj kome aplaudiraš pominje. VIP je hteo da srpsku mrežu svičuje u zagrebu i da tamošnjoj državi omogući potpuno neselektivan pristup srpskim nacionalnim radi resursima koje su unajmili na 10 godina. Teorijski gledano, hrvati bi mogli da ovde nesmetano komuniciraju a da naša država te komunikacije ne može da presretne i na taj način dovede u opasnost i ustavni poredak. E to neće moći. BIA kakva god da je, potpada pod srpske zakone i srpska skupština može da je kontroliše, ali ne može da vrši kontrolu u hrvatskoj. Iz ovih razloga ovi amateri kasne sa radom i trenutno su za ovih 6 meseci pustili u rad 15 svojih BS-ova. Uzgred telekom kojeg prezireš je u CG u stadijumu da će sa svojom mrežom bez nac. rominga pustiti u rad mrežu 1. jula. Toliko o sposobnosti. Kada nešto kritikuješ radi to sa argumentima a ne predrasudama. Ovde se na 61 strani diskutuje o nečemu što ne postoji osim na papiru. Kada je to sve tako i kada imaš njihovu karticu, ti pozovi sa tog broja nekoga ko nije kor. servis. Da te podsetim, to je trebalo da se desi još pre 13 dana, a neće barem još toliko!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
HTC Diamond 2
a billing? iz par izvora sam čuo da će ipak biti u hr?
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Велики Брат те позива у исповедаоницу!!!

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
za D4ch  -
nema veze što si aktivirao karticu i izvadio iz telefona.
kad bude mreža proradila ti je samo vrat u isti telefon
и ја планирам да извадим картицу, ама не могу још 10 дана да чекам  Smile, само ми није јасан твој пост, ја сам активиро картицу добио сома бонуса. Е сад, питање је да ли сме да се убаци картица која није ВИП, дакле, у мом случају Теленор, и да ли ћу у том случају изгубити бонус кредит. Читао сам у овој теми неке коментаре да не сме да се убаци друга картица. А да ли се мислило на другу ВИП ову картицу, или да не сме да се убаци ни једна друга картица уколико желиш да ти остане бонус са Випове картице. Не бих да смарам, али занима ме, прочито сам последнјих 30 Smile страница, и нисам нашао одговор, сем не смете да убаците другу картицу Smile Мало сам неупућен Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
mislilo se na drugu VIP karticu ako sam ja tebe dobro razumeo....
drugu VIP karticu ne smeš da aktiviraš na istom telefonu......
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Evo primera kako izgleda kada neko parazitira na tudjim ledjima:

-ovo je prikaz raspoloživih mreža kada je u tel. ubačena VIP kartica:

Ovo je prikaz raspoloživih mreža kada je u tel ubačena MTS ili Telenor kartica:

Inače, oznaka operatera je VIP kao na slici:

Samim tim, ovi prosvetitelji srpskog naroda koji su došli da nam ukinu zabranu slobodnog izražavanja i govora i dozvole neometano razgovaranje nemaju ni svoje metalne ili pak betonske stubove na kojima bi okačili antene i emitovali signal već se šlepuju kod drugoga i onda imaju još obraza da nekome pričaju o slobodi govora???

P.S. poenta je u tome da ako se u tel. nalazi VIP kartica, nije moguće ni odabrati ni videti raspoloživost 064 mreže tj., Yug 03 ili ti MTS jer ovi paraziti upijaju sve ....
« Poslednja izmena: 13. Jun 2007, 16:58:13 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 9300
::ja sam ubacio karticu u matoru motorolu [c115] i u prvom momentu mi je na ekranu pisalo "VIP",30ak sekundi kasnije se ispisalo "ö4"..
::shto povezujem sa "Österreich"-iliti "Austrija"..

::vetj 2 dana to stoji tako,poslao bi vam skrinshot,ali u fonu ne postoji takva opcija,videtju da slikam pa da okachim sliku..
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::zashto se uopshte vodi diskusija o tome ko na kome "parazitira"??
::korisnike trebaju samo da zanimaju usluge operatera i nihove cene,a sve ostalo su stvari tehnichke prirode samog operatera,a ne njegovih korisnika..
::kao kad bi se povela diskusija na temu:"zashto nokia u neke svoje modele ugradjuje operin brouzer,a ne neki svoj koji je ona napisala"-na tu temu mozhe da ide rasprava do prekosutra,a na to niko ne mozhe da utiche..
::kao ni na "parazitiranje" VIPa na telekomu..
« Poslednja izmena: 13. Jun 2007, 19:15:54 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Ko mi obrisao post? Da ponovim. Poslednja informacija do koje sam dosao glasi: Sutra odredjuju nagradjene mobilnim telefonom.U petak obavestavaju nagradjene, mada nije iskljuceno da to urade i sutra.Pustanje mreze je planirano za desetak dana.Formiranje cena je u toku.Izvor:dousnik iz VIPmobile. Ako je on slagao, slagao sam i ja vas. Ostaje da vidimo pouzdanost informacije..
Ja obrisao post!
Razlog: ne verujemo prijateljima koji eto imaju nekoga negde, doušnike u Vip-u, rekla/kazala ... samo proverene i zvanične informacije dozvoljavamo!
Eto, dosta mi je da na 60 strana čitamo priče nekih koji znaju neke tako i na taj način došli do (dez)informacija a ono ni 0.01% tačnosti!

Ubuduće brišem sve takve komentare!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Stojim licno iza toga da je covek iz VIPmobile to rekao.A sada sam dobio informaciju da to mozete cuti i u njihovim poslovnicama ako licno odete tamo.Predpostavljam da njihovi radnici ne mogu da se uzdrze i samovoljno iznose taj podatak u poslovnicama.Upravo dok ovo kucam,pored mene sedi covek kome je to receno u jednoj poslovnici.Pa ne mogu licnu kartu da mu okacim ovde.Ustalom,ne bavim se neozbiljnim stvarima i nemam ama bas nikakvog interesa, vec sam hteo sa vama da podelim tu informaciju..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

kill 'em all!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
Zastava allaraound d wrld!
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Benq ef 81
ma ocigledno se ovde nista ne moze reci sto se ne svidja cigli
i moj komentar na ono sto je rekao je obrisao samo zato sto sam napisao ono sto mu se nije svidelo
samo tako nastavi ciglo.. bravo !

covek govori,sto 90% nas misli,mobilkom je naopako usao na nase trziste,ne nudi nista,a tema se razvukla o njemu na 60 strana tj.raspravljamo o necemu sto ne postoji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
..ja cu im dati sansu.Kao sto sam i ovim derikozama i lovcima u mutnom.Ne mogu nista da izgubim.U krajnjem slucaju,izabracu najmanje zlo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.