Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mobilkom treci operater?!  (Pročitano 49302 puta)
Zvezda u usponu

Everything I touched was golden

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N82
pa mobtel je kupio veci lopov od predhodnog , sta te to cudi.
to se kod nas kaze "sjasi kurta da uzjase murta"
Ja od  '98 imam broj 063 , ali sam pre oko dve godine presao na 064 , a ovaj prvi samo dopunjava zato sto svi  znaju taj broj i navikli su na njega
IP sačuvana
social share
Everything I touched was golden
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
dosta off-a, vratite se temi!
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
LG G2
jos kolko li ce dana proci dok nam posalju sms da mozemo da koristimo servis Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
gde su bili svo ovo vreme dali znate da smo najskuplji minut plaćali u svetu a ne u evropi to je čist lopovluk.
prekjuč sam kod063 aktivirao novu tarifu koja glasi 2.9 din bez pdv  a meni sa računa posle 55 sekundi nestalo oko 13 dinara .
pa sad im verujte na njihove reklame

Trebao si prvo da nazoves korisnicki pa bi dobio informaciju.Ja sam nazvao i vec odabrao tarifu i onda mi je operaterka rekla:"Taj paket je tarifira na 60 sekundi a ako pricas oko minut i po zaokruzuje se na 2 min"  Smile Naravno odustao sam od toga i ostao na staroj tarifi.Ne treba uvek skakati na reklame nego prvo sve procitati ili pitati tipa  i tek onda nesto odluciti.  Smile  Sto je najgore g.... na sajtu uopste to nisu napisali.....  Smile Posto se sada pojavio VIP morace oni da spuste loptu i da shvate da Srbija nije njihova prcija.Dokaz je da se telenor us.... jer ima najgoru ponudu za prepaid.Mislim MTS ima mnogo bolju ponudu za prepaid.Kupio sam i ovu VIP karticu pa cekam da vidim sta oni nude.Oni ce morati da imaju najeftinije cene jer ulaze na trziste.A onda ce Telenor morati da spusti cene i dok se oni tuku mi dobijamo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 390
Zastava GB
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple g-2 mini
telenor- dokazano-kradu
mts-dokazano-kradu
vip-dokazace se-kradu
ako smo im mi kao korisnici na prvom mestu,
onda svaka usluga koja je dostupna odgovarajucem paketu moze da se iskljuci,npr.telebnor -na racunu imate manje od 50 din.
ako sam vam ja na prvom mestu e onda uradite onako kako meni odgovara a to vi naplatite kako vama odgovara a ja cu odluciti dali cu da koristim vasu mrezu ili ne,[vazi za sve operatere]
znaci oni su na prvom mestu a nas ko jbe.
pozivi korisnickom servisu--ha ha se naplacuje zbog zloupotrebe.mts to ne naplacuje dali to znaci da tamo nema zloupotrebe.
ljudi moji gde god budu mogli krasce nas bez obzira na mrezu.
jer ipak je ovo s r b i j a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
LG G2
napokon i nama korisnicima pocinje da svice,dosta su nas spricali  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Vidim ja da vi nemate više argumenta za raspravu i sada preispitujete rad već postojećih operatera. Smile
Za preispitivanje rada i komentare, negodovanja i žalbe u vezi postojećih operatera formirane su posebne teme:

http://forum.burek.com/index.php/topic,234081.0.html - Telenor 062/063 - Pitanja i odgovori!
http://forum.burek.com/index.php/topic,234082.0.html - MT:S 064/065 - Pitanja i odgovori!

Samim tim, sva dalja rasprava u njima. Ovde se raspravalj o VIP-u ... ako ne znate šta reći, nemojte ni ići u off-topic!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja bio juče u bgd inače sam iz požarevca i mogu vam reć da sam video 10 baznih stanica novih i saznao sam da su vip'ove
znači da su udarno krenuli na srbiju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Mene jedostavno zanima, kada će se VIP skinuti sa grbače MTS-a i pokrenuti sopstvenu mrežu?!? Sudeći prema nagadjanjima da u periodu od 2. godine treba po nekom ugovoru da pokrije 20 i kusur procenata teritorije(ceo Autoput, važnije gradove), to samo znači da će danjašnju pokrivenost koju imaju Telenor i MTS dostići 2018 godine, zar ne?!?
Zašto li ja onda mlatim praznu slamu, kada znam da ću i narednih 10 godina koristiti karticu Telenor-a u kraju u kome živim jer neće biti sigurno signala VIP mreže u tom periodu. Jedino ako se budu šlepovali kod MTS-a, no to neće doneti neki brzi internet pa čak i GPRS, da ne govorimo o svim uslugama u jednoj mreži koje trebaju biti prisutne ...

Živi bili pa videli ....

Moram opet da ponovim da ne budem pogresno shvacen. Savrseno me zabole za svaku mrezu, ukljucujuci i VIP i samo mi je bitno sta ja mogu kao korisnik od te mreze da dobijem. Znaci za mene je najbolja ona mreza koja ce da mi da najnize cene i najbolji kvalitet usluge. Ako je to VIP, onda je VIP najbolja mreza. Nego ne znam sto se toliko opterecujes time sto sto su oni na ledjima Telekoma i tako dalje? To tebe i mene kao krajnje korisnike uopste ne treba da zanima. Ok, oni to koriscenje placaju i iz toga bi moglo da se zakljuci da mozda cene nece biti tako niske. Medjutim to su sve nagadjanja i treba prvo sacekati i videti kakve ce cene oni da ponude, a ako te cene budu visoke, onda ih tek pljuvati. Ovako ih pljujemo, a da jos ne znamo nista o njima. Zamisli da sutra osvane informacia na njihovom sajtu, da je minut razgovora sa PDV-om 5 dinara, a poruke 0,5 dinara. Jel bi i dalje imao primedbu sto koriste Telekomovu mrezu? Mene recimo to uopste ne bi zanimalo, niti bi mi smetalo. To sto kazes da ce ko zna koliko godina graditi sovju mrezu, to opet samo po sebi ne treba da nas interesuje. Vise je nego izvesno da oni nece prestati da koriste Telekomove kapaicete dok ne izgrade svoju mrezu. Zato, ako ponude povoljne cene, pokrivenost imaju svuda gdei Telekom, a to je odlicno, mislim da nema zime.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 6630 + N95
Nego ne znam sto se toliko opterecujes time sto sto su oni na ledjima Telekoma i tako dalje? To tebe i mene kao krajnje korisnike uopste ne treba da zanima. Ok, oni to koriscenje placaju i iz toga bi moglo da se zakljuci da mozda cene nece biti tako niske. e oni da ponude, a ako te cene budu visoke, onda ih tek pljuvati. Zamisli da sutra osvane informacia na njihovom sajtu, da je minut razgovora sa PDV-om 5 dinara, a poruke 0,5 dinara. Jel bi i dalje imao primedbu sto koriste Telekomovu mrezu?
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.