Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mobilkom treci operater?!  (Pročitano 49431 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
ma neka me prisluskuje ko god hoce. treba da dodju jos pet operatera i da oforme jos pedeset spijunskih agencija. zdrava konkurencija bolja ponuda za " nas" , ai i radna mesta za spijune
I šta si ti hteo ovime pametno nama da saopštiš?!?
Zdrava konkurencija je bolja ponuda za nas?!? O.K. neka se prvo pojavi ta zdrava konkurencija pa da raspravljamo ... ovako, mlatimo praznu slamu još iz oktobra meseca 2006. godine u ovoj temi i nismo ni reč dalje od toga osim saznanja da se novi operater zove VIP i da je za to ime pitao gradjane Srbije koji su se u najvećoj meri složili, Smile ... i da je eto 11.06.2007. godine počeo sa prodajom prepaid kartica koje se i ovako ne mogu koristiti ...
Toliko sam ja kao korisnik željan konkurencije i jeftinijeg razgovora u ovoj državi saznao u ovoj temi i ništa više na 57 strana o trećem operateru.

Poučen iskustvom "zdrave konkurencije" u Srbiji kada je došao Telenor i priča oko toga kako će eh ... tek on draditi posao za korisnike ... šta bi?!? Imaju identične cene i pakete i Telenor i MTS ... pa gde je tu konkurencija?!? Ne kažem da je to loše po korisnike jer je cena smanjena, pojavile se razne pogodnosti i za sve je to zaslužan Telenor je MTS prstom nikada mrdnuo ne bi ... ali ... opet deluje kao da saradjuju je su im cene aman bre identične ...

Dao bog da ovaj treći operater to odradi, ali sačekajmo onda da vidimo šta nudi. Do sada nije ponudio sem SIM kartica za 100 dinara ništa drugo ....
« Poslednja izmena: 12. Jun 2007, 18:02:21 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Baš tako, ... i ja "osecam" da su tek ovi pokvareni prevaranti da je to nevidjeno.... Razlog zašto to tvrdim je obradjen na prethodnoj strani kada su tvrdili da su pitali javno mnjenje u Srbiji i da su se svi složili oko naziva "VIP", ili nebuloza oko uvoza opreme iako se zna da uvoze polovnu robu iz Rumunije, .... - znači, lažu nas već na početku i to tako beskrupulozno ...

Pazi, poslednja stvar koju zelim je da izigravam nekog VIP-ovog advokata. Znaci savrseno mi je svejedno da li ce provajder da se zove ovako, ili onako, da li ce da bude iz Srbije, Albanije, ili Nemacke. Ono sto je meni kao korisniku vazno, to je da mi obezbedi kvalitetnu mrezu (potpunu pokrivenost, nove usluge), povoljne cene i po mogucstvu veliki broj prodavnica i ljubazno osoblje koje u njima radi. Sve ostalo me N-E  Z-A-N-I-M-A. Sta je trenutno radim po tom pitanju? Sedim, citam komentare, cekam cene i ponude telefona. Pored toga, cekam prve utiske kada mreza proradi, onih koji ce te kartice koristiti i kada prodje odredjeni vremenski period, dacu svoj konacni sud o ovoj mrezi i ako on bude pozitivan, tacnije bolji od utiska koji u tom trenutku budem imao o Telneoru, mrezi koju sada koristim, postacu cu clan VIP-a. U suprotnom ostacu na Telenoru, sa kojim ne mogu da kazem da sam nezadovoljan, ali ne mogu ni da kazem da sam previse zadovoljan i da to ne moze mnogo bolje i pre svega mnogo jeftinije.

Citat
Ovo oko alternative - alternativa Telenoru i MTS-u bi trebao da bude VIP a ne suprotno! Ne mogu biti Telenor ili MTS alternativa pobogu nekome ko još i nema sopstvenu mrežu ...

Daj, nemoj me zezati. Smile Ovo sam rekao hipoteticki. Ja sam clan Telenora vec godinama i to postpaid clan i naravno da VIP moze tek da postane alternativa, Telenoru ili Telekomu. Ovo sam rekao samo u kontekstu price o pracenju i IMEI brojevima, jer su oni kao prvi poceli to da rade, pa sam pitao da li je onda alternativa tom pracenju Telekom ili Telenor i rekao da mislim da nije.
« Poslednja izmena: 12. Jun 2007, 18:10:00 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Bravo sedi 1
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kao prvo pojedinci ovde ne znaju ko stoji iza VIP'a samo ću da vam kažem Vodafone
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dosta je ljudi  ovog lopovluka u Srbiji  čim se pojavio neko nov odmah brže bolje i telenor i mts daju nešto za dž
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
gde su bili svo ovo vreme dali znate da smo najskuplji minut plaćali u svetu a ne u evropi to je čist lopovluk.
prekjuč sam kod063 aktivirao novu tarifu koja glasi 2.9 din bez pdv  a meni sa računa posle 55 sekundi nestalo oko 13 dinara .
pa sad im verujte na njihove reklame
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
....Ono sto je meni kao korisniku vazno, to je da mi obezbedi kvalitetnu mrezu (potpunu pokrivenost, nove usluge), povoljne cene i po mogucstvu veliki broj prodavnica i ljubazno osoblje koje u njima radi. Sve ostalo me N-E  Z-A-N-I-M-A.
Verujem da 100% korisnika traži to isto od novog operatera i da nisi jedini slučaj kome je to važno! Smile

Mene jedostavno zanima, kada će se VIP skinuti sa grbače MTS-a i pokrenuti sopstvenu mrežu?!? Sudeći prema nagadjanjima da u periodu od 2. godine treba po nekom ugovoru da pokrije 20 i kusur procenata teritorije(ceo Autoput, važnije gradove), to samo znači da će danjašnju pokrivenost koju imaju Telenor i MTS dostići 2018 godine, zar ne?!?
Zašto li ja onda mlatim praznu slamu, kada znam da ću i narednih 10 godina koristiti karticu Telenor-a u kraju u kome živim jer neće biti sigurno signala VIP mreže u tom periodu. Jedino ako se budu šlepovali kod MTS-a, no to neće doneti neki brzi internet pa čak i GPRS, da ne govorimo o svim uslugama u jednoj mreži koje trebaju biti prisutne ...

Živi bili pa videli ....
kao prvo pojedinci ovde ne znaju ko stoji iza VIP'a samo ću da vam kažem Vodafone
Jok, Vodafone im je samo strateški partner koji nudi neke svoje usluge i ništa više. Ne stoji on iza njih već stoje oni sami na svojim nogama!
Kao drugo, nemojte misliti da neko stoji ovde iza Telenor-a i MTS-a i namerno kritikuje VIP ... jednostavno, VIP do sada nije ponudio ništa što bi neko mogao da pohvali - eto!
gde su bili svo ovo vreme dali znate da smo najskuplji minut plaćali u svetu a ne u evropi to je čist lopovluk.
Ma nemoj?!? Znaš li ti koliko je u Evropskim mrežama koštao minut na prepaid-u?!? Nigde ispod 20-30 euro centi, pa računaj koliko je to. Minut na postpaid tarifama u Evropi je prosek 0.09€ i sada smo i mi u toj "zoni"! Smile Jest da je ranije minut znao da košta i mnogo manje, ali tada Evropa i nije bila ujedinjena po "€"! Smile
prekjuč sam kod063 aktivirao novu tarifu koja glasi 2.9 din bez pdv  a meni sa računa posle 55 sekundi nestalo oko 13 dinara .
Eh, pa nije baš tako ... lepo piše koliko košta i tako i jeste ... prvih 59 sekundi je koštalo manje od 7 dinara tj., 6.80 dinara ... ja proverio i nemojmo se folirati, no za žalopojke imamo temu: Telenor 062/063 - Pitanja i odgovori!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
A kao Vodafone je cudo....

dosta je ljudi  ovog lopovluka u Srbiji  čim se pojavio neko nov odmah brže bolje i telenor i mts daju nešto za dž

Telenor je krenuo sa raznoraznim akcijama cim su usli u Mobtel a mts je onako jadan i bedan morao da uleti i sakom i kapom kako bi ostao konkurancija....
Inace zasto koristis mobilni ako si svestan da te kradu ko nezdravi......ja ga ne bih koristio
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
LG G2
prekjuč sam kod063 aktivirao novu tarifu koja glasi 2.9 din bez pdv  a meni sa računa posle 55 sekundi nestalo oko 13 dinara .
ta cena vazi "posle 4"-tako kazu na reklami(malopre video)
e sad dal posle 4 ili 16,njih pitaj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.