Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mobilkom treci operater?!  (Pročitano 49466 puta)
Hronicar svakodnevice

kill 'em all!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
Zastava allaraound d wrld!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Benq ef 81
mozes koristi karticu na bilo kom telefonu
ali ne mozes aktivirati 2 ili vise kartica sa jednog telefona
to su rekle slatke prodavacice u radnji i prijatna devojka u call centru
Kako treba da se tumači ovo oko "prodavačica"??? Da li se njihov odgovor odnosio samo na prvih 50000 kartica ili i na sve naredne???
Zašto pišete nepotpune postove i nudite delimične informacije?
Zar neko treba sada da nagadja dokle ili do kog pretplatničkog broja u Srbiji neće biti moguće aktivirati dve ili vise kartica sa jednog telefona?!~?!?

E ljudi jel istina da kad kupimo ovu karticu i registrujemo je na nekom telefonu, da moramo posle samo na tom fonu da koristimo Smile
Iskreno, niko trenutno ne zna šta je istina a šta ne u vezi ovog operatera, svi imaju informacije iz druge ruke tipa: "ortak mi radi na kiosku, brat mi je načuo, sestra mi se zabavlja sa onim iz vip-a,..." i takve slične nebuloze ...
.

pa ako ti imaš bolje informacije,reci nam,i ovakve informacije nam dobro dođu,a ne praviti se pametan i spominjati neke nebuloze,a ništa nismo čuli pametno od tebe,samo nas kudiš i ako te informacije nisu tačne,nije čovek kriv što te "prodavačice" nisu rekle potpune informacije i treba biti zahvalan.

većina onog što sam ja rekao da mi je onaj čovek rekao što je bio na njihovom seminaru je tačno i ako njegove informacije nazivaš nebulozom,onda nam reci nešto što ti znaš,a mi ne.

totalno je nebitno da li ce pratiti aktivaciju prvih 50.000 kartica ili i sve naredne,mislim gde je tu sloboda govora(reklama)
trzisno su odradili tih 1000.din.bonusa,na to im svaka cast,ali nije im trebalo to sa imei,do kog stepena ce pratiti telefone...(obrazlozenje tipa,da ce kod nas pojedinci da  kupe po 10 i vise kartica i da je to povod za "registrvanje"imei svakog telefona sa vip karticom je pomalo glupavo,ni pracenjem nece stati na put preprodaji....)
u svakom slucaju ovo je Srbija,kako neko rece,i svako(pa i ja )ce ako ponude bolje tarifne pakete,od konkurencije,poceti  da koristi njihove usluge...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
draxiumjan1972, zbog preglednosti foruma, ne moras bas ovoliko citata  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
No, nisu se lepo ni "izlegli" na ovoj našoj teritoriji a već počeli da prete gradjanima kako će pratiti njihove mob. telefone tj., brojeve u tim telefonima preko IMEI broja ... Smile

Ciglo mislim da malo preozbiljno ovo shvatas. Ovo se verovatno radi softverski i to sluzi samo kao predostroznost zato sto ih je neko ocigledno dobro pripremio i uputio gde dolaze i kakav je srpski mentalitet. Zar stvarno mislis da kada ovo ne bi postojalo ljudi ne bi masovno kupovali stotine kartica, a onda ih nakon istrosenog kredita bacali? I ovako ce ja mislim bar 60-70% ovaih kartica da zavrsi u kontejneru odmah nakon ptrosenog kredita. Znaci VIP ovo i daje zato sto pokusava da dobije nove korisnike. Da nije ovo ogranicio ne bi dobio ni hiljadu korisnika, pogotovo kada se zna da jos ne postoji ni cenovnik, ni prava mreza, ni nista. Znaci ne bih ja sada to sto oni ogranicavaju koriscnje kartice na jedan IMEI broj odmah posmatrao kroz neke spijunske bia naocare. To je samo jedna mala predostroznost, koja je ocigledno vise nego potrebna na srpskom trzistu.

Opet s'druge strane, nije valjda da verujes da na Telekomu, ili Telenoru ti imas bilo kakvu privatnost? Valjda znas da se sve sms poruke, odlazni, dolazni pozivi registruju i snimaju u neku arhivu. To se radi kao za potrebe policije, ali sve se plasim da ovde uz neku vezu, ili 50 eur, ne mozes da udjes kada god pozelis i da vidis sta god te zanima. Pa KAric je sa onim Ekrem Lukom, napravio deal tako da su sve informacije iz tada Mobtelove mreze bile javno dostupne svim Albancima, pocem od Hasima Tacija, pa do Ramusa Haradinaja. Kod Telekoma imas ortak lokator, gde mozes svako, ne provajder, vec svako da vidi gde se ko nalazi i kuda se krece. Imas kao foru da taj to mora da odobri, ali ja znam gomilu ljudi koji su krisom, pogotovo svojim devojkama to aktivirali i tako ih prate. Jedan moj ortak za malo da isprebija nekog tipa jer je ortak lokator nesto zajebao stvar, on pratio devojku i dosao do nekih parkiranih kola ispod nekog mosta i video momka i devojku unutra i izvkuao tog tipa i vec krenuo da ga pegla, kada je izasla neka skroz deseta riba iz kola. Sta mislis kada je ov komercijalna usluga, dostupna svim korisnicima, do koje mere onda svaki zaposleni, da ne govorim o nekim mudima da ti prati, snima i sta god mu je volja sa tvojim telefonom.

Znaci ta prica sa IMEI brojevima je meni skroz ok i uopste mi ne smeta.
« Poslednja izmena: 12. Jun 2007, 15:55:02 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

kill 'em all!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
Zastava allaraound d wrld!
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Benq ef 81
draxiumjan1972, zbog preglednosti foruma, ne moras bas ovoliko citata Smile

ok,nema problem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k700
moze li mi neko reci prica li preko vip mreze ili jos se samo javlja automat sa istom porukom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Ciglo ...... Zar stvarno mislis da kada ovo ne bi postojalo ljudi ne bi masovno kupovali stotine kartica, a onda ih nakon istrosenog kredita bacali? I ovako ce ja mislim bar 60-70% ovaih kartica da zavrsi u kontejneru odmah nakon ptrosenog kredita........
I šta sad?!? Treba ih žaliti i baš iz tih razloga što će im korisnici baciti kartice pa kupovati broj samo ako imamo nameru da ga koristimo u budućnosti kako ih ne bi jadne oštetili??? Ili čisto iz kurtoazije i žaljenja da koristimo i jednu njihovu karticu?? Pa jel žale oni nekoga od nas ili nas već uslovljavaju pravnim odredbama prema njima i stavkama???

Znači, mene će da ucenjuje ovaj novi operater koji se još nije ni izlegao kako treba već parazitira na tudjim ledjima time što će mi zabraniti ili ograničiti kupovinu njegovih kartica jer štiti 1000 dinara koje i ovako poklanja ili ti 50000 pretplatničkih brojeva?!? Ako je pao na tih 50000 i strahuje od toga, onda stvarno ... pa šta tek onda da radi 50001 korisnik koji neće dobiti bonus od 1000 dinara, neće učestvovati u nagradnoj igri?!?

Po ovoj logici bi na sniženju u nekoj robnoj kući prodavačica trebala svakom da potražuje ličnu kartu i vodi evidenciju kako slučajno ne bi ponovo došla ista mušterija i kupila još jednu kutiju praška za promotivnu cenu i time stvarala zalihe po povoljnoj ceni????

Nije ovo Srbija ... i usred Njujorka da se tako nešto izreklamiralo svi bi pohrlili da kupuju što više kako bi imali veću korist i to je primer na celoj planeti  - nismo jedinstveni!
Citat
Opet s'druge strane, nije valjda da verujes da na Telekomu, ili Telenoru ti imas bilo kakvu privatnost? Valjda znas da se sve sms poruke, odlazni, dolazni pozivi registruju i snimaju u neku arhivu.
Naravno da je tako, i to "prisluškivanje" tj., vodjenje evidencije IMEI brojeva će za VIP odradjivati sigurno MTS jer su VIP u "nacionalnog romingu" sa njima i nemaju svoju mrežu i potrebnu aparaturu. Što znači, da će opet "naši" da nas kontrolišu za strane! Smile Ali, niko nije ni od Telekoma ni Telenor-a učestvoao u nekoj aferi sa prisluškivanjima i to za strane obaveštajne službe.
Dok je kod ovog sadašnjeg "VIP-a" već i pre nego što je počeo da prodaje kartice na našem tržištu tj., radi, naša BIA već reagovala zbog takvih nepravilnosti i pokušaja ... znači, likovi imaju afiniteta ka prisluškivanju, praćenju, vodjenju evidencije i statistike, ... u tom kontekstu govorim ... i bilo ovo preozbiljno ili ne, jednostavno me zabrinjava jer do sada nisam imao prilike da čujem tako nešto javno od bilo kog operatera ... i još kada se doda da je i naša tajna služba reagovala ...

Samim tim, smatram da nisu došli na srpsko tržište zato što vole srbe, već zato što smatraju da ovde ima ovaca koje daju kvalitetnu vunu. Zašto bi onda iko od nas trebao da ih žali? Ako oni misle da mogu nas da strižu onda daj bar da vidimo za koju cenu ćemo im prodavati tu vunu!
« Poslednja izmena: 12. Jun 2007, 16:41:46 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
I šta sad?!? Treba ih žaliti i baš iz tih razloga što će im korisnici baciti kartice pa kupovati broj samo ako imamo nameru da ga koristimo u budućnosti kako ih ne bi jadne oštetili??? Ili čisto iz kurtoazije i žaljenja da koristimo i jednu njihovu karticu?? Pa jel žale oni nekoga od nas ili nas već uslovljavaju pravnim odredbama prema njima i stavkama???

Zasto mislis da bilo ko ovde bilo koga treba da voli, ili da zali? VIP ovde ne dolazi da bi Srbima doneo blagostanje, vec da zaradi pare. To sto oni zele da zarade pare nije nista ruzno samo po sebi niti lose, jer mi smo od 5. oktobra 2000. godine kapitalisticko drustvo koje funkcionise na principima trzisne ekonomije. Postoji samo jedno pitanje, a to je da li oni tim svojim postupkom krse zakon ili ne. Koliko ja znam oni na to imaju pravo, ne krse zakon i tu se cela prica zavrsava. Sve ostalo je u domenu nasih osecanja i prava da to ocenimo kao dobro ili lose. Meni licno ni malo ne smeta ni da me prate ni da me prisluskuju. Nemam sta da krijem. Ne mislim da sam vazan i zanimljiv bilo kome da bi me pratili ili prisluskivali. Cak i da mi smeta, opet koja je alternativa? Telekom? Telenor? Ne verujem da je tako.

Citat
Naravno da je tako, ali niko nije ni od Telekoma ni Telenor-a učestvoao u nekoj aferi sa prisluškivanjima i to za strane obaveštajne službe.

Pazi, taj pojam "afera" je veoma izraubovan kod nas. Ovde je sve afera i nista nije afera. Pogledaj samo sve ove trankripte razgovora svih ovih mafija, drumskih, prosvetnih, stecajnih i tako dalje. Otkud svi ti transkripti? Ko je sve to dobio i kako? Cak i da je policija, po zakonu prisluskivala te telefone, otkud te informacije novinarima koji iste javno objavljuju po raznim medijima? S;druge strane, da li je tebi bitno, ako te neko vec prisluskuje i prati, da li je to policija, ili neko drugi? Ja sam vec rekao, da mislim da mene nema razloga niko da prisluskuje i prati, a ako me vec prisuskuje i prati, svejedno mi je ko je to. I kako bi nazvao ako ne aferom cinjenicu da je Karic omogucio potpuni pristup Ekremu Luki, celokupnoj Mobtelovoj mrezi i svim njenim podacima?

Citat
jednostavno me zabrinjava jer do sada nisam imao prilike da čujem tako nešto javno od bilo kog operatera ...

Vidis, u tome je problem. Ljudi ovde ne vole da cuju istinu. Vole da ih lazu, mazu i pricaju neke bajke. Zato su radikali najpopularnija stranka. Ne prebacujem tebi nista, niti te povezujem sa radikalima, vec samo govorim o fenomenu. Po meni mnogo je vise fer da provajder kaze sta radi i kako, nego da mi prosipaju price o patriotizmu, postenju i tako dalje, a da sve to i jos mnogo gore rade iza ledja.

Citat
Samim tim, smatram da nisu došli na srpsko tržište zato što vole srbe, već zato što smatraju da ovde ima ovaca koje daju kvalitetnu vunu. Zašto bi onda iko od nas trebao da ih žali? Ako oni misle da mogu nas da strižu onda daj bar da vidimo za koju cenu ćemo im prodavati tu vunu!

Vec sam rekao. Ne treba niko nikoga da zali, niti mi treba da budmeo ovce koje ce oni da sisaju. Ovo je, var formalno, slobodno trziste i svako se bori za svoje mesto pod suncem. VIP postavlja svoje uslove, ti kao korisnik imas pravo da te uslove prihvatis ili odbijes. Ako mislis da su u redu, ti treba da psotanes njihov korisnik, ako ne nemoj. Ja licno, to je moj licni stav, nikada ne bih kupovao kartice zbog 1000 dinara kredita i ako nemam para na bacanje, jer mi je jednostavno to potpuno nedostojanstveno. Opet, ne mislim da se trebamo drzati slepo provajdera po svaku cenu. Ako VIP ponudi povoljne uslove, ja cu prvi preci kod njih. Znaci ako mi pre svega odgovara cena koriscneja, ako mi ne smeta to sto beleze moj IMEI broj, ja cu preci kod njih. Fora je u tome sto ljudi ovde masovno kupuju kartice a da se jos ni cenovnik ne zna.

I jos nesto. Sto se BIA-e tice, ne znam kava ti osecanja gajis prema njima, ali sto se mene tice, ja bih vise voleo da me prisluskuje i KGB, CIA i FBI, sve sa Ekremom Lukom na celu, nego "nasa" BIA. Zato, sto sto se oni bune za mene je veliki plus i razlog da verujem da VIP radi ispravnu stvar.
« Poslednja izmena: 12. Jun 2007, 17:14:17 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
..... Sve ostalo je u domenu nasih osecanja i prava da to ocenimo kao dobro ili lose.....
Baš tako, ... i ja "osecam" da su tek ovi pokvareni prevaranti da je to nevidjeno.... Razlog zašto to tvrdim je obradjen na prethodnoj strani kada su tvrdili da su pitali javno mnjenje u Srbiji i da su se svi složili oko naziva "VIP", ili nebuloza oko uvoza opreme iako se zna da uvoze polovnu robu iz Rumunije, .... - znači, lažu nas već na početku i to tako beskrupulozno ...
Pa ko je nas jebote pitao kako želimo da nam se zove nova mreža??? Kako imaju pravo da se pozivaju na "istraživanje tržišta" i to da su građani Srbije izabrali bilo šta što su oni ponudili?!? Šta su to oni nudili baš me interesuje i kada i kome i gde ...??? Smile
... Cak i da mi smeta, opet koja je alternativa? Telekom? Telenor? Ne verujem da je tako.
Ovo oko alternative - alternativa Telenoru i MTS-u bi trebao da bude VIP a ne suprotno! Ne mogu biti Telenor ili MTS alternativa pobogu nekome ko još i nema sopstvenu mrežu ...
Citat
I jos nesto. Sto se BIA-e tice, ne znam kava ti osecanja gajis prema njima, .........
Ama baš nikakva ....
« Poslednja izmena: 12. Jun 2007, 17:39:44 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Everything I touched was golden

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N82
ma neka me prisluskuje ko god hoce. treba da dodju jos pet operatera i da oforme jos pedeset spijunskih agencija. zdrava konkurencija bolja ponuda za " nas" , ai i radna mesta za spijune
IP sačuvana
social share
Everything I touched was golden
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
LG G2
ja mu brisem vec 2 puta za redom....
post nema nikakve veze sa temom.....
Smile Smile Smile Smile Smile momci,ja mislio da je neko brzi pa uporan ko sivonja
izvinite za off ali nisam mogao da izdrzim da ne prokomentarisem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.