Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mobilkom treci operater?!  (Pročitano 49473 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Srbija ima 8.000.000+ stanovnika, a ne 6.000.000! Ne znas ni koliko ti zemlja ima stanovnika

Popis 2002 ~ 7,498,001
Odbij gastarbajtere, izbeglice, one koji su pobegli trbuhom za kruhom i stanovnike u ruralnim oblastima...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
HTC desire s
E ljudi jel istina da kad kupimo ovu karticu i registrujemo je na nekom telefonu, da moramo posle samo na tom fonu da koristimo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ne nego,ne možeš ove promo kartice ili kako se već zovu 2 ili više njih na jednom telefonu koristiti.Znači jedna kartica na jednom telefonu,a ne na istom
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
E ljudi jel istina da kad kupimo ovu karticu i registrujemo je na nekom telefonu, da moramo posle samo na tom fonu da koristimo Smile
Iskreno, niko trenutno ne zna šta je istina a šta ne u vezi ovog operatera, svi imaju informacije iz druge ruke tipa: "ortak mi radi na kiosku, brat mi je načuo, sestra mi se zabavlja sa onim iz vip-a,..." i takve slične nebuloze ...

No, nisu se lepo ni "izlegli" na ovoj našoj teritoriji a već počeli da prete gradjanima kako će pratiti njihove mob. telefone tj., brojeve u tim telefonima preko IMEI broja ... Smile

Naravno da bi reakcija na ovo "praćenje" bila i u obliku gornjeg pitanja: da li će pratiti samo onih inicijanih 50000 ili sve naredne??? Malo je u najmanju ruku čudno da se pojavi takva vest od operatera u kojoj obaveštava da će pratiti korisnikov telefon putem IMEI broja ... sam pojam "pratiti, nadgledati, ..." uliva nepoverenje ... zašto bi to ikada priznao javno da radi??? Ja se ne sećam da je ikada neki operater to rekao javno da radi, no. ...

Btw. niko više u Srbiji ne gaji iluzije i rodoljublje prema ikome koji pokušava da nam nešto naplati i oduzme novac. Traži se najpovoljniji prodavac ... ako ovi budu ponudili najjeftinije pakete, razgovore, internet i td., i td., nema problema - prelazimo na njih, ako budu bili u rangu cena Telenora i MTS-a džabe su otpakovali kofere u Srbiji i verujem da će samo inadžije kupovati i koristiti njihove usluge onda...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mozes koristi karticu na bilo kom telefonu
ali ne mozes aktivirati 2 ili vise kartica sa jednog telefona

to su rekle slatke prodavacice u radnji i prijatna devojka u call centru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Kako treba da se tumači ovo oko "prodavačica"??? Da li se njihov odgovor odnosio samo na prvih 50000 kartica ili i na sve naredne???
Zašto pišete nepotpune postove i nudite delimične informacije?
Zar neko treba sada da nagadja dokle ili do kog pretplatničkog broja u Srbiji neće biti moguće aktivirati dve ili vise kartica sa jednog telefona?!~?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

*Dok bude ljudi biće i para*

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2200
Zastava Srbija i Fruska Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia E61i & S200
E,ovako! Juče sam kupio dve pripejd kartice kod ovlašćenog prodavca u novom sadu u tehnomarketu....
Znači,dobili su dvesta kartica i ubrzo su prodate! Elem, zaista je istina da se u jednom mobilnom telefonu može aktivirati samo jedna kartica da bi se dobio nagradni bonus od 100din. kredita! Tako piše i u uputstvu koje se dobija uz kupljenu karticu! a tih hiljadu dinara dobija samo prvih 50000 hiljada aktiviranih sim kartica!

P.S. ja prvi nisam verovao u tu priču,ali sada vidim i sam da nije bila šala....
IP sačuvana
social share
MobilManijak*****

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Kako treba da se tumači ovo oko "prodavačica"??? Da li se njihov odgovor odnosio samo na prvih 50000 kartica ili i na sve naredne???
Zar neko treba sada da nagadja dokle ili do kog pretplatničkog broja u Srbiji neće biti moguće aktivirati dve ili vise kartica sa jednog telefona?!~?!?

Iskreno, niko trenutno ne zna šta je istina a šta ne u vezi ovog operatera, svi imaju informacije iz druge ruke tipa: "ortak mi radi na kiosku, brat mi je načuo, sestra mi se zabavlja sa onim iz vip-a,..." i takve slične nebuloze ...
.

pa ako ti imaš bolje informacije,reci nam,i ovakve informacije nam dobro dođu,a ne praviti se pametan i spominjati neke nebuloze,a ništa nismo čuli pametno od tebe,samo nas kudiš i ako te informacije nisu tačne,nije čovek kriv što te "prodavačice" nisu rekle potpune informacije i treba biti zahvalan.

većina onog što sam ja rekao da mi je onaj čovek rekao što je bio na njihovom seminaru je tačno i ako njegove informacije nazivaš nebulozom,onda nam reci nešto što ti znaš,a mi ne.
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Nisam ih ni pitao za kasnije jer me nije zanimalo za kasnije a i sumljam da znaju
nepotpune i delimicne?????
izvini ali ovo je potpuna i cela informacija
a za to sto ti pises postoji call centar pa se raspituj u sitna crevca ja sam pozvao i pitao ono sto me zanimalo i preneo ljudima tu informaciju

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Nepoznat
Browser
SIE-EF81 31
Pa meni je telenor za manje od 48 sati naso i vratio fon..jedini podatak je bio imei br..sve oni mogu..i rade..samo....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.