Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jun 2025, 16:32:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mnogo zajebano pitanje!  (Pročitano 7677 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Ubuntu ima verzije operativnog sistema za Desktop, Netbook i Server.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b10pre
mob
Nokia C5-00
Ubuntu ima verzije operativnog sistema za Desktop, Netbook i Server.

То сам тхео синоћ да напишем, али реко није битно за ову тему...  Smile
Мада ипак, чисто да се каже да постоје системи, наменски за нешто...  Smile
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N-shurnaest
nisam baš razumeo pitanje ali u svakom sličaju količina memorije koji os prepoznaje zavisi od toga da li je 32 ili 64 bitni os. znači i xp i vista i 7 će prepoznati aprox. 3.2 giga memorije u 32 bitnoj verziji, a u 64 bitnoj vreziji će prepoznati svu memoriju.

Nece svu, ako je ima mnogo.  Smile
 Starter u x64 vidi do 8GB RAM- a cini mi se  Smile , tek home premium x64  do 16 GB RAM-a. 
« Poslednja izmena: 28. Jan 2011, 11:51:43 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
I po cemu se jos razlkuju x86 i x64?Zasto svi koriste x86,kada je ova druga bolja?Ja razmisljam da predjem na nju,mada sam cuo da ima problema oko drajvera,jel to tacno?Hvala svima na odg Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N-shurnaest
Tesko da ces sa bilo kojom verzijom w7 imati problema sa drajverima, sve je prilicno automatizovano samo komponetne kao sto su stampaci i ili tv kartice koje su stare 5 godina ne mogu da rade na sedmici jer uopste nema drajvera za njih.

Pa x64 je  sta(?)  ...brzi, jeste brzi  Smile , koriste x86(32 bit) jer su im racunari stariji, ovi koji imaju novije x64 procesore treba da stavljaju i odgovarajuci OS za to.

Moj drugar se zajebao recimo, pa je stavio 32 bitnu sedmicu na x64 bitni sistem i stalno je dobijao BSOD-ove koji su indicirali na lose stanje rama, pajser.
Kad je stavio koju treba, sve je radilo kao sat.
« Poslednja izmena: 28. Jan 2011, 13:09:53 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
I dodjavola,a bio sam ubedjen da sam u pravu  Smile
Ovaj lap-top ima 4gb rama,a pise da koristi samo 3.5 zato mu ja preporucujem da instalira vistu,nisam ni znao da je toliko losa Smile A da li bi se na windows xp-u video ostatak od te memorije,zanimljivo je da je ona jedna od 4gb.I ja sam planirao da kupim 2gb zza mene,posto vec imam 2,ali ne pada mi na pamet da mi propada 512mb,a rece mi nesto da na nekoj verziji windowsa prepoznaje 4gb.Valjda zajebano je nju instalirati zbog drajvera,nego da li bi meni se vise isplatilo da kupim 1.5 gb memorije,i da stavim da sljaka,ili  da kupim 2gb memorije(on kaze da se to nadoknadjuje jel rade u dual modu,to mi nije jasno?(da ne otvaram novu temu. Smile
Pretpostavljam da je neki dual core, C2D ili neki od I3 procesora. Ako je tako, slobodno ubaci 64-orku. I 32. bitni programi ce raditi. Imaces zasebne program Files-e za 32 i 64 bita. Ubaci Ultimatum 7-icu i cepaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Valjda je core 2 duo(intel t4200 ili 2400 ako postoji uglavnom ima po 2x2000.
Moracemo da instaliramo,ali mislim da je konfiguracija strasna.E jedino sto nam nije jasno je sledece,kad udjemo u ocene windowsa,prema ocenama njegov lap-top je bolji i od mog i od njegovog pc-a,ali moja graficka je 5770,i imam ocenu 7.9(ali pise i za gaming graphics je 7.9 a i za windows aero je 7.9)
Medjutim kod njega na lap-topu ocena graficke je 5.9 za gaming ali za windows aero je 4.1,i posto je to najjmanja ocena ukupna ocena mu je 4.1!Moze li se to saznati zbog cega je tako?Da li to podleze reklamaciji,ako me niste shvatili pokusacu opet da objasnim samo kazite... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Ostavi se tih ocena. Ne obracaj paznju na to. Cesto se desi na tarabu pise ... pa neko polomi svog dilbera ili odere jezik.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia E71
Ja sam instalirao W7 na lap topu 64bit posto imam 4gb ram,ranije sam probao 32bit ali je on koristio samo 3gb rama zato sam presao na 64bit.Sve svemu evo skoro godinu dana sljaka ko sat... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Jel x64 veci kada se instalira od x86 i da li x64 moze da stane na obican dvd?Znamo svi na sta mislim Smile
(piraterija) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jun 2025, 16:32:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.