Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jun 2025, 21:33:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mnogo zajebano pitanje!  (Pročitano 7666 puta)
Svakodnevni prolaznik

Ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 340
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung L700
win 7 paše na sve a on verovatno nije instalirao drajvere koji pašu za win7
IP sačuvana
social share
Znam kad sam dosao ali ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N-shurnaest
Jel x64 veci kada se instalira od x86 i da li x64 moze da stane na obican dvd?Znamo svi na sta mislim Smile
(piraterija) Smile

Jeste , zauzima vise prostora, za 32bit w7 - 15GB HDD , za 64 najbolje 20 HDD i vise naravno. Sve staje na DVD.
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
Ja stalno koristim x86 win.Nisam iskreno video neku epohalnu razliku da bi prelazio na x64.Sto se tice memorije kad saberes i oduzmes dodje ti na isto.Evo i zasto.Meni na x86 na 7-ci kaze da imam 3.5 gb usable.Da stavim x64 video bi mi tih 0.5 gb rama medjutim opste poznato je da x64 trosi vise memorije.Tako da bi mi umesto sadasnjih 1 gb trosio oko 2 gb.Tako da kad saberem i oduzmem izadje mi isto......Slazem se sa Warboss oko startera.I ja do sad nisam nikom stavljao starter makar imao i netbook.Minimum koji stavljam na masine je home premium osim ako bas neko ne izrazi zelju za starterom.Takodje tvrdim i da medju nekim verzijama win7-ce nema nikakve razlike.Koristio sam win7 profesional i nisam video ni 1 razliku izmedju toga i win7 ultimate.Isti je to k...Takodje imao sam original win7 i piratski i takodje nema ni 1 razlike.Razlika je jedino sto kod originala imas support a kod pirata nemas.A taj support je bitan u pm.Sto se update tice nema razlike.Uzmes skines original win7 sa sajta microsofta i odradis sa aktivatorom aktivaciju i imas isto kao original.Jedino sto sam nailazio na probleme sa onim aktivatorom kod kojeg kupujes brend.Tu sam nailazio problem da neke masine nije hteo da aktivira a kod nekih mi se desilo da ga provale.Danas bas je moj kolega imao problem da mu e provaljen win kad je odradio sa aktivatorom.Medjutim to se desava jedino sa tim aktivatorom.Imam jedan koji do sad sljaka bez problema i nisam imao nikad najeb sa njime.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N-shurnaest
Win7 Profesional podrzava samo neke Enterprajz tj. Ultimate features. Npr. podrzava enkriptivni file system i Remote Desktop ali nema AppLocker, BitLocker, DirectAccess i BrancheCache. Takodje Profesional je i prva od win7 edicija koja moze u domensko okruzenje i podrzava 2 fizicka procesora i kao Enterprize i Ultimate do 128 GB RAM-a. Tako da nije bas da je isto ali sa gledista prosecnog home user-a ove opcije koje nedostaju... nece mnogo proplakati za njima.
« Poslednja izmena: 29. Jan 2011, 01:07:51 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
Pa znam brate da nije isto ali to meni nista ne treba.  Smile Imao sam ja onu knjigu win7 gde tacno pise koje su razlike.Samo realno preko 90% nas skida ultimate samo zato sto je najaca.  Smile Mogu da se kladim u sta god oces da 90% njih sto imaju ultimate da ima stavis home premijum i napises ultimate da ne bi videli razliku.Da ne bude lazi i ja sam u tih 90%  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22016
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 12, S21
http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/products/compare

primetne su razlike kada nesto treba da uradis u sistemu, verujte mi  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung Galaxy S9+
Znam za to.Imao sam slicno to samo knjizicu na Srpskom pa sam bas uporedjivao i citao razlike.Izmedju ultimate i profesional prakticno da nema razlike dok home premijum ima manje opcija.Ali sve to sto pise tamo ja iskreno niti koristim niti cu ikad koristiti.Sto se tice bit lockera to mi ne treba.Sto se tice jezika koristim uvek i samo uvek Engleski.Ne podnosim win na Srpskom i kad mi neko donese win na nasem obavezno popizdim.Te language pack nisam skidao sa update i to mi stvarno ne treba.Normalno kad imam komp koji podrzava najbolje uvek cu staviti ultimate medjutim realno da stavim i home premium sumljam da bi ikad mi nesto zafalilo.Znam samo da je starter provereno djubre i to je stvarno ku... od 7-ce medjutim mislim da home premium zadovoljava lepo sve potrebe nekog prosecnog usera.Posto imam original profesional verovatno cu je u buducnosti staviti na desktop ili lap i dok sam je imao bas sam gledao dal ima neke razlike i nisam primetio nista.Mislim nisam primetio jer te razlike koje ima ja nikad ne koristim.A takodje i legalni win je isti k.. kao i ovaj nas pirat samo sto eto pri update rizikujes da te uhvate.Neki cak kazu kako ne smes ni slucajno da radis update za office.I to sam sam radio na XP-u 1000 puta i skidam sa mic sajta direkt update za XP  i nisam imao problema.Kod 7-ce sam isto stavljao update za office i tu nisam imao problema ali sam nedavno to ugasio jer me smara plus i koji ce mi k... realno.  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jan 2011, 02:12:01 od bora82 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22016
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 12, S21
Znam za to.Imao sam slicno to samo knjizicu na Srpskom pa sam bas uporedjivao i citao razlike.Izmedju ultimate i profesional prakticno da nema razlike dok home premijum ima manje opcija.Ali sve to sto pise tamo ja iskreno niti koristim niti cu ikad koristiti.Sto se tice bit lockera to mi ne treba.Sto se tice jezika koristim uvek i samo uvek Engleski.Ne podnosim win na Srpskom i kad mi neko donese win na nasem obavezno popizdim.Te language pack nisam skidao sa update i to mi stvarno ne treba.Normalno kad imam komp koji podrzava najbolje uvek cu staviti ultimate medjutim realno da stavim i home premium sumljam da bi ikad mi nesto zafalilo.Znam samo da je starter provereno djubre i to je stvarno ku... od 7-ce medjutim mislim da home premium zadovoljava lepo sve potrebe nekog prosecnog usera.Posto imam original profesional verovatno cu je u buducnosti staviti na desktop ili lap i dok sam je imao bas sam gledao dal ima neke razlike i nisam primetio nista.Mislim nisam primetio jer te razlike koje ima ja nikad ne koristim.A takodje i legalni win je isti k.. kao i ovaj nas pirat samo sto eto pri update rizikujes da te uhvate.Neki cak kazu kako ne smes ni slucajno da radis update za office.I to sam sam radio na XP-u 1000 puta i skidam sa mic sajta direkt update za XP  i nisam imao problema.Kod 7-ce sam isto stavljao update za office i tu nisam imao problema ali sam nedavno to ugasio jer me smara plus i koji ce mi k... realno.  Smile

Sve jasno i sve se slazem...dokle god je tvoj ili moj licni racunar u pitanju...

Prosecni user-i su bas ti kojima treba srpski language pack...
Smesno je to sto oni koji se razumeju u sisteme uglavnom rade na engleskom, programe ostavljaju na engleskom...
Oni koji nemaju pojma ubacuju srpski i sve instaliraju na srpski
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Sve jasno i sve se slazem...dokle god je tvoj ili moj licni racunar u pitanju...

Prosecni user-i su bas ti kojima treba srpski language pack...
Smesno je to sto oni koji se razumeju u sisteme uglavnom rade na engleskom, programe ostavljaju na engleskom...
Oni koji nemaju pojma ubacuju srpski i sve instaliraju na srpski

Pa to ja i mislim.Mislim na ove home usere koji koriste racunar vise za zabavu i zajebanciju.Bas sad i gledam sve razlike i primetio sam da home premium nema jos ni XP mode mada realno osim 3D igrica ja mogu da kazem da nisam naleteo na puno programa koje rade pod XP-om a ne rade na 7-ci.I ako sam nalazio neke programe to su uglavnom stare verzije programa koje imas zamenu u vidu novijih i normalno boljih programa.Sto se tice jezika mogu ti reci da moja iskustva govore da uglavnom to radi stariji svet.I to me iskreno ne nervira jer ih razumem.Sta moj tatko sa 65 godina moze da radi na Engleskom win-u kad on nikad Engleski nije ni ucio.Takodje i neki deda isto ga mrzi da se cima i da uci na Engleskom.Jedino sta ne razumem je kad mlad svet koji zna dobro Engleski baci na Srpski.  Smile Da me neko ne shvati pogresno meni Srpski jezik ne smeta ali jednostavno 90% racunara koje sam nailazio su Engleski i ti kad naucis Srpski win  si realno u minusu.Ne sad da ti neces znati ali brate teze ces da se snalazis.Jednom sam imao Madjarski win i mogu vam reci da sam se dosta napatio.Izbacivao mi je neke errore koje nista nisam mogao da razumem.Tu lezi i minus Srpskog win-a.Sta god ti izbaci gresku najlakse ces naci na google resenje ako imas Englesku verziju.Tako da shvatam ljude koji imaju dosta godina i 1 racunar u zivotu i njima mi je logicno da nece da imaju Engleski.Ali brate kad neko mlad stavi Srpski a pritom ce ceo zivot da radi sa racunarima to mi je bzvz.Aj da se razume pa OK ali to sti ti kazes jos nema pojma sa zivotom i jos baci sve na Srpski i onda se pogubi kad naidje na 1 problem.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N-shurnaest
Sta god da radis u IT sferi, najbolje je da se sto pre oprostis od nazeg jezika.  Smile

IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jun 2025, 21:33:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.