Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladiće iz spaljenog "audija" kod Rekovca ubio pripadnik Žandarmerije  (Pročitano 15681 puta)
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
SonyEricsson k750i
Koji kreten, još da izjavi da je mislio da je počinio perfektan zločin.. Smile

to je dokaz da je decko idiot.

znaci zoves nekoga kod tebe, taj neko bude ubijen ,spaljen i mislis da te niko nista nece pitati....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
"Smena Dikića ne rešava problem"

Beograd -- Smena jednog čoveka ne može da promeni instituciju, a Žandarmerija mora temeljno da se reformira, kaže Filip Švarm. Dikiću je uručen otkaz, tvrdi RTS.

Bratislav Dikić smenjen je sa mesta komandanta Žandarmerije pošto je rešenje o njegovoj smeni juče potpisao ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

"Nikad smena jednog čoveka ne može da promeni instituciju, institucija kao što je policija u okviru koje je žandarmerija mora da se temeljno reformira, taj proces je počeo, on traje, ali daleko je od završetka. Sigurno da je Dikić neko čija je reč bila prva i zadnja u Žandarmeriji umnogome formirao i kadrove u Žandarmeriji i odnose u Žandarmeriji i mnogo toga što se ticalo Žandarmerije. Da li će sada neko ko će doći umesto Dikića nastaviti taj trend teško je to reći, ja sumnjam", kaže odgovorni urednik Vremena Švarm za B92, koji je inače autor dokumentarnog serijala o JSO "Jedinica".

Direktor policije Milorad Veljović zatražio je smenu komandanta Žandarmerije Bratislava Dikića, zbog dvostrukog ubistva koje je počinio pripadnik Žandarmerije.

"Zatražio sam smenu zbog monstruoznog ubistva kod Rekovca, čiji počinilac nije predstavnik ni MUP-a, ni Žandarmerije, već izrod u državi Srbiji", rekao je Veljović dodavši da je taj zločin "kap koja je prelila čašu".

Bratislav Dikić je za B92 odbacio navode koje je direktor policije naveo kao razloge za njegovu smenu.

Bratislav Dikić je postavljen za komandanta Žandarmerije u junu 2009. godine, a u policiji je više od 20 godina.

U javnosti je, međutim, bogata policijska karijera narušena brojnim aferama koje su poslednjih godina dovođene u vezu sa Žandarmerijom, kao što su optužbe za reketiranje, ucenjivanje, zelenašenje, neovlašćeno prisluškivanje, planiranje likvidacija. Tvrdilo se da od te jedinice pokušava da napravi nekadašnju JSO, i da ga u jedinici zovu "Mali Legija".

Dikić je demantovao svoju umeštanost u sve afere i povezanost sa JSO, ali je priznao da je sam autor zakletve Žandarmerije, u kojoj je osnovni motiv Kosovo, a koju je na proslavi u junu prošle godine pročitao pred državnim vrhom i čitavim diplomatskim korom.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Sony 
Degenerik, još se čovek vozao kolima pre nego što ih je spalio, kazna što veća moguća lepo bi došlo i neko mučenje..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Dačić smenio Dikića, bivšem komandantu Žandarmerije uručen otkaz

Komandant Žandarmerije Bratislav Dikić rezrešen je dužnosti, pošto je premijer Ivica Dačić potpisao dokument o njegovoj smeni. Kako saznaje RTS, bivšem komandantu je i uručen taj dokument.

Do postavljanja novog komandanta Žandarmerije tom jedinicom će komandovati dosadašnji Dikićev zamenik Milenko Božović.

Prema Zakonu o policiji, ministar po pribavljenom mišljenju direktora policije imenuje i razrešava komandanta Žandarmerije.

- Ovo je nešto što se nikad ne sme ponoviti. Nijedan pojedinac ne sme biti iznad sistema i države, niko ne može sebi dozvoliti da funkcioniše izvan sistema direkcije policije ako je u tom sistemu - rekao je juče direktor policije Milorad Veljović.

On je dodao da je ubistvo dva mladića kod Rekovca kap koja je prelila čašu.

- Mislim da je ovo kap koja je prelila čašcu, ja na ovaj način želim da policija bude ono što treba, profesionalna služba koja radi u interesui narodna. Nije bitan ni Veljović, ni Rodoljub Milović, ni Dikić, ne sme niko da van direkcije policije da stvara veze i vezice kako bi tražio svoju zastitu - poručio je Veljović.

U odbranu Dikića stali su danas članovi Amadeus benda, koji su na svom profilu na Tviteru napisali: "Smenom generala Dikića Šiptari dobijaju jug Srbije!".

Svi Dikićevi skandali:
Formiranje posebnog odreda po uzoru na JSO
Zakletva koju je Dikić lično napisao a koja glasi “Pobedićemo ili poginuti za Srbiju koje nema bez Kosova”
Prisluškivanje najbližih saradnika
Rat sa načelnikom UKP-a Rodoljubom Milovićem
Istrage protiv žandarma zbog reketiranja, iznuđivanja...
Angažovanje pripadnika Žandarmerije za traženje zlata

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Куку мене до Бога милога
ђе погубих бољега од себе
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Citat
i važi za bahatog mladića poznatog po brojnim tetovažama

Smile

To je od krucijalnog znacaja za ovaj slucaj..

da se nije istetovirao, nikada ga ne bi pronasli... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Citat
bivšem komandantu Žandarmerije uručen otkaz

имбецилна, ретардирана,дегенерична копилад из блица Smile

није му уручен отказ већ решење о смењивању...он ће бити распоређен на неко друго радно место које одговара његовој стручној спреми Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple iPhone 6S
Mene sada zanima da li ce da smene i Amadeus bend, kao i da li ce Bog moci sam, bez Dikica da cuva Srbiju?

I naravno, kada ce Dikic da dodje u Futog?
« Poslednja izmena: 17. Jul 2013, 12:07:13 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
ŽANDARM PRIZNAO: Ubio sam zelenaša, nisam mogao da izdržim torturu
CRNA HRONIKA, 13:11, 17.07.2013.Autor: Alo

Pošalji e-mail
Odštampaj tekst
Ja sam sedeo na zadnjem sedištu, a Aleksandar i Srđan napred. Namerno sam im rekao da me voze u Kraljevo, u brda, gde sam ih i ubio. Morao sam i Srđana da ubijem. On je bio samo kolateralna šteta, ispričao je Aleksandar Krstić u policiji

Ne propustite...
MONSTRUM: Žandarm spalio dvojicu mladića i otišao na kafu!
Žandarm ubica bahato se razbacivao novcem

REKOVAC - "Nisam mogao više da izdržim Aleksandrovu torturu. On se bavio zelenašenjem. Ubio sam ga hicima iz pištolja. Ja sam sedeo na zadnjem sedištu, a oni napred. Namerno sam im rekao da me voze u Kraljevo, u brda, gde sam ih i ubio. Morao sam i Srđana da ubijem. On je bio samo kolateralna šteta“, ovako je u policiji u Kraljevu govorio Aleksandar Krstić (33), pripadnik kraljevačkog odreda Žandarmerije, osumnjičen da je pre tri dana svirepo ubio Jagodince Aleksandra Nedeljkovića (29) i Srđana Tomića (28), koji je živeo u Švajcarskoj.

Krstić, koji je poreklom iz Đakovice, od Nedeljkovića je pre nekoliko meseci pozajmio oko 1.000 evra. Tada su se dogovorili da mu mesečno vraća deset odsto. Međutim, sve je jednog dana krenulo nizbrdo.

"Ubijeni Aleksandar je došao kod pripadnika Žandarmerije i tražio da potpiše ugovor u kojem je pisalo da je od njega pozajmio oko 5.000 evra. Međutim, kako to nije bilo istina, Krstić je odbio da to uradi. Na kraju je ubijeni predložio drugu opciju, da mu žandarm nabavi dobar automobil. Ubijenom Aleksandru nije se dopao ni prvi ni drugi automobil, pa je na kraju tražio neki "moćniji"", objašnjava izvor iz policije u Kraljevu.

Nekoliko dana je pripadnik Žandarmerije smišljao šta bi uradio i odlučio je da ubije Aleksandra.

"Rekao sam mu da imam automobil za njega i da se nalazi u blizini Kraljeva. On je poveo svog prijatelja. Znao sam da ću morati i njega da ubijem. Govorio sam da me voze u brda jer je tamo vozilo parkirano. Kada smo stigli u selo Zakute, sa zadnjeg sedišta sam ispalio nekoliko hitaca. Bili su mrtvi i prebacio sam ih na zadnje sedište i otišao u Kragujevac. Odvezao sam automobil u kojem su bili u selo Ratković, kod Jagodine. Prekrio sam ih ćebetom, polio benzinom, zapalio i pobegao“, mirno je u policiji u Kraljevu pričao žandarm, koji je, inače, prepoznatljiv po tome što ima istetovirane ruke.

On je prekjuče uhapšen na Ibaskoj magistrali, nije pružao otpor, a u policiji je odgovarao na sva pitanja.
Ugljenisana tela mladića pronađena su prekjuče u spaljenom automobilu „audi TT“, koji je pronađen na njivi, udaljenoj kilometar od puta koji vodi od Rekovca ka Kragujevcu. Njihov nestanak prijavila je Aleksandrova majka, a prema policijskim podacima, oni nisu bili u sukobu sa zakonom.

Poznanici Aleksandra Krstića pričaju da je živeo na visokoj nozi, imao dobar automobil...

Jedni kažu da je "preke naravi", drugi, pak, da je prema kolegama i prijateljima bio korektan i galantan.

Navodi se da je Nedeljković vlasnik radnje za popravku i prodaju mobilnih telefona u Jagodini, a njegov prijatelj Rajko Racić kaže da je u poslednjih godinu i po dana u više navrata pozajmljivao novac Krstiću, i to na preporuku jednog prijatelja, takođe žandarma.

Mediji prenose ispovest Nedeljkovićeve supruge da ju je muž zvao u nedelju oko 20:30 i rekao da se možda neće videti sa Krstićem, da bi sat kasnije stigla poruka da su se Srđan i on našli sa Krstićem, piju kafu i ići će po automobil.

Oko 22:30 stigla mi je poruka da je sve u redu. Sada znam da je neko drugi poslao tu poruku umesto mog muža, jer je ubijen oko 22 sata, ispričala je Marija.

Mediji navode da su Nedeljković i Tomić bili dobri i vredni momci i da nikome nisu dugovali.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Citat
"Ubijeni Aleksandar je došao kod pripadnika Žandarmerije i tražio da potpiše ugovor u kojem je pisalo da je od njega pozajmio oko 5.000 evra. Međutim, kako to nije bilo istina, Krstić je odbio da to uradi. Na kraju je ubijeni predložio drugu opciju, da mu žandarm nabavi dobar automobil. Ubijenom Aleksandru nije se dopao ni prvi ni drugi automobil, pa je na kraju tražio neki "moćniji"", objašnjava izvor iz policije u Kraljevu.

Vrana vrani oci ne vadi Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.