Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladić u Nišu izboden na smrt  (Pročitano 9934 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 32.0.1700.99
svaki protest protiv korupcije u srbiji je dobrodosao, sa zeljom da postanu masovni i ujedinjeni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung 111111
Ma protesti su generalno gledano sviranje kurca.I protestom se nista ne postize.
Tresla se gora rodio se mis.
Samo delovanje i iskljucivo delovanje.

Ali nemas protiv koga da delujes.
Ako delujes na SNS.Oni ce da ti kazu mi smo juce dosli kriv je neko peti.
Odes do DS.Oni ce da ti kazu kriv je Milosevic.
Odes do SPS,oni ce da ti kazu da nisu oni nego oni koji su dosli posle njih.

U sustini,ja sam da se DS sravna sa zemljom.  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49829
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Samsung Galaxy S24
Смртна казна је застарјела институција средњег вијека. То се учи на правном факултету. Када погледате транспарте стварно видите да један дио људи зато излази на протесте. С' те стране их не треба подржати нико ко не жели руинирање европског, модерног, хуманог правног поретка. Са друге стране огромна маса протестује против државе. Против њених институција. Али пошто нема конкретних захтијева и даље тврдим да га не треба подржати. Не видим смисао његовог ширења на Београд и Нови Сад. Толико младих живота је изгубљено а да није било протеста. Значи да у Нишу владају X,Y услови. Најпогоднији за народни бунт против система у којем маса животари у бједи, без могућности задовољења елемнтарних потреба.
« Poslednja izmena: 16. Feb 2014, 22:33:40 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Probaj, tesko je skontati tvoje kontradiktornosti i sta mislis...

Најбоље је читати како пише а не читати на своју руку ''између редова'' и видети шта желиш да видиш и нема проблема.  Smile

Dal zato sto trolujes pa pokusavas da se izvuces iz toga kada te neko prozove za tvoje reci il sta...

Ja razumem sliku kao zajebanciju posto sam pomenuo smrtnu kaznu ali da si ti ozbiljan povodom toga to stvarno ne mogu da poverujem.  Smile

Da li zaista mislis da se poziva na bilo kakav slucaj ako neko zeli da vrati smrtnu kaznu?  Smile

Obaska sto imas fantasticnu logiku da uopste ne treba da se protestuje jer to ti je kao da protestuju ljudi zbog loseg vremena.  Smile Smile

Ја те стварно не разумем...ја поставим слику и још напишем ''Ово је јаче од мене  Smile '' и ти на то одговараш некаквим дебилним изговорима...и сад ко је ту схватио озбиљно... Smile

I ti opet razumes da ti ljudi nisu trazili da vesaju ljude, zar ne? Da trensparent nije glasio "Darija Musica(ili kako se zvao onaj iz Novog Sada) na vesala? Ili se samo prirodno pravis glup? Smiley

А ко је спомињао вешање. Ти споменуо смртну казну ја ставио слику транспарента ''Србијо врати смртну казну'' не знам шта ту није јасно...

To jhe tek idiotizam za sebe. Ljudi izadju da protestuju zbog necega sto im se dogadja u gradu i jer su legitimno zabrinuti za svoje zivote i zivote svoje dece a ti kazes da ti je to isto kao da protestuju protiv loseg vremena...

И да то ће имати исто ефекта као да су протестовали против лошег времена - никакав.  Smile

Aha, znaci linc je sudjenje na ulici?  Smile

Zajedno sa sve presudom posle naravno...

Zar to nije nesto sto si ti rekao liberalna dusice?  Smile

Мислио сам да знаш енглески  Smile...онда ништа... унајми преводиоца или иди на гугл транслејт.  Smile

Znaci iz ovih tvojih reci se moze zakljuciti da ti to mislis o masi koja je protestovala?  Smile

Може се закључити да сам зато да се суди у суду а не на улици, у контексту онога што си ти рекао већ сам објаснио шта се може закључити и на шта сам мислио. Smile

Значи да уведемо шеријат?  Smile

Znaci cim si za smrtnu kaznu odmah si za serijat i uvodjenje istog?  Smile

Kao sto rekoh, mister kontradiktornost...

Е ту сам те чекао...

Е где су ту поменути грађани Србије? Нема их, значи лажеш. Smile

И коме је било то упућено? Јасикасију...а зашто...па ево...

Robija za oduzimanje zivota je dozivotna ili smrtna.
Sve ostalo je ismejavanje zrtve.

Значи да уведемо шеријат?  Smile

а који је пре тога рекао:

Po meni uopste nije potreban pravni fakultet za ovakve stvari.Uveo bih pravdu kao u Libiji (ako to jos vazi).
Krades isecemo ti ruku.
Ubijes , vesaju te.
Silujes , isecu ti kurac.
Krades kao DS , pobiju vas sve.

И онда Либија, сечење руке за крађу, убијеш вешају те, силујеш исеку ти курац...итд. имао сам асоцијацију шеријат.

Али и опет ни ту ни речи да сам рекао да се грађани Србије за то залажу него је то била дискусија између мене и јасикасија и то си поново ''прочитао између редова'' и ниси прочитао што јесте него оно што ти желиш...

Само ти настави да лупеташ и измишљаш ствари...као и обично.

« Poslednja izmena: 16. Feb 2014, 22:51:37 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung 111111
U Nisu je vise bilo izrazavanje nezadovoljstva.I vise neki bunt nego protest.
Porotestvovati protiv ubistva je isto sto i protestvovati protiv toga da pada sneg.
E sad sto ovde ima razne sorte ljudi koji misle da ljudi ne trebaju javno da izrazavaju nezadovoljstvo je druga stvar.

Naredna stvar je sto ti pricas da je smrtna snaga za srednji vek.To je apsurd.
Koiko sam ja upucen kolevka demokratije upraznjava ovaj vid sankcije.

Da li je moralno imati ovakvu sankciju ?
To je druga prica.
Da li ce zbog nje biti bolje ?
Pa i to je druga prica.

Ima ona i svoje prednoti i svoje mane.Ali ja mislim da taj vid kazne mnogo vise odvraca od necijeg ubistva nego kaznice od 20tak godina.
Ali obicno su ovakve ubice kao sto je ovaj psihopate.Kazem to jer mahom ubice koje nekog ubiju iz nekog dobrog razloga (ako takav razlog postoji) izvrse samoubistvo.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Porotestvovati protiv ubistva je isto sto i protestvovati protiv toga da pada sneg.

То ја причам од почетка... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49829
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Samsung Galaxy S24
Naredna stvar je sto ti pricas da je smrtna snaga za srednji vek.To je apsurd.
Koiko sam ja upucen kolevka demokratije upraznjava ovaj vid sankcije.

Прво: Кажеш Америка колијевка демократије. Зар стварно вјерујеш у ту глупост?

Друго: Били они демократе или не правни систем им је застарио. Правни и политички системи су различите ствари.

Треће: У Амрици се дешава више убистава него у Европи. Тамо постоји сртна казна а овде не. Дакле казна тешким кримосима не значи ништа.
« Poslednja izmena: 16. Feb 2014, 23:06:35 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung 111111
@Youwarez

Tu logiku koja nema veze sa mozgom prodaj Marku pa se pisite 100 strana.
To o cemu ti pricas je za psihijatriske ustanove.Odnosno razglabanje dal su ili nisu ljudi trebali da izadju na ulicu ili ne.
Ja nisam bio na skupu.Niti ga podrzavam niti osudjujem.Ali sam apsoluntno siguran da ne postoji normalan argument na to da li su trebali da izadju na ulice ili ne.

To o cemu ti pricas je izvini,ali tupljenje kurca.

Ustvari ti to namerno predstavljas kao idiostki cin,da bi mogao da tupis kurac.Da pitas sve na skupu koji su bili ne znam dal bi jedan odvalio ovakvu glupost da je dosao da protestvuje protiv ubistva.To si ti jedini odvalio.
Reci ce da su dosli da protestvuju protiv pravosudja..eventualno policije,neki ce reci da su dosli da izraze neki vid nezadovoljstva,neki peti da su izasli na ulicu da daju neku poruku.Ako jedan kaze da protestuvje protiv ubistva..jebem li ga secem patku na delove od po metar.

Neki skupovi i protesti imaju samo cilj za to da iskazu nezadovoljstvo.A sad dal je povod Vukovo ubistvo ili proglasnje Repbulike Kosovo to je irelevantno.

@Magic

1.Da.Verujem.
2.Ja ne znam da li je politika nauka.Mada drugar mi studira politicke nauke..I sad ja smatrao da je politika kao nauka glupost ili ne..Fakat pokusavaju to od iste da naprave.Dok sa druge strane Pravo jeste nauka.I pre ce biti da je kroz istoriju politika pratila nauku nego obrnuto.Izmenis prava,promenio si politiku.
Ja sam samo rekao,da drzava koja se smatra centrom ljudske slobode koristi ovakav vid sankcije.
3.Ja ne govorim ovde o krimosima.Nego o pravdi.
Ovaj decko je ocigledno umakao psihijatrima.I kazna iznad svega mora ima tu funkciju da je se ljudi plase.Ovom kazna nista vise ne znaci.A i psihopata je , izaci ce i ubice opet.
Jedno je ubistvo u samoodbrani,ili afektu..A ovaj je ovog izgleda sa namerom ubio.Bas ga lepo izbo-o , potrudio se da mu uzme glavu.
« Poslednja izmena: 16. Feb 2014, 23:19:51 od jasikasi »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Колико видим по новинама...протест је против насиља а не убиства...не знам да ли то мења ствари.  Smile

А поруке су да се насиље мора зауставити и да се претње морају уклонити са улица...

Можда сам онда то погрешно схватио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung 111111
Ma ja pokusavam da te shvatim ali ne ide mi..

Ljudi izadju na ulice i protestvuja za svakakve gluposti.Ali ne postoji definicija toga da li treba izaci i li ne.
Izadjes ako se saosecas sa istim ako ne ne izadjes ali generalno svi skupovi i demonstracije imaju neku visoku misao..Tipa stop terorizmu,stop nasilju,stop korupciji,stop stranackom zaposljavanju.Ua Milosevic,Ua Pera,Napred partizan.

Ali sad postavljati pitanja koja ti postavljas..a zasto protestvuju kad ne mogu da iskorene korupciju ?!
Ili sto protestvuju kada nasilje ne moze da izumre ?
Ili nasilje nad zenama ?! Msm uvek ce neki baja da opali samar nekoj devojci ?!

Ja ne mogu na to da ti odgovorim.
« Poslednja izmena: 16. Feb 2014, 23:30:59 od jasikasi »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.