Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladić u Nišu izboden na smrt  (Pročitano 9921 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Фантастична логика, која верујем има везе са интелигенцијом, је да се не протестује против нечега зато што није некад (или пре две недеље). Претпостављам да ту логику имате и кад се разболите, зашто да се лечите, пустите да смрт дође по вас, јер је та болест некад била неизлечила. Или, можда, ипак, немате?
Ја не могу да верујем да ико нормалан на овом свету може да осуди миран, спонтани протест против међусобног убијања и чињенице да нам је држава све више хајдучија.

Ови транспаренти у Новом Саду су реакција на одлуку судства поводом другог случаја, а ви што спајате та два у глави или сте необавештени, или сте деца, па не капирате то још. Треће објашњење немам.

а ко је осудио миран и спонтан протест?
где ти о интелигентна видиш у мом или било чијем посту осуду?
што се мене тиче,можете сваки дан да се скупљате и протествујете и за права угрожених балегара у сенегалу...ваша ствар и ваше време Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Qtek 666
Citat
а ко је осудио миран и спонтан протест?
где ти о интелигентна видиш у мом или било чијем посту осуду?
говорила сам о клинцима пре тебе...зато нисам ни цитирала твој одговор...

Citat
што се мене тиче,можете сваки дан да се скупљате и протествујете и за права угрожених балегара у сенегалу...ваша ствар и ваше време Smile
са овим си све рекао, поредити  балегаре у Сенегалу и убијену децу у Србији је баш морално.... боље ти је да мрачиш и иронишеш по темама где је то и занимљиво, понекад, него свугде и све... неке ствари ипак не подлежу иронији и сарказму, а ово је једна од њих... још једном, браво ти...
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 32.0.1700.107
ту реченицу ако ти смета ножеш заненити са било којом другом из силног арсенала разлога зашто се протествује
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
Covece....on je ladno spreman da brani drzavu i svoju mekanu stolicu u njoj.... Smile

Udri turcine..... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
SonyEricsson xperia m2
Ma mrgec ljudi,sta se cimate.  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 32.0.1700.107
јбг...руски педофил кристијан се увек цимне Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
ето варез...сад си зликовац Smile

Ма и гори од зликовца... Smile

Pa cekaj, ti se smejes na to sto sam rekao da nema linca prema jadnom napacenom ubici?  Smile

Ja samo pitao jel to stvarno znaci da ga ima?  Smile

Ево овако, покушаћу поново да ти објасним...можда сконташ.

Ти кажеш да су то легитимни протести на којима се не тражи линч, смртна казна или тако нешта него да се ради по закону.

Ја видех огромну слику са транспарентом на коме пише ''Србијо врати смртну казну'', затим ја цитирам тебе подебљам реч СМРТНА КАЗНА јер сам знао да ћеш имати поново неке дебилне изговоре...значи подебљам баш реч на коју се односи слика и не вреди...

Твој изговор - није наведен конкретан случај и нема линча... Smile

Први изговор потпуна дебилана а друга нема везе са везом јер то нисам ни дотицао него само твоју тврдњу да не траже смртну казну.

Ја линч нисам помињао, нити рекао да се позива на линч.

Значи реченица ''Да, нема везе са везом...а да... нема линча и није наведен конкретан случај  Smile

је очити одговор на то да ти не признајеш да транспарент ''Србијо врати смртну казну'' значи да траже смртну казну изговорима да нема линча на коју нисам ни одговарао него само на то да траже смртну казну и најдебилнији изговор није наведен конкретан случај... Smile

Твоја неспособност да кажеш ''А да било је транспарената која траже смртну казну'' или нешто слично је фасцинантна...

А јебе ми се за слику и за све...али ти дебилни изговори и твоје непризнавање очитог транспарента нас је и довело да глобимо о томе ко да је то ракетна наука.  Smile

Jel moze to da bude da se nekom sudi na ulici a ne na sudu? To isto zasta ti osudjujes narod koji protestuje.  Smile

Ја никога не осуђујем.  Smile

Само сам рекао своје мишљење да не видим поенту протеста против насиља и да ми је то исто као као да протестују против лошег времена.  Smile

А моју реченицу ''А ја сам зато да се суди у суду а не на улици'' си ти ''прочитао између редова'' да сам ја рекао да је овај протест линч.

А то је био одговор на твоју тврдњу да ''они(људи са протеста) само траже да се свирепи убица не извуче тек тако''.

Другим речима, моје је мишљење а то да ли он треба да гули 40 година или ''да се извуче тек тако'' не треба да се одлучује улици нити људи на улици него постоји суд, тужилац и бранитељ и тамо се тражи и захтева да казна буде оваква или онаква односно да се суди у суду а не на улици.  Smile

Ако не знач шта је линч ево ти википедије:

Lynching is murder by mob, often by hanging, but also by burning at the stake or shooting, in order to punish an alleged transgressor, or to intimidate, control, or otherwise manipulate a specific sector of a population.

Ако то ниси сконтао ево ти пар слика...

Pa ti si pominjao i to. Zasto se sada ogradjujes kada niko osim tebe nije pominjao i osudjivao ljude ovde kako se zalazu za takve kazne. Kako hocemo jadnog maminog i tatinog sina da rascerecimo jer je ubio nekoga. Stani iznad svojih reci, ne budi mister kontradiktornost kao i uvek.  Smile

Нигде нисам рекао да се грађани Србије залажу за шеријат. Слободно ме цитирај ако сам то рекао.  Smile

Поново ти о осуђивању...утуви себи у главу да свако има своје мишљење и да никога нисам осуђивао, можда си ти судија и знаш најбоље али ја нисам.

Никад употребио реч рашчеричити и као и за линч и шеријат стављаш ми речи у уста које нисам рекао...

Само лупеташ и измишљаш као и обично...  Smile
« Poslednja izmena: 16. Feb 2014, 20:58:33 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
Mrgi je drzao lekcije mengelu...kako se to radi... Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 32.0.1700.107

Ево овако, покушаћу поново да ти објасним...можда сконташ.

Probaj, tesko je skontati tvoje kontradiktornosti i sta mislis...

Citat
Dal zato sto trolujes pa pokusavas da se izvuces iz toga kada te neko prozove za tvoje reci il sta...

Ти кажеш да су то легитимни протести на којима се не тражи линч, смртна казна или тако нешта него да се ради по закону.

Ја видех огромну слику са транспарентом на коме пише ''Србијо врати смртну казну'', затим ја цитирам тебе подебљам реч СМРТНА КАЗНА јер сам знао да ћеш имати поново неке дебилне изговоре...значи подебљам баш реч на коју се односи слика и не вреди...

Твој изговор - није наведен конкретан случај и нема линча...
Ja razumem sliku kao zajebanciju posto sam pomenuo smrtnu kaznu ali da si ti ozbiljan povodom toga to stvarno ne mogu da poverujem.  Smile

Da li zaista mislis da se poziva na bilo kakav slucaj ako neko zeli da vrati smrtnu kaznu?  Smile

Obaska sto imas fantasticnu logiku da uopste ne treba da se protestuje jer to ti je kao da protestuju ljudi zbog loseg vremena.  Smile Smile

Citat
Твоја неспособност да кажеш ''А да било је транспарената која траже смртну казну'' или нешто слично је фасцинантна...
I ti opet razumes da ti ljudi nisu trazili da vesaju ljude, zar ne? Da trensparent nije glasio "Darija Musica(ili kako se zvao onaj iz Novog Sada) na vesala? Ili se samo prirodno pravis glup? Smiley

Citat
Ја никога не осуђујем.
Naravno, ti si liberalna dusica, zar ne?  Smile

Citat
Само сам рекао своје мишљење да не видим поенту протеста против насиља и да ми је то исто као као да протестују против лошег времена.
To jhe tek idiotizam za sebe. Ljudi izadju da protestuju zbog necega sto im se dogadja u gradu i jer su legitimno zabrinuti za svoje zivote i zivote svoje dece a ti kazes da ti je to isto kao da protestuju protiv loseg vremena...

Citat
А моју реченицу ''А ја сам зато да се суди у суду а не на улици'' си ти ''прочитао између редова'' да сам ја рекао да је овај протест линч.

А то је био одговор на твоју тврдњу да ''они(људи са протеста) само траже да се свирепи убица не извуче тек тако''.

Другим речима, моје је мишљење а то да ли он треба да гули 40 година или ''да се извуче тек тако'' не треба да се одлучује улици нити људи на улици него постоји суд, тужилац и бранитељ и тамо се тражи и захтева да казна буде оваква или онаква односно да се суди у суду а не на улици.  Smile

Ако не знач шта је линч ево ти википедије:

Lynching is murder by mob, often by hanging, but also by burning at the stake or shooting, in order to punish an alleged transgressor, or to intimidate, control, or otherwise manipulate a specific sector of a population.

Ако то ниси сконтао ево ти пар слика...
Aha, znaci linc je sudjenje na ulici?  Smile

Zajedno sa sve presudom posle naravno...

Zar to nije nesto sto si ti rekao liberalna dusice?  Smile

Citat
А ја сам зато да се неком суди у суду а не на улици.

Znaci iz ovih tvojih reci se moze zakljuciti da ti to mislis o masi koja je protestovala?  Smile

Citat
Нигде нисам рекао да се грађани Србије залажу за шеријат. Слободно ме цитирај ако сам то рекао.

Значи да уведемо шеријат?  Smile

Znaci cim si za smrtnu kaznu odmah si za serijat i uvodjenje istog?  Smile

Kao sto rekoh, mister kontradiktornost...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.