Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladić iz Vrnjačke Banje ubedio NASA da 2015. lansira mali satelit made in Srb  (Pročitano 14727 puta)
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Provalili su ga, jer ih je malo, po desetak u grupi i uglavnom se svi međusobno znaju. Da je na pravima, ili ekonomiji, provukao bi se.
Tužno je kako je jedan čovek sa ovolikim potencijalom upropastio sebi život.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Eto kako zavrsi prica o satelitu  Smile
« Poslednja izmena: 12. Maj 2012, 14:22:14 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0

значи ... јбно невероватно  Smile Smile Smile

дечко је збуњенији од два лудака у бурету ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Srpski satelit  Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
I ko ce sad da zna sta je tu istina. U takvom smo stanju opsteg moralnog pada da je sve moguce. To treba da rasplete neko objektivan i sa strane, ko nema nikakvih interesa. Ja sam sklon da poverujem da su mu i namestili, obzirom da ova zemlja ima tradiciju da ne voli one koji uspeju u necem. A, ako je covek prevarant, onda i to treba dokazati. U svakom slucaju, losa slika.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2012, 18:16:59 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
значи ... јбно невероватно  Smile Smile Smile

дечко је збуњенији од два лудака у бурету ...  Smile

Neeeeee!!!
Covek rece da nam je ugrozen ulazak u EU!
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Student tvrdi da prodekan hoće da mu otme satelit

Stefan Vlajković, koji je falsifikovao ocene na Fizičkom fakultetu u Beogradu kako bi dobio stipendiju i upisao doktorske studije u Švajcarskoj, tvrdi da je žrtva nameštaljke jer prodekan želi da mu otme projekat izgradnje srpskog nano satelita.

Vlajković, za kojim policija traga, obratio se javnosti snimljenom porukom na Jutjubu. U njoj navodi da mu je prodekan Ivan Dojčinović lično potpisao potvrdu o položenim ispitima, a sada ga diskredituje da bi preuzeo njegove projekte.

On ide i korak dalje, optužujući čak prodekana da je primorao jednu studentkinju na seksualne odnose kako bi položila ispit.

Dojčinović je želeo da iskoristi moj projekat da bi pristupio evropskim fondovima, kao i za političku promociju sebe i svoje partije. Iznošenjem ovakvih kleveta učinjena mi je nepravda i narušen je moj, ali i ugled Srbije, čime je dodatno ugroženo pitanje njenog članstva u EU, tvrdi Vlajković.

On osporava tvrdnje prodekana da ne postoji evidencija o ispitima koje je položio: Nepostojanje evidencije o mojim položenim ispitima čista je glupost jer mi je Dojčinović lično potpisao i overio potvrdu o položenim ispitima na fakultetu, koju sam ja dalje koristio.

Vlajković je upitao medije zašto se bave samo njegovom reputacijom, a da niko nije preispitao Dojčinovićevu reputaciju.

Prodekan za nastavu na Fizičkom fakultet Ivan Dojčinović odgovara da je sve što priča Stefan Vlajković potpuno nebulozno.

Stvar je mog ličnog opredeljenja koju partiju podržavam, sa kim izlazim na piće, koju zemlju volim... To su stvari koje se ne diraju. Zaista ne razumem o čemu on priča jer je sve to što govori na granici ludosti. Dečko ovim pokazuje da je totalno potonuo i meni ga je iskreno žao.

Dekan Fizičkog fakulteta Ljubiša Zeković kaže za Press da to što sada radi njihov bivši student Stefan Vlajković može smisliti samo bolestan um: Ne znam zašto on to radi i ne bih komentarisao izjave koje nanose štetu ugledu naše ustanove. U pitanju je talentovan dečko, koji je kod nas položio sedam ispita sa desetkama. Zašto nije nastavio tim putem, ja zaista ne znam. Upravo su nas zvali sa ciriškog univerziteta i obavestili nas da je Vlajković kod njih polagao prijemni ispit, ali da ga nije položio. Oni su nam poslali i fotokopiju falsifikovanih dokumenata kojima je pokušao da se upiše na njihov univerzitet.

Stefan Vlajković je na osnovu lažnog dokumenta u kojem je naveo da je položio 25 ispita sa desetkama uspeo da od Fonda za mlade talente dobije 600.000 dinara za doktorske studije u Cirihu. Prevara je otkrivena kada je mladi „naučnik" poželeo slavu i u medijima počeo da priča da je ubedio NASA da napravi prvi srpski satelit. O tome je razgovarao i sa ovdašnjim ministrima, koji su ga podržali.

Vlajković je zbog toga pre nekoliko dana izbačen sa Fizičkog fakulteta, a ova visokoškolska ustanova je odlučila da mu trajno zabrani upis na svim nivoima studija.

Novimagazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung Galaxy S4 mini
 Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Citat
Student tvrdi da prodekan hoće da mu otme satelit

E, ovde pocinje Balkan al izlaza nema  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.