Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 23:05:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladic i Karadzic  (Pročitano 77818 puta)
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
Drzava Srbija nije kriva za zlocin koji se desio u Srebrenici,to smo se razumeli.

Nemam nijedan podatak,ali sam pratio to sudjenje.To je bilo pre nekih godinu-i po.

Tada je jasno receno da nije bilo genocida u Srebrenici.

IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Drzava Srbija nije kriva za zlocin koji se desio u Srebrenici,to smo se razumeli.

Nemam nijedan podatak,ali sam pratio to sudjenje.To je bilo pre nekih godinu-i po.

Tada je jasno receno da nije bilo genocida u Srebrenici.

Eh moj druze...ako ima toga onda mi pokazi, ja tebi mogu pokazati sto izvora o ovome sto tvrdim...a ova presuda je takodje bila prije godinu dana... i neznam gdje je tu Stasburg onda jos mjesao prste...

Razumijemo se takodje oko toga da Srbija nije osudjena za taj genocid, nego pripadnici Srpskog naroda...ali je osudjena da nije sprijecila da umanji broj zrtava, i zato je taj sud i postavio presudu za koju sada kaci Srbiju da mora izruciti Mladica...prije to nije bilo tako, ali posto je sud presudio, moze biti kasnje razlicitih kazni ako se ne postuje ta presuda...

Poslje presude koja je bila u Februaru 2007 Mladic je htio da provuce neku inicijativu u Skupstini, nemogu se sjetiti sto je upravo zelio...ali nije mu upalilo...

Zbog toga i sada se prkosi Nizozemska i Belgija podpisivanju SSPa sa Srbijom jer nisu isporucile Mladica, Karadzic se nigdje ni ne spominje tek tako ponekad...

Evo stranica od tog suda: http://www.icj-cij.org/homepage/index.php?lang=en da vidite da nije isti kao onaj gdje je Carla del Ponte...mozete i vidjeti kakve sve presude imaju..
« Poslednja izmena: 12. Jan 2008, 03:38:27 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
BlackBerry 
supermoderatoru

ajd pobijedio si!

mislio sam da supermoderatori moraju stiti vjerodostojnost ali eto izgleda da sam se prevario. super je osjecaj kada zatrazis link za dokaz nekom postu koji je objavljen kao sluzbeno izvjesce. a nema ga. ako nema linka, posebice kada se radi o forenzickim izvjescima onda nema ni dokaza da je to izvjesce pravovaljano i vjerodostojno.

to izvjesce si mogao i ti napisati i objaviti pod necijim imenom. ovo nije uvreda, vec cinjenica. i to mislim da bi trebao znati.

ali eto ti si odlucio brisati moje postove u kojim trazim bilo kakvupotvrdu vjerodostojnosti postova koji navodno predstavljajau neka sluzbena izvjesca. kazem "navodno" jer nema dokaza da su istinita, pa ni dokaza gdje su objavljena a prema tome ako neka dokaza nema ni zlocina.

svi smo bili dio rata na ovim prostorima i valjda ste svjesni da je ratna propaganda ucinila svoje. prema tome pouceni time trebali bi znati da ipak treba postojati neki dokaz onome sto se ovdje objavljuje kao istinito sluzbeno izvjesce. a tih dokaza nema.

ti ces i ovaj post obrisati, ali to ne govori da ja nisam u pravu, vec govori da ti skrivas istinu, da ces radije dopustiti da laz ovdje postoji napisana i da se o lazi raspravlja prije nego sto ces se potruditi ako ni zbog cega drugoga onda zbog toga sto si ipak supermoderator da svaki post koji predstavlja bilo kakvo sluzbeno izvjesce uz isto ima i izvor odakle je.

mozes me smatrati kakvim god hoces, to je tvoje pravo, no moje pravo je traziti dokaz da je nesto vjerodostojno, a to bi trebao i ti ciniti.

osobito kada se radi o ovako osjetljivim temama.

a sada obrisi i ovaj post, u svojoj dobroj maniri, i pomozi da se razuman zahtjev prikrije, i na taj nacin postani dijelom upravo one politike obmanjivanja naroda lazima.

ali na taj nacin postajes sudionik u zlocinu, zlocin je prikrivanje istine, a o tome ocito imas pojma kao i o tome da u haagu postoji samo jedan sud.

zivio.

a sad brisi post, jer istina bi mogla zaziviti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
LG Nexus 5
Naravno da necu obrisati post.

Niti jednog trenutka se nisam osetio obaveznim da bilo kakav dokaz dostavljam tebi, jer je za tebe Vukovar zlocin, kao i Srebrenica. Ostale zlocine ti "nisi" video. Za tvoje zlocine ne trebaju dokazi.

Vasi nacionalisticki forumi su ogromna parodija gde srbima nije omogucen pristup, dakle masovno se "skriva" istina, zar ne? Tebi kao clanu je omoguceno postovanje ovde, sve do momenta kada pocnes da prozivas i provociras. Tada nastupa brisanje, a ako se ni tada ne smiris sledi momentalni ban. Ti si svoje bonuse ispucao. Ti nisi dosao da mirno razgledas forum, tebi su svi postovi u okviru srpskog nacionalistickog foruma. Mi ne znamo istinu, pa si ti dosao da nam je kazes? Kak je to krasno...

Na rad moderatora i supermoderatora je zabranjeno diskutovati na temama, da si procitao pravilnik politickog foruma, to bi znao. Mozes se zaliti administratorima.

Dakle obidji svoje forume, pogledaj malo "tu tvoju" istinu, pa dodji da razgovaramo.

Sada nastojte da pratite temu.

Mladic i Karadzic

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
BlackBerry 
Naravno da necu obrisati post.

Niti jednog trenutka se nisam osetio obaveznim da bilo kakav dokaz dostavljam tebi, jer je za tebe Vukovar zlocin, kao i Srebrenica. Ostale zlocine ti "nisi" video. Za tvoje zlocine ne trebaju dokazi.

Vasi nacionalisticki forumi su ogromna parodija gde srbima nije omogucen pristup, dakle masovno se "skriva" istina, zar ne? Tebi kao clanu je omoguceno postovanje ovde, sve do momenta kada pocnes da prozivas i provociras. Tada nastupa brisanje, a ako se ni tada ne smiris sledi momentalni ban. Ti si svoje bonuse ispucao. Ti nisi dosao da mirno razgledas forum, tebi su svi postovi u okviru srpskog nacionalistickog foruma. Mi ne znamo istinu, pa si ti dosao da nam je kazes? Kak je to krasno...

Na rad moderatora i supermoderatora je zabranjeno diskutovati na temama, da si procitao pravilnik politickog foruma, to bi znao. Mozes se zaliti administratorima.

Dakle obidji svoje forume, pogledaj malo "tu tvoju" istinu, pa dodji da razgovaramo.

Sada nastojte da pratite temu.

Mladic i Karadzic

oprosti, ali moram replicirati jer zakljucujes umjesto mene pa prema tome obmanjujes javnost u moje ime svojim zakljucima koji nisu istiniti.

1. vukovar je zlocin i srebernenica je zlocin ali isto tako su zlocini pocinjeni i nad srbima. ja nigdje nisam rekao da nisu pocinjeni zlocini na srbima. pocinjeno je jeako puno zlocina nad srbima i to je cinjenica. ja ne umanjujem zlocine ja samo pokusavam biti realan. ne branim svoju stranu na ustrb tvoje strane.
zlocini postoje na svim stranama, nevini ljudi, srbi, hrvati, muslimani su izginuli, pobijeni su i one koji su te zlocine ucinili treba kazniti. sto se mene tice najbolje elektricnom stolicom, pa bio on hrvat ili srbin ili musliman ili ruandzanin. uopce nije bitno.

2. nemoj umjesto mene zakljucivati. i pokusaj me citati i razumijevati. to sto sam hrvat ne znaci da te ja mrzim jer eto to je tako. dosao sam razgovarati. ali za neke stvari ipak bi trebali postojati adekvatni dokazi postovima koji se objavljuju, a to su linkovi. jer po toj logici svatko moze napisati bilo sto i ovdje objaviti kao istinu. istina bez dokaza ne postoji.

3. hrvatski nacionalisticki forumi. srbima nije omogucen pristup?! oprosti odakle ti ta informacija. i od kuda oni znaju da si ti srbin kada se registriras na forumu? nemoj pricati gluposti, odrasli smo ljudi.

4. nisam ja dosao ljudima govoriti istinu. ali sam dosao razgovarati. meni je zao ako tebe vrijedja moja pripadnost mojem narodu. mene uopce ne vrijedja tvoja, niti imam razloga da me vrijedja. kao sto me ne vrijedja niti bilo cija druga.

5. uvijek volim poslusati obje strane, da bi vidio sredinu. to ti je kao citanje novina izmedju redova. izmedju ima najvise istine.

6. moja istina, tvoja istina i sve istine ne vrijede nista bez dokaza.

ja znam i svjestan sam toga da su pripadnici moga naroda pocinili zlocine nad srpskim narodom u proslom ratu. ja kao pojedinac mogu otvoreno reci da me je toga stid i volio bih moci to popraviti ali to mi svi znamo da nije bas tako lako jer mrtve se ne moze vratiti. ali zato se zlocince moze kazniti, bez obzira kojim stranama pripadaju.

ja cu to uvijek reci i uvijek i govorim.

ako ti i ovo nije ok, onda stvarno ne znam sto bih rekao.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
LG Nexus 5

1. vukovar je zlocin i srebernenica je zlocin ali isto tako su zlocini pocinjeni i nad srbima. ja nigdje nisam rekao da nisu pocinjeni zlocini na srbima. pocinjeno je jeako puno zlocina nad srbima i to je cinjenica. ja ne umanjujem zlocine ja samo pokusavam biti realan. ne branim svoju stranu na ustrb tvoje strane.
zlocini postoje na svim stranama, nevini ljudi, srbi, hrvati, muslimani su izginuli, pobijeni su i one koji su te zlocine ucinili treba kazniti. sto se mene tice najbolje elektricnom stolicom, pa bio on hrvat ili srbin ili musliman ili ruandzanin. uopce nije bitno.

Da. Kada globalizujemo onda se slozimo da su svi zlocinci. Ali bitno je naglasiti Mladic i Karadzic. Niti jedan jedini hrvat nije dosao na ovaj forum i da kaze: Gotovina je zlocinac, Tudjman je "kronicni" idiot.

Vi hrvati ste poznati po tome sto govorite da su svi cinili zlocine ali taman posla da vi nekog hrvata imenujete. Zanimljiva drustvena pojava.

2. nemoj umjesto mene zakljucivati. i pokusaj me citati i razumijevati. to sto sam hrvat ne znaci da te ja mrzim jer eto to je tako. dosao sam razgovarati. ali za neke stvari ipak bi trebali postojati adekvatni dokazi postovima koji se objavljuju, a to su linkovi. jer po toj logici svatko moze napisati bilo sto i ovdje objaviti kao istinu. istina bez dokaza ne postoji.

Trazis od mene da ti dostavljam linkove? A ti si? Advokat? Pardon, odvjetnik? Siroko ti polje koje se zove internet. Sem toga, evo jos jednog apsurda, izvucem ja tebi link i onda ces verovati sve sto pise na tom linku?  Smile

3. hrvatski nacionalisticki forumi. srbima nije omogucen pristup?! oprosti odakle ti ta informacija. i od kuda oni znaju da si ti srbin kada se registriras na forumu? nemoj pricati gluposti, odrasli smo ljudi.

To sto si ti odrastao, a ne znas osnovne stvari o internetu i IP adresama, to moze samo tebi da bude problem ili neka zackoljica...
Da ti ne objasnjavam sada sta je IP ali konkretno mogu da ti kazem deo grada iz koga pises upravo po IP adresi. Dodje srbin na hrvatski nacionalisticki forum i pocne o Jasenovcu - ban je gotovo momentalan. Ovo pricam bas iz licnog iskustva. A joooj, nemam linkove, znaci lazem... Smile

4. nisam ja dosao ljudima govoriti istinu. ali sam dosao razgovarati. meni je zao ako tebe vrijedja moja pripadnost mojem narodu. mene uopce ne vrijedja tvoja, niti imam razloga da me vrijedja. kao sto me ne vrijedja niti bilo cija druga.

Odlicno, sto te vredja cirilica, srpsko pismo, pa provociras onim infantilnim postom?

5. uvijek volim poslusati obje strane, da bi vidio sredinu. to ti je kao citanje novina izmedju redova. izmedju ima najvise istine.

Citaj izmedju redova: Pratiti teme na Srpskom Nacionalistickom Forumu. Istina je negde u sredini. Wink

6. moja istina, tvoja istina i sve istine ne vrijede nista bez dokaza.

Apsolutno tacno. Ne vidim da si ti bilo sta dokazivao ovde, samo trashtalk i provokacije... (Imam dokaz Wink )

ja znam i svjestan sam toga da su pripadnici moga naroda pocinili zlocine nad srpskim narodom u proslom ratu. ja kao pojedinac mogu otvoreno reci da me je toga stid i volio bih moci to popraviti ali to mi svi znamo da nije bas tako lako jer mrtve se ne moze vratiti. ali zato se zlocince moze kazniti, bez obzira kojim stranama pripadaju.

ja cu to uvijek reci i uvijek i govorim.

ako ti i ovo nije ok, onda stvarno ne znam sto bih rekao.

Pogledaj moj odgovor za prvi citat.

Diskusija se prekida. Kad budes imao 20 normalnih postova (koji nece zavrsiti u kanti) imaces mogucnost da mi posaljes PP (privatnu poruku), a do tada ces morati da se drzis tema koje posecujes ili ces se citati iz kante. Simple as that.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2008, 05:18:45 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
stalna diskusija ,ko je dobar ,a ko los u ratovima 91-95 mi se vec toliko smucila da ne mislim ucestvovati u diskusijama takve vrste...nek hrvati i muslimani na forumu mlate sta hoce ja ih ne mogu sprijeciti ,ali samo ne mogu da podnesem srbe kad pocnu mlatiti o zlocinima srba...jos nisam dozivio da vidim na nekom njihovom forumu kako neko priznaje neki njihov zlocin...kad to vidim..... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
stalna diskusija ,ko je dobar ,a ko los u ratovima 91-95 mi se vec toliko smucila da ne mislim ucestvovati u diskusijama takve vrste...nek hrvati i muslimani na forumu mlate sta hoce ja ih ne mogu sprijeciti ,ali samo ne mogu da podnesem srbe kad pocnu mlatiti o zlocinima srba...jos nisam dozivio da vidim na nekom njihovom forumu kako neko priznaje neki njihov zlocin...kad to vidim..... Smile

Ja ovdje sto mlatim kako ti kazes mlatim sa nekim podatcima, i kada su pitanja oko NDH i Ustasa nikada nisam to osporavao ili to hvalio niti sam hvalio zlocine nad Srpskim civilima u zadnjem ratu...ja samo kazem da svatko pa tako i Gotovina i Mladic i Karadzic trebaju da se pokazu na sudu pa da vidimo sta su sve cinili....a neznam bannnjac jesili ti bio na forumima hrvatskim, ja jesam pa znam da i tamo je ista situacija kao ovdje, isto se otvaraju teme dali je ovaj zlocin i ovaj, naravno ima ljudi koji podrzavaju neke generale a ima i onih koji razumno razmisljaju...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
znam kako je na vasim forumima....uspio sam se drzati 15 minuta do bana.... Smile tj. dok nisu saznali da sam pripadnik sadisticko-nacisticke grupe naroda zvane cetnici(srbi)...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
znam kako je na vasim forumima....uspio sam se drzati 15 minuta do bana.... Smile tj. dok nisu saznali da sam pripadnik sadisticko-nacisticke grupe naroda zvane cetnici(srbi)...

Ja neznam kako je mom prijatelju koji se zove na njima srbijancic pa mu nista ne rade jos im se smije u lice...a i ja sa njim malo provociram...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 23:05:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.