Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 14:17:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladic i Karadzic  (Pročitano 78300 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu
Slazem se da o genocidu nema ni govora...Ali ajde da budemo realni i kazemo da su u Srebrenici pocinjeni uzasni zlocini u nase ime.Necemo da licitiramo sa zrtvama.Da kazemo da je Srebrenica velika sramota Srbije u novijoj istoriji.Da probamo da nadjemo krivce za to i da ih posaljemo tamo gde im je mesto.Ja vrlo dobro znam patnju i bol Srba preko Drine,iz licnog iskustva...Znam za sva zverstva koja su pocinjena Srbima,ali ne radi se o tome.
To je teret onima koji su ih pocinili...Da bi mi mogli da krenemo napred,potrebno je da se suocimo sa istinom,ma kakva ona bila.Ja mislim da je Ratku Mladicu mesto u Hagu.On nema prava da sputava citav narod u njegovoj svetlijoj buducnosti (da li ona bila Evropska ili ne).Ako je nevin,neka to dokaze.Tako bi ispao pravi Patriota i pokazao da voli svoju Zemlju.Koliko god bio protivnik Radikalske politike,postujem odluku ''Vojvode'' Seselja da dobrovoljno ode u Hag.Meni veca potvrda Patriotizma od tog cina,ne treba.

Пре свега да разјаснимо неке основе права. Не доказује се невиност него кривица.  Smile
Затим даље што се тиче хага... У том Хагу је на стотине Срба док муслимане можеш на прсте пребројати.
У сребреничком крају на најзверскији начин је побијено преко 3.200 Срба од којих је најмлађе дете имало ако се не варам непуних 8 месеци док је најстарија жртва имала близу 90 година. Сви су они поклани, а куће и читава села су им спаљена. Да ли је могуће да за та зверства у том истом Хагу нико не одговара? Да ли је могуће да је правда таква да најодговорнији за те злочине, Насер Орић за све то буде кажњен са само 2 године затвора?
О свему можемо да полемишемо али да ме убеђујеш у то како је суд у Хагу праведан и како за циљ има доказивање истине, то је бесмислено. У то ни сами творци истог не верују.
Исто тако је бесмислено да ме убеђујеш како Србија не може напред зато што Ратко није у Хагу. Те глупостои и демагогија актуелне власти су већ толико излизане да у то ни мала деца неће поверовати.
Хашки трибунал није до данас показао чак ни добру вољу да се одговорни за страдање српских цивила и геноцид над њима приведу правди и казне, а камоли да су покушали нешто конкретно по том питању да учине. Тако да... Тражите ви Ратка можда га у неком сну и нађете.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia n73
nebi ih dao kada bi poginuo od 92 do 95 su nam valjali a sada? jos sam uz vas
IP sačuvana
social share
nediraj vuka777 dok spava jer to rijetko radi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
O tome je rec , samo što to ovi dušebrižnici nevide ili nece da vide zbog para koje dobijaju za to !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia n73
nema tih para  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Jasno da nema, samo uvek je bilo kvislinga !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia n73
pa ima jos vrba nisu sve za srbe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
Slazem se da o genocidu nema ni govora...Ali ajde da budemo realni i kazemo da su u Srebrenici pocinjeni uzasni zlocini u nase ime.Necemo da licitiramo sa zrtvama.Da kazemo da je Srebrenica velika sramota Srbije u novijoj istoriji.Da probamo da nadjemo krivce za to i da ih posaljemo tamo gde im je mesto.Ja vrlo dobro znam patnju i bol Srba preko Drine,iz licnog iskustva...Znam za sva zverstva koja su pocinjena Srbima,ali ne radi se o tome.
To je teret onima koji su ih pocinili...Da bi mi mogli da krenemo napred,potrebno je da se suocimo sa istinom,ma kakva ona bila.Ja mislim da je Ratku Mladicu mesto u Hagu.On nema prava da sputava citav narod u njegovoj svetlijoj buducnosti (da li ona bila Evropska ili ne).Ako je nevin,neka to dokaze.Tako bi ispao pravi Patriota i pokazao da voli svoju Zemlju.Koliko god bio protivnik Radikalske politike,postujem odluku ''Vojvode'' Seselja da dobrovoljno ode u Hag.Meni veca potvrda Patriotizma od tog cina,ne treba.

Пре свега да разјаснимо неке основе права. Не доказује се невиност него кривица.  Smile
Затим даље што се тиче хага... У том Хагу је на стотине Срба док муслимане можеш на прсте пребројати.
У сребреничком крају на најзверскији начин је побијено преко 3.200 Срба од којих је најмлађе дете имало ако се не варам непуних 8 месеци док је најстарија жртва имала близу 90 година. Сви су они поклани, а куће и читава села су им спаљена. Да ли је могуће да за та зверства у том истом Хагу нико не одговара? Да ли је могуће да је правда таква да најодговорнији за те злочине, Насер Орић за све то буде кажњен са само 2 године затвора?
О свему можемо да полемишемо али да ме убеђујеш у то како је суд у Хагу праведан и како за циљ има доказивање истине, то је бесмислено. У то ни сами творци истог не верују.
Исто тако је бесмислено да ме убеђујеш како Србија не може напред зато што Ратко није у Хагу. Те глупостои и демагогија актуелне власти су већ толико излизане да у то ни мала деца неће поверовати.
Хашки трибунал није до данас показао чак ни добру вољу да се одговорни за страдање српских цивила и геноцид над њима приведу правди и казне, а камоли да су покушали нешто конкретно по том питању да учине. Тако да... Тражите ви Ратка можда га у неком сну и нађете.

Svako je nevin,dok se ne dokaze suprotno... Smile
Mogu donekle da se slozim s'tobom oko svega ovoga.Po pitanju zlocina protiv Srpskog stanovnistva,potpuno se slazem.Ne kazem da je Hag pravedan.Ali mi smo ga priznali samim potpisivanjem, kao clanica UN.
Mislim da je Naser Oric zlocinac,tu dileme nema.Trebao je da dobije(minimum) 20 a ne 2 godine zatvora.
S druge strane Sljivancanin je dobio 5 godina(vec je dve ili tri godine odsluzio) a Radic je oslobodjen svih optuzbi...
Tako da...Ni njima koji rade u tom Hagu nije bas lako.I tamo je haos.
Ne bih da budem nepotrebno Ilija Cvorovic i razmisljam o Teoriji Zavere protiv Srbije.
Cinjenice jesu da mozda Srba u Hagu ima najvise,ali mi sami treba da se zapitamo zasto je to tako.
Dosta je njih procesuirano,ali nisu ni izrecene sve presude...Ne mora da znaci da su svi unapred proglaseni krivim...

Mislim da je doticnom mesto u Hagu,ne samo zbog tzv.Evropskih Integracija,vec zbog nas samih.
Radi buducnosti ove jadne i napacene Zemlje,koja ima pravo na lepsu buducnost,i kojoj to niko ne moze da oduzme.

IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Samsung Galaxy
a ti mislis da ce srbiji biti bolje ako se nekim pukim slucajem uhvati mladic?

oce qrac... samo ako nece... opet ce se izmisliti nesto drugo,trece... i sve tako u krug.

to su price za malu decu...obmanjuju ovaj narod kako stignu, a ovde ljudi zbog izuzetno teske situacije veruju u svasta i u bolje sutra.

IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Mislim da je Naser Oric zlocinac,tu dileme nema.Trebao je da dobije(minimum) 20 a ne 2 godine zatvora.
S druge strane Sljivancanin je dobio 5 godina(vec je dve ili tri godine odsluzio) a Radic je oslobodjen svih optuzbi...

Јел ово нека шала или си озбиљан кад правиш овакво поређење?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
a ti mislis da ce srbiji biti bolje ako se nekim pukim slucajem uhvati mladic?

oce qrac... samo ako nece... opet ce se izmisliti nesto drugo,trece... i sve tako u krug.

to su price za malu decu...obmanjuju ovaj narod kako stignu, a ovde ljudi zbog izuzetno teske situacije veruju u svasta i u bolje sutra.

vezano za obmanjivanje naroda...

u BL i okolini jos uvjek vjeruju da karadzic i mladic imaju po 10.000 kvadrata vila po Srbiji, te po sedam osam hektara poslovnih prostora u BG-u... kakve price su kolale ovuda od '98 to je cudo. svaka banjalucka babuskara je znala kad je mladic kupio pola zlatibora, karadzic dva hotela u boki...
ljudi jos vjeruju u to. a dodik je car. pocela je neka emisija na RTRS-u, satro o desavanjima 92/95...
ja sam skromno predvidio da ce zadnji kadar te emisije biti mile dodik kako na tenku probija koridor...
a za pet godina, u istoriji ce se uciti kako nas je dodik oslobodio karadzicevog terora i stvorio RS...  pardon, PC

ma sami sa sobom kad raskrstimo, tj. sa govnima koja su dosla POSLIJE karadzica i mladica, onda mozemo da pricamo o nekim boljim vremenima.

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 14:17:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.