Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 19:30:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladic i Karadzic  (Pročitano 78309 puta)
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
Stvar je prosta...Neka je u Srebrenici pobijeno ''samo'' 1000 Muslimana,(a znamo i ja i ti da je bilo mnogo vise)...Neko za to mora da odgovara...Neka to nisu bili zene i deca,nek su bili samo ''muskarci''...A glavni i odgovorni za Srebrenicu je bio nas veliki ''djeneral'' Ratko...Tako da ja ne slusam nicija laprdanja,niti Natase Kandic,niti ovih nasih PatriJota...Pokusavam da sagledam istinu onakva kakva je,makar bila i ona najgora...Naravno,ne sporim i da je bilo sa druge strane isto tako stravicnih zlocina...Ali mene ti drugi uopste ne interesuju..Ja sam pripadnik Srpskog naroda,i ako mi sami ne ucinimo nesto dobro za nas,niko drugi to nece uciniti...A prvi korak je da se ocistimo od kukolja u nasim sopstvenim redovima...
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Dobro i šta sad , ti to otkrio toplu vodu ? Misliš da iko normalan osporava zlocin ma ko ga izvršio ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
Dobro i šta sad , ti to otkrio toplu vodu ? Misliš da iko normalan osporava zlocin ma ko ga izvršio ?

Pa cemu onda natezanja sa Ratkom?Da li je kriv ili nije.Pa to je jasno ko dan... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu
Stvar je prosta...Neka je u Srebrenici pobijeno ''samo'' 1000 Muslimana,(a znamo i ja i ti da je bilo mnogo vise)...Neko za to mora da odgovara...Neka to nisu bili zene i deca,nek su bili samo ''muskarci''...A glavni i odgovorni za Srebrenicu je bio nas veliki ''djeneral'' Ratko...Tako da ja ne slusam nicija laprdanja,niti Natase Kandic,niti ovih nasih PatriJota...Pokusavam da sagledam istinu onakva kakva je,makar bila i ona najgora...Naravno,ne sporim i da je bilo sa druge strane isto tako stravicnih zlocina...Ali mene ti drugi uopste ne interesuju..Ja sam pripadnik Srpskog naroda,i ako mi sami ne ucinimo nesto dobro za nas,niko drugi to nece uciniti...A prvi korak je da se ocistimo od kukolja u nasim sopstvenim redovima...

Велика је разлика између 1.000 и 10.000. Да није велика разлика они не би ни надували цифру нити би лицитирали са бројем жртава. Велика је разлика између војника који су се пресвукли у цивиле и самих цивила. Велика је разлика између муслиманских војника који су погинули у борбама пробијајући коридор и цивила. А да не причамо о томе колика је разлика између геноцида и убиства. Геноцид је Јасеновац, геноцид је оно што се годинама дешавало око сребренице по српским селима. Када вршиш геноцид или ти покушаваш да затреш читав један народ, онда по логици ствари не пушташ ни жене ни децу јер су они итекако битни за продужење врсте. На десетине хиљада муслиманских цивила су превезени аутобусима по налогу лично Ратка Младића на муслиманску територију, гориво за те аутобусе обезбедио је лично он. И тд. Дакле о геноциду нема ни говора.
То што тебе не занима шта се дешавало са Србима у околини Сребренице је само твоја срамота као припадника српског народа, али то уопште није битно, много је битније то што светске душебрижнике то не занима. Поклана српска деца и спаљена српска села стављена су у заборав. Док се насупрот томе легитимни војни циљеви или ти муслимански војници погинули у борбама стављају у жртве некакве сребренице покушавајући да се прикажу као жртве геноцида. И на све то, до дана данашњег не постоји ни један доказ да је Ратко Младић наредио било какву ликвидацију у Сребреници. А извештаји холандских официра из '96 се веома разликују од изваштаја тих истих официра из 2006. Дакле две истине не постоје, шта је тачно оно од пре 11 или оно од пре годину дана?
Шта ћемо са изјавама Ибрана Мустафића тадашњег председника општине Сребреница непосредно након тих дешавања? Да ли је и он лагао да у Сребреници ни говора нема о геноциду?
Да ли је Ратко Младић крив и за смрт муслиманских војника који су и дан данас живи и здрави?
Ајде мало да баратамо чињеницама, а не само лапрдањима наташе кандић и карле дел понте.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610

Pa cemu onda natezanja sa Ratkom?Da li je kriv ili nije.Pa to je jasno ko dan... Smile

Шта је јасно као дан? Јеси ли ти лично био тамо када си толико сигуран у његову кривицу?!
« Poslednja izmena: 02. Dec 2007, 16:45:06 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Bio čovjek nego šta i njega je htjeo mladić ubit samo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Pa ko se nateže ? Da je odgovoran u najmanju ruku jeste ! Postavlja se pitanje zašto da ja ili ti ili bilo ko od Srba hvata Mladica kada vidimo kako je prošao isti ili slican zlocinac Naser Olic , radi se o selekciji i žrtava i zlocina koje nebi trebalo da bude pa se kod ljudi stvara inat + neverujem da je Mladic krivac za naš neulazak u Evropsku  zajednicu , radi se isto i o tome da mi svog predsednika koji je odgovoran za rat barem isto onoliko koliko su odgovorni i Alija i Franjo koji nisu bili ni na pameti za života Haškim tužiocima isporucimo tom "pravednom" sudu, pa se desi da samo naš bude optužen sudjen i "pogubljen" u Hagu , e sad zašto bi se ja ili ti oli bilo koji Srbin bavili Mladicem .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu
Шта је са чињеницом да је Сребреница пре рата имала око 9.000 становника (од чега 30% Срба), а да је у време кад је постала демилитаризована зона у њој било око 50.000 муслиманских војника који су управо из те демилитаризоване зоне вршили нападе на околна српска села  и у њима вршили покољ српског цивилног становништва? Да ли је и даље нејасно да је Сребреница била легитимни војни циљ?
« Poslednja izmena: 02. Dec 2007, 16:52:49 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Шта је са чињеницом да је Сребреница пре рата имала око 9.000 становника (од чега 30% Срба), а да је у време кад је постала демилитаризована зона у њој било око 50.000 муслиманских војника који су управо из те демилитаризоване зоне вршили нападе на околна српска села  и у њима вршили покољ српског цивилног становништва? Да ли је и даље нејасно да је Сребреница била легитимни војни циљ?
Ma to je jasno kao dan , ali nema veze ja osudjujem bilo koje nevine pogotovo civilne žrtve a veruj da ih je bilo jako puno u Srebrenici , e sad što to Muslimani skupa sa ovim našim dušebrižnicima koriste i zloupotrebljavaju to je vec nešto drugo !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
Slazem se da o genocidu nema ni govora...Ali ajde da budemo realni i kazemo da su u Srebrenici pocinjeni uzasni zlocini u nase ime.Necemo da licitiramo sa zrtvama.Da kazemo da je Srebrenica velika sramota Srbije u novijoj istoriji.Da probamo da nadjemo krivce za to i da ih posaljemo tamo gde im je mesto.Ja vrlo dobro znam patnju i bol Srba preko Drine,iz licnog iskustva...Znam za sva zverstva koja su pocinjena Srbima,ali ne radi se o tome.
To je teret onima koji su ih pocinili...Da bi mi mogli da krenemo napred,potrebno je da se suocimo sa istinom,ma kakva ona bila.Ja mislim da je Ratku Mladicu mesto u Hagu.On nema prava da sputava citav narod u njegovoj svetlijoj buducnosti (da li ona bila Evropska ili ne).Ako je nevin,neka to dokaze.Tako bi ispao pravi Patriota i pokazao da voli svoju Zemlju.Koliko god bio protivnik Radikalske politike,postujem odluku ''Vojvode'' Seselja da dobrovoljno ode u Hag.Meni veca potvrda Patriotizma od tog cina,ne treba.
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 19:30:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.