Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 23:07:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mjesec  (Pročitano 101794 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
moze li mi neko reci nesto o mjesecu u skorpiji u drugoj kuci, inace u drugoj kuci imam i mars takodje u skorpiji?? Je li los ovaj mjesec?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

wow

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ja bi da mi neko da komentar za moj mesec....ali i one lepe i ruzne stvari on je 12 kuci u vodoliji ima opoziciju sa merkurom u raku iz 6 kuce, ima kvadrat  sa lilitom iz  8 kuce u skorpiji, i tu su dva cudna trougla sa uranom iz 7 kuce u vagi i sa saturnom iz 3 kuce na IC-u u blizancima,
u vezi ovih mojih trouglova imam pitanje.... da li bi bilo bolje da nemam nikakav aspekt sa saturnom i uranom nego sto imama u smislu da li ovaj aspekt kao i svi drugi trouglovi da li se tumaci kao nesto dobro da ga imas ili je bolje nista nego to
IP sačuvana
social share
moja natalna karta

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sto moze doneti mesec u lavu u 3. kuci i konjukcija sa regulusom?

Kod tebe je mesec bitan planet jer je vladar tvog ASC...on se,kao sto si vec napisala nalazi u lavu u 3. polju i u konjukciji je sa regulusom...fixna zvezda regulus daje veliku popularnost i uspeh,i moc,a tebi se upravo na regulusu nalazi vladar tvog ASC (ti)...dakle,predodredjena si za velika dela...pri tom se mesec nalazi u lavu (sjaj,velicina)...ovakav mesec voli sve sto je veliko,pompezno,voli i da dramatizuje...definitivno iskoristi ovo sto ti daje mesec,jer su fixne zvezde neverovatno mocne...vecina ljudi koji su bili popularni su imali neku bitnu planetu na nekoj znacajnijoj fixnoj zvezdi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
I meni je Mesec u Lavu ali u 4 kuci...Imam i Mesec trigon Venera, Mars i Saturn, a i Mesec kvadrat Plutonom i Asc...Jel moze neko da mi kaze nesto o tome sta ovo znaci?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Put do pakla poplocan je dobrim namerama!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja bi da mi neko da komentar za moj mesec....ali i one lepe i ruzne stvari on je 12 kuci u vodoliji ima opoziciju sa merkurom u raku iz 6 kuce, ima kvadrat sa lilitom iz 8 kuce u skorpiji, i tu su dva cudna trougla sa uranom iz 7 kuce u vagi i sa saturnom iz 3 kuce na IC-u u blizancima,
u vezi ovih mojih trouglova imam pitanje.... da li bi bilo bolje da nemam nikakav aspekt sa saturnom i uranom nego sto imama u smislu da li ovaj aspekt kao i svi drugi trouglovi da li se tumaci kao nesto dobro da ga imas ili je bolje nista nego to
Aspekti Meseca pokazuju iskustva koja će uticati na naš emicionalni rast i pokazati kako ćemo reagovati u odnosima sa drugima? A te reakcije su odraz našeg psihološkog modela ličnosti. Ti aspekti su integrisani u našoj emocionalnoj prirodi koja se iskazuje kroz specifične reakcije, navike.

Mesec u opoziciji sa merkurom vasa osecanja uvek uticu na vase zakljucke, moze vam se dogoditi da budete neracionalni. Pametni ste, sarkasticni i preterano osetljivi. Odani ste prijateljima i idealima. Izuzetno ste napeti i nemirni i lako se uzbudjujete, pa morate nauciti da pravite kompromise i da kontrolisete svoj snazni ego,
, to zna biti jako tesko. Trouglovi su uglavnom harmonicni ali mogu i predstavljati lako ispoljavanje osobina saturna i urana,

Mesec u vodoliji – Otkačena. Hirovita

Ukoliko imate ovaj položaj Meseca, životu prilazite nekonvencijalno jer potićete iz vrlo interesantne porodice (neobičnih odnosa). Sve to će se odraziti na vaše liberalno i prijateljsko ponašanje i doprineti stavu o ravnopravnosti odnosa izmedju polova.
Prisutno je veliko razumevanje za Grupni rad i socijalna pitanja i kada u odnosima postoje razlike, više nego sličnosti. To u vama budi privlačnost ka inostranom okruženju ili experimentalnom životnom stilu.
Mesec u Vodoliji ukazuje na emancipovanu ženu, samostalnu i prilično nekonvencijalnu i pomalo nepažljivu. Druželjubiva je i otvorena prema drugima. Svesna je svojih emocija i ima ih, iako se čini da ih nema. Vrlo teško se uklapa u tradicionalnu ulogu, i ako uđe u brak vrlo često propada brzo. Pazi: ona ne voli zavistan položaj i prilično je hirovita, promenljivog raspoloženja, nepredvidljiva, jakih emocija, ali u trenutku joj svašta pada na pamet i u stanju je da u momentu uradi nešto što uopšte ne očekuješ. Teško ju je shvatiti jer ne voli sputavanje, nije za zajednički život iako se u kući snalazi.
Ovaj Mesec reaguje nepredvidljivo, ekscentrično i nepristrasno, požrtvovano, ima brige za drugog, i pomaže sa velikim nadahnućem. Genijalna mašta. Ono do čega joj je stalo to se neće ustručavati da kaže. Velika potreba za razmenom osećanja i da bude uključena u društvo. Potreba za emocionalnom nezavisnošću može izazvati otudjenje i ravnodušnost. Osoba obično ima dosta poznanika i prijatelja i vrlo je privlačna. Zna da bude često nepažljiva, ali je ljudi vole. Nije za zajednički život. Naročito se ne oduševljava obavezama u kući, iako sve može odlično da uradi.
Neharmonični aspekti ukazuju na duševne poteškoće, usamljenost.

Sentimentalni zivot :pristupa po nahodjenju, slobodno, koliko joj je potrebno.

Porodica:na neki nacin udaljeni roditelji izmedju sebe ili  razvedeni , čak iako nisu, dešavaju se čudne stvari. Savet je da se što pre odvoji od roditelja jer čim se odvoji od kuće kreće joj nabolje. Majka je bolji roditelj od oca i nasledjuje od nje plemenitost i humanizam.

Dom: Neizbežne su selidbe nekoliko puta u životu. Ima neobično uredjen stan.

Javni zivot: prilično je hirovita, promenljivog raspoloženja, nepredvidljiva, bez kontinuiteta. Svašta joj pada na pamet i ne haje šta će drugi reći.

Zdravlje: oticanje nogu.
Zenski horoskop: ova žena je emancipovana, samostalna i prilično nekonvencijalna, dobre intuicije. Svesna svojih emocija i spremna da priča o njima sa drugim ljudima, iako se čini da ih nema, ali to nije tako. Vrlo teško se uklapa u tradicionalnu ulogu i ako udje u brak vrlo često propada brzo. Pored uloge žene, brine se i o svojoj karijeri jer ne voli zavistan položaj. Kao majka je vrlo neobična, jer daje deci veliku slobodu. Prilično je hirovita, promenljivog raspoloženja, nepredvidljiva, jakih emocija, ali bez kontinuiteta. U trenutku joj svašta pada na pamet i u stanju je da u momentu uradi nešto što se uopšte ne očekuje. Teško ju je shvatiti. Slabo je razvijen materinski instinkt, teško ostaje u drugom štanju.
U 12. kuciOve osobe imaju sposobnost samoanalize,osecajni su,cudljivi i tajanstveni.Spoznace samocu,odbacenost i izgubljenost al ice im sve to doneti konstruktivna iskustva.Zauvek ce ostati u anonimnosti.Privlace ih nevidljive i tajanstvene stvari.Imace visok polozaj,cesto posao u inostranstvu.Uspeh ce dobiti kroz tezak rad,duhovne su osobe koje interesuje mudrost vise od materijalnog.U losim aspektima okolina im je nenaklonjena,pate zbog drugih,imace problema u mladosti,sve ce im samo od sebe izmicati.
Za ove trigone koje si opisala ne mogu nista da ti kazem jer ja i dalje ne mogu da otvorim tvoju kartu.

« Poslednja izmena: 09. Jun 2007, 22:55:58 od Santjen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung versus
moze li mi neko reci nesto o mjesecu u skorpiji u drugoj kuci, inace u drugoj kuci imam i mars takodje u skorpiji?? Je li los ovaj mjesec?

Mesec u Škorpionu

Vi ste veoma komplikovana osoba. Vaša osecanja su nežna, mada pomalo hladna. Strasti vam ne nedostaje, ali ste dosta lako ranjivi. Skloni ste povlacenju u sebe i misterijama. Osecanja izražavate indirektno i pokušavate da ih držite skrivena. Ponekad je to vrlo tvrdoglavo i štetno, samouništavajuce za vas. Na vaš duh uticu emotivna komešanja. Borbeni ste i umete da se nametnete drugima cak i onda kada vam to nije cilj. Istrajni ste i žilavi, ambiciozni, ali ste u stanju da precenite svoje mogucnosti. Niste dovoljno takticni, otvoreni ste i istinoljubivi. Ljubomorni ste i tašti, a znate da budete i brutalni. Najcešca slaba tacka vašeg zdravlja su mokracni kanali i reproduktivni organi

Mesec u drugoj kuci

Ovo je najcešce znak promenljivog materijalnog stanja. Novac dolazi od mase ljudi, pa je onda povoljno bavljenje maloprodajnom trgovinom i slicnim delatnostima u kojima ucestvuje veliki broj ljudi. Kod muškaraca izvor novca može biti žena, najcešce majka ili supruga, ali i prodaja stvari koje žene masovno koriste. Sigurnost je od presudnog znacaja za bilo koju vrstu veze, kako poslovnu tako i emotivnu.

Mars u Skorpiji.

Ovo je verovatno najintenzivniji i najeroticniji polozaj Marsa u Zodijaku. Priroda je Skorpije da ne ceni nista sto je povrsno, i osoba sa Marsom u Skorpiji jednostavno nije u stanju da se zadovolji povrsnom seksualnoscu. Takva osoba neprestano crpi sve dublje i dublje rezerve energije kako bi ispunila jaku potrebu za intenzivnom razmenom kompletnog svog bica totalnim spajanjem sa drugom osobom.

I drugi Vodeni znaci imaju ovaj impuls za intenzivnim, skoro misticnim stapanjem kroz seks; ali Mars u Skorpiji poseze za svakom, i najmanjom emocijom, otkrivajuci svoju emocionalnu ranjivost kroz seksualno iskustvo. To je veoma izazovno za osobe Skorpionske prirode, koje u svemu teze tajnovistosti.

Mars u drugoj kuci

Ovo je pokazatelj da osoba dolazi do novca i imetka uz napor i veliko zalaganje. Ali i pored toga novac se olako i brzo troši, ponekad i više nego što ga se ima. Zbog toga osoba nikad nema materijalnih rezervi.Da bi došla do novca spremna je i na rizicne poduhvate. U svemu što radi postoji takmicarski duh, a ponekad i gramzivost. Tvrdokornost i nepopustljivost su naglašene osobine. U ishrani ovih osoba dominira meso i preradevine od mesa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Offtop, tema je o Mesecu.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Primijetila sam da kod analize karti prvo pogledate gdje je vladar ascedenta, i to polje biva "fokus" vlasnika karte.. e sad.. negdje sam procitala i da je " kod zena najvazniji mesecev znak, a kod muskaraca suncev".
Koliko je to tacno ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Primijetila sam da kod analize karti prvo pogledate gdje je vladar ascedenta, i to polje biva "fokus" vlasnika karte.. e sad.. negdje sam procitala i da je " kod zena najvazniji mesecev znak, a kod muskaraca suncev".
Koliko je to tacno ? Smile

Za mene je najvazniji polozaj Mjeseca.Ako je Mjesec dusha,sve je jasno.Lako cete vidjeti,dal je neko materijalista,(ako je mjesec u II kuci ili u Biku)dal je okrenut porodici,Mjesec u IV kuci ili u Raku,dal je radoholichar,ako je u VI kuci ili Djevici...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 8.1.3
mob
Apple 
Meni je Mesec u Devici u 7.kuci ?!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 23:07:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.