Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 20:30:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mjesec  (Pročitano 101552 puta)
Ucesnik diskusija

Sve je otrov i nista nije otrov

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 176
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam jedan aspekt meseca koji je pomalo gadan po meni.....
Pluton u 8. kuci u skorpiji u opoziciji sa mesecom na 3. stepenu  bika u 2 kuci....

Zanima me vase misljenje o ovom aspektu jer koliko sam ja ukapirala obe planete su jake po polozaju ali su isto tako u opoziciji...... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Imam jedan aspekt meseca koji je pomalo gadan po meni.....
Pluton u 8. kuci u skorpiji u opoziciji sa mesecom na 3. stepenu bika u 2 kuci....

Zanima me vase misljenje o ovom aspektu jer koliko sam ja ukapirala obe planete su jake po polozaju ali su isto tako u opoziciji...... Smile
Koje je kuce vladar Pluton,a koje Mjesec?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sve je otrov i nista nije otrov

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 176
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa valjda je pluton vladar 8. a mesec je vladar 2___??? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta mislite o Mesecu u Devici kod muskaraca?    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tatjanaa,
to sto ti je Mesec u Biku u drugoj ne znaci da je on i vladar....
ako ti je na vrhu druge kuce Bik tj.ako pocinje u Biku onda ti je vladar Venera(jer Venera vlada Bikom) pa onda vidi u kojoj kuci i u kom znaku ti je venera,razumes..po istom principu vidi i za 8 a i za ostale kuce..
da bi videla koje ti je kuce vladar Mesec vidi koja ti kuca pocinje u Raku,a koje je vladar Pluton vidi koja ti pocinje u Skorpiji.. Smile

e a kad tebi neko odgovori neka isto uradi i meni:
Pluton u Skorpiji(vladar jedanaeste) u desetoj kvadrat Mesec u Jarcu(vladar osme) u drugoj,
i Pluton u Vagi opozicija mesec u Ovnu,nisam sigurna za kuce jer nisam sigurna za vreme,pa ako moze ovako.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
m28,
jako mi je teško da ovako na osnovu ispisanih podataka povežem stvari...
Jesmo postavili kartu? Ako nisamo pošalji mi podatke nap.p. Napiši mi koji te aspekti interesuju za Pluton... i interesuje te Pluton u kućama i znacima? Ili nešto drugo?

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma pravo da ti kazem interesuje me samo to sto mi kvadrira Mesec
nisam sigurna za vreme,moram da proverim onda saljem podatke,negde mi pise jedno negde drugo sa razlikom od 45 min do sat vremena sto nije malo ali mi je kvadrat pluton prisutan kako god se okrene..citam malopre o nekom umiranju da bi se zivelo,o strahovima...i ostalim cudima..
prethodno sam nekom svojom logikom mislila da to moze da donese neke klasicne Plutonove simptome tipa ljubomore,zelje za kontrolom..a to sve imam
no ovo me iznenadi.. Smile
mada kazu da najbolji ljudi imaju najteze horoskope..malo patetike Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Ma nemoj tako da shvataš stvari...pravac u našu Astro školicu!  Smile

Svi mi imamo i dobre i loše aspekte u horoskopu. Ti loši aspekti se ne trebaju shvatati tako pogubno, sa toliko straha...oni nam samo ukazuju na neke loše stvari koje možemo i da menjamo. A i ne možeš uzimati samo aspekt i njega tumačiti i shvatati ga kao konačno tumačenje,moraju se uzeti svi potrebni elementi ...svi delići i sklopiti u celinu. Bar ja tako shvatam astrologiju, odnosno tumačenje...

Aspekt Mesec kvadrat Pluton (tj loši aspekti Meseca i Plutona) - konkretno označava neko prokletstvo. Može ukazivati na bolesti, na čudnu mastu i ekstremna dela, duboka istrazivanja u psihologiji, u nekim slucajevima paranormalne sposobnosti, veliku intuiciju, ali i tamne afere, ljubomoru, nesretne slucajeve, kao i ljubavnu opsednutost,

Ali sve to zavisi koju oblast horoskopa gledamo, uzimamo i druge elemente u obzir pri tumačenju...neka planeta, neki dobar aspekt može prevladati ovaj loš...

Ako grešim, neka me neko ispravi Smile

Nema razloga za toliku brigu, treba se sve sagledati  Smile

Pošalji mi podatke na p.p. postavićemokartu kako bi i dr.mogli da je vide i odgovore ti. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma ne shvatam bas tako tragicno..asc strelac,cujem presece me posle 5 min zaboravim ili se nasmejem..
recimo od prethodno navedenih karakteristika imam ogromnu intuiciju,mogu da osetim  ljude tj.umem da provalim skrivene namere..zasto je sta receno ili uradjeno.Uu kako ovo zvuci bas sam opasna ,zatim strasno sam ljubomorna...haos gotovo,odmah mi se neke teorije zavere motaju po glavi i sto je najtuznije sve na sta sam sumnjala se i obistinilo i posle toga bedak-ee to mislim da je bas Pluton,strasan bedak, povlacenje,blaza opsesija,malo se kuje osveta i tako to ...traje dosta ali zavisi od slucaja do slucaja ali kad prodje,meni niko ne veruje ali ja svarno do te mere zaboravim tu osobu i uopste celu situaciju -za sve vremena.

ma dosta vise da ne smaram sa svojim dozivljajima nego ako neko( iko )sem mene ima ovaj aspekt mozda mu bude korisno da vidi kako se kod mene ocitovalo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1552
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
...moj mesec je u lavu...

....cesto mi se desava da sam bez razloga jako nervozna i jako razdrazljiva, ili preterano tuzna i melaholicna kada je pun mesec...pre me je to cudilo i nisam odmah to povezala sa mesecom...sada svaki put kada je pun znam bez i da pogledam...inace pun mesec mi donosi i nesanice...
IP sačuvana
social share
Seren Kjerkegor:
" Samo onaj ko u tekobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
 voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 20:30:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.