Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Митровић Хрватима „узвраћа ударац“  (Pročitano 13893 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
Novinari: Bahatost Mitrovića neprihvatljiva

Oba udruženja novinara, UNS i NUNS, smatraju neprihvatljivom odluku vlasnika RTV Pink da na zaplenu jahte odgovori bojkotom hrvatske muzike, filmova i reklama.

"Mediji su javno dobro i niko, pa ni vlasnik medija, nema pravo da programske sadržaje podređuje ličnim razlozima i interesima", navodi se u saopštenju Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Ovo udruženje novinara ukazuje da je ovakva odluka TV Pink u suprotnosti sa Zakonom o oglašavanju koji stranim pravnim i fizičkim licima garantuje ista prava kao i domaćim.

Problematična je izjava Mitrovića da ova medijska kuća "više nikada neće biti u prilici da zataškava incidente i neprijatnosti koje srpski, bosanski i crnogorski državljani doživljavaju na letovanju u Hrvatskoj", navodi NUNS.

"Zataškavanje činjenica" predstavlja najgrublje kršenje elementarnih profesionalnih i etičkih principa infomativne delatnosti, zbog čega NUNS očekuje da Savet Republičke radiodifuzne agencije hitno razmotri da li je odluka TV Pink suprotna i Zakonu o radiodifuziji.

I u Udruženju novinara Srbije (UNS) su zaprepašćeni saznanjem da je vlasnik RTV Pink Željko Mitrović, iz samo njemu poznatih razloga, kako je rekao, „do sada favorizovao hrvatsku muziku, kinematografiju i hrvatske investicije u zemljama bivše Jugoslavije“, kao i da više nikada neće biti u prilici da zataškava incidente i neprijatnosti koje srpski, bosanski i crnogorski državljani doživljavaju na letovanju u Hrvatskoj.

UNS ističe da su bojkot, favorizovanje i zataškavanje teške povrede Kodeksa novinara Srbije i Kodeksa ponašanja emitera.

UNS naglašava da namere i postupci Željka Mitrovića predstavljaju kršenje zakona o javnom informisanju i oglašavanju, i očekuje reakciju nadležnih organa, a Mitrovića poziva da odustane od svojih namera.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Novinari: Bahatost Mitrovića neprihvatljiva

Oba udruženja novinara, UNS i NUNS, smatraju neprihvatljivom odluku vlasnika RTV Pink da na zaplenu jahte odgovori bojkotom hrvatske muzike, filmova i reklama.

"Mediji su javno dobro i niko, pa ni vlasnik medija, nema pravo da programske sadržaje podređuje ličnim razlozima i interesima", navodi se u saopštenju Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Ovo udruženje novinara ukazuje da je ovakva odluka TV Pink u suprotnosti sa Zakonom o oglašavanju koji stranim pravnim i fizičkim licima garantuje ista prava kao i domaćim.

Problematična je izjava Mitrovića da ova medijska kuća "više nikada neće biti u prilici da zataškava incidente i neprijatnosti koje srpski, bosanski i crnogorski državljani doživljavaju na letovanju u Hrvatskoj", navodi NUNS.

"Zataškavanje činjenica" predstavlja najgrublje kršenje elementarnih profesionalnih i etičkih principa infomativne delatnosti, zbog čega NUNS očekuje da Savet Republičke radiodifuzne agencije hitno razmotri da li je odluka TV Pink suprotna i Zakonu o radiodifuziji.

I u Udruženju novinara Srbije (UNS) su zaprepašćeni saznanjem da je vlasnik RTV Pink Željko Mitrović, iz samo njemu poznatih razloga, kako je rekao, „do sada favorizovao hrvatsku muziku, kinematografiju i hrvatske investicije u zemljama bivše Jugoslavije“, kao i da više nikada neće biti u prilici da zataškava incidente i neprijatnosti koje srpski, bosanski i crnogorski državljani doživljavaju na letovanju u Hrvatskoj.

UNS ističe da su bojkot, favorizovanje i zataškavanje teške povrede Kodeksa novinara Srbije i Kodeksa ponašanja emitera.

UNS naglašava da namere i postupci Željka Mitrovića predstavljaju kršenje zakona o javnom informisanju i oglašavanju, i očekuje reakciju nadležnih organa, a Mitrovića poziva da odustane od svojih namera.

Izvor: Mondo

Smile

Mogu da mu popuse...
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Citat
"Mediji su javno dobro i niko, pa ni vlasnik medija, nema pravo da programske sadržaje podređuje ličnim razlozima i interesima"
Smile Smile Smile Smile

Jok, oni ce da mu odredjuju sta ce da pusta na njegovoj televiziji.  Smile Smile Smile Smile To sto stranim licima zakon garantuje ista prava kao i domacima ne znaci u praksi nista posto on kao vlasnik ima pravo da radi sta hoce pa i to da nekoga "zabrani" na svojoj televiziji. To se radilo i radice se dok je medija Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
Pa vi niste videli najbolje od svega. Dok u Hrvatskoj slave Oluju a u Srbiji drže parastose, dok se siroti Mitrović goloruk bori protiv hidre i hvidre a naše estradne zvezde štrajkuju glađu najveći švercer oružja  proizvođač šerpi od inoksa na Balkanu je porinuo svoju novu jahtu.

Ponosni vlasnik „Joy me“ plovi ka Hvaru
Cepter napravio žurku za 300 ljudi povodom porinuća jahte Foto
Vladimir Đurić Đura | 04. 08. 2011. - 02:02h | Komentara: 63

Porinuće svoje nove jahte „Joy me“, vredne 30 miliona evra, biznismen Filip Cepter je sa suprugom Madlenom i 300 gostiju proslavio u restoranu Petra Graše u Splitu. Goste je zabavljao „Trio Gušti“ i grupa „Magazin“.
Filip Cepter: Zna da uživa

Na privatnoj zabavi, između ostalih, bili su košarkaš Toni Kukoč, kompozitor Tonči Huljić, glumac Frano Lasić, pijanista Maksim Mrvica, gradonačelnik Splita Žarko Kerum, književnica Arijana Čulina, voditeljka Tanja Peternek Aleksić i drugi. Veče je otvorio Filip Cepter kratkim govorom u kojem je pozdravio prisutne i najavio gradnju novih jahti u brodogradilištu u Šibeniku, gde je sagrađena i jahta „Joy me“. Cepterova jahta „Joy me“ građena je i dovršena u brodogradilištu „Kraljevica“ u Šibeniku, duga je 50 metara, a na prvu plovidbu krenula je prošle nedelje. Madlena i Filip poveli su svoje bliske prijatelje na krstarenje Jadranom. Njihova jahta ima 13 kabina u kojima mogu da se smeste gosti.

- Trenutno plovimo ka Hvaru, kao gosti Madlene i Filipa Ceptera. Krstarićemo s njima do sredine avgusta i obići najlepša mesta u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Na Hvaru i Korčuli ćemo se zadržati najviše. Bila je sjajna zabava u restoranu Petra Graše u Splitu. Gosti su ostali do kasno u noć, a za muziku je bila zadužena grupa „Magazin“, koja je svirala svoje najveće hitove. Oko ponoći na binu se popeo i domaćin restorana Petar Grašo i izveo neke od svojih najvećih hitova - rekla nam je Tanja Peternek Aleksić, voditeljka koja već dugo radi za „Zepter creative studio“.

Ekskluzivna jahta privukla je pažnju svetskih medija, a poznato je da je Cepterova jahta i jedna od najuređenijih jahti ovog tipa, čiji je enterijer urađen u specifičnom pop-art stilu. Koža, oslikane tkanine i plemenito drvo osnovni su materijali koji su korišćeni u opremanju velikog salona, 13 kabina za goste i dva apartmana na gornjoj palubi od ukupno tri brodske palube. Celo leto ova ploveća lepotica krstariće Jadranom, a u njenom luksuzu, osim samog Ceptera, uživaće i njegovi gosti iz evropskog i svetskog džet-seta.

- Hrvatski Jadran probudio je u meni jednu sasvim novu strast. Strast za odmorom i uživanjem, ali i biznisom u smislu proizvoda koji pretpostavlja takav način života. Stoga brodogradnja iz moje trenutne vizure deluje kao vrhunsko poslovno dostignuće. Brod na kojem danas sedimo tek je prvi koji smo proizveli. Nakon spoznaje koliko je manjkavosti prisutno u tom segmentu na ovom području, ali ipak svesni postojećeg potencijala, odlučili smo da nastavimo sa izradom luksuznih jahti. Sledeću bi trebalo da počnemo da gradimo već za tri meseca. Planiramo da je završimo već za godinu i po - izjavio je Cepter odmah po porinuću jahte.

Lepotica od 30 miliona evra

Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Milan Jankovic ne zna sta ce od para Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Citat
povodom porinuća

eлем ... претпостављам да знате шта сам прочитао ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
A što nas je do sada trovao đubrištem iz Hrvatske jer u njegovom programu nije bilo ničeg vrednog sa hrvatskog područja to mi sad treba da zaboravimo jer on počinje krstaški pohod.
Pa vi niste videli najbolje od svega. Dok u Hrvatskoj slave Oluju a u Srbiji drže parastose, dok se siroti Mitrović goloruk bori protiv hidre i hvidre a naše estradne zvezde štrajkuju glađu najveći švercer oružja  proizvođač šerpi od inoksa na Balkanu je porinuo svoju novu jahtu.

Ua Simijon! Napred srpski dobrotvori Mitrovic,Cepter i ostali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.50
mob
Apple iPhone 3Gs
Na stranu što je Mitrović imbecil, ne vidim problem da čovek radi šta želi na svom privatnom mediju... Ah, da, problem državnih frekvencija.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
sta je problem sa drzavnim frekvencijama?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.50
mob
Apple iPhone 3Gs
sta je problem sa drzavnim frekvencijama?

To što granica između privatnog i državnog medija postaje manja pa u ovakvim situacijama država i raznorazni organi mogu da se mešaju u to da li će on puštati hrvatske serije, filmove i reklame ili ne iako je to njegov privatni medij.
Da se razumemo, ja mislim da je njegova odluka poslovno pogrešan potez, ali da ima svako pravo da to uradi na mediju koji je u njegovom privatnom vlasništvu.
« Poslednja izmena: 04. Avg 2011, 20:07:39 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.