Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 06:51:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Miting LDPa u Beogradu 9. maja  (Pročitano 17332 puta)
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
Ne znam cemu tolika rasprava, videcemo sutra koliko moze da nas stane na Trg i oko Trga  Smile nemojte da ste nestrpljivi... naravno imaju 2 faktora koja ce uticati na dolazak ljudi.

prvi realan:

- kisa. ukoliko je bude ujutru i oko podne (kako najavljuju), doci ce dosta manje ljudi. ne treba da pricam ako bude padala od 3 pa nadalje...

drugi nerealan:

- ako uhapse nocas Mladica, isporuce ga u Hag i Oli Ren nastavi pregovore. naravno mitinga ce i tad biti jer steta je vec ucinjena... pokazali smo se kao jako neozbiljna drzava.

ukoliko bude lepo vreme, cenim bar 20 000.

Jel ima neko jos procena? Ako ce da padne neko kladjenje, moramo da se dogovorimo kom izvoru cemo verovati?   Smile kome inace verujete za izlaznost na mitinge?

ides na miiting a ne znas cemu sluzi miting!

da te ne zanmaram sa istorijskim cinjenicama... ukratko receno, miting je nacin oglasavanja ili prezentovanja.

danas moze da bude 8 miliona na mitingu jer ce narod doci da cuje sta ko prica ili sta ko trabunja.

ti kazes 20000 (realno nema sanse - jer je to skoro celo vase biracki telo- a ne verujem da ima i toliko gejova) ako padne kisa ti koji dodju (par stotina) to su oni koji imaju koristi (buduce sekretarice, vozaci, funkcioneri, manji biznismeni...) a ako ne bude kisa onda moze doci cak nekoliko puta vise onih koji ce da slusaju trabunjanje i da vide cedu i farinelija zagreljene na bini od onih koji su dosli da slusaju govore od nekog ne svrsenog dramaturga.

licno ne bih voleo da padne kisa iz dva razliga. prvi je da se nekoliko hiljada ljudi smeje cedinim egocentricnim foskulama a da nekoliko stotina pristalica budu kao celo biracko telo, vidjeni na jednom mestu, a drgi razlog je to sto sam cuo da se nakon mitinga ocekuje tabananje farinelijevog dela clanstva pa me interesuje da li ce policija kao i pre nekoliko godina da bije gejeve zajedno sa masom umesto da ih cuva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Motorola V3i
@nbns

steta sto i dalje zivis u ubedjenju da su u LDPu samo "gejevi i lezbejke". Iluzije ce ti biti razbijene kada budes video slike/snimke sa mitinga. Nazalost izlgeda da je tebi bitno kojoj manjini neko pripada. Bilo da se te manjine od vecine razlikuju po seksualnoj opredeljenosti, nacionalnosti, verskoj pripadnosti...

Danas ce na mitingu biti gradjani Srbije.

Nadam se da cete citati/gledati/slusati izvestaje sa proverenih medija  Smile

Nase biracko telo je dosta vece od 20 000 + sto ce doci pristalice GSS i SDU + sto ce doci ostali demokratsko nastrojeni (a tu ce biti i dosta ljudi iz DSa) + pristalice, clanovi, aktivisti 8 nevladinih organizacija + dosta novih koji su u proteklih 6 dana shvatili sta se u ovoj zemlji desava.

Au, tek sam sada shvatio. Pa sve ovo je organizovano za samo 6 dana. Stvarno nam se zuri!

IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
ti si meni po politickom ubedjenju simpatican jer se stvarno trudis da prezentujes nesto sto i sam ceda ne moze.  Smile

bice grajdani srbije, naravno, ali da li ce doci da slusaju trabunjanje ili neke cedine parolice uz mahanje ruku je drugo.

svatices jednog dana sta je biracko telo i kao se do njega dolazi i za koju stvar sluzi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3

Nase biracko telo je dosta vece od 20 000 + sto ce doci pristalice GSS i SDU + sto ce doci ostali demokratsko nastrojeni (a tu ce biti i dosta ljudi iz DSa) + pristalice, clanovi, aktivisti 8 nevladinih organizacija + dosta novih koji su u proteklih 6 dana shvatili sta se u ovoj zemlji desava.

Sve vazni faktori. Narocito (ne)vladine organizacije.
Ne znam kako ste dosli do cifrere >20000 hiljada. Ma kako bilo, necete imati sansu da participirate u vlasti. Vasa stranka je osnovana samo da bi Cheda nashao uhljebljenje jer covek nije ni zasta i ni za gde. Takav moralni pigmej ne moze me iznenaditi, ali moram da priznam da mi nije jasan narod koji kao nega nesto stiti... nema sta, vama i dalje treba lider, a ne dobrobit vase zemlje.
Izvini, kada kazete aktivisti (ne)vladinih organizacija, jel se to misli na volontere ili ipak takvi dobijaju platu za svoju "filantropiju".
« Poslednja izmena: 09. Maj 2006, 12:30:37 od kobibrajant »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
@kobibrajant

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Bolje i sacica mladih i obrazovanih ljudi nego galerija primitivaca, jadnih i neskolovanih faca koji se pojavljuju na mitinzima koji samo znaju da masu slikama seselja i milosevica!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Хомосексуалност није опредељење већ болест.
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bolje i sacica mladih i obrazovanih ljudi nego galerija primitivaca, jadnih i neskolovanih faca koji se pojavljuju na mitinzima koji samo znaju da masu slikama seselja i milosevica!

respect

al' koliko su se dobro proveli onda 24. na kontramitingu
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna

zato sto ne znate da postujete gradjane i volju ... bicete ugaseni i to na nacin kao sto je proslo mnogo vasih stranaka pocev od DHSSa i ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Motorola V3i
Bilo je mnogo dobro!!! Odlicna govorancija, odlican i inventivan program!!! Stvarno je bilo svetski. Jedino je Micicka mogla malo bolje da spremi govor, ali kakva Micicka takav i GSS... Steta sto je Pesicka napustila tu stranku. Saljem vam slike sutra, sada me mrzi.

jedan izvod iz Cedinog govora:

"Molim Tadića da nas povede kao predsednik demokratske Srbije ili da nam dopusti da mi njega povedemo, samo neka ne stoji više i neka ne ponavlja njihove fraze. Nikada se moderna Srbija nije okupljala na ovom mestu bez DS-a. Tu im je mesto, a ne u dogovoru o zakonu o crkvi s Koštunicom"

"Nismo mi taoci Mladića. To je laž. Mi smo taoci onih koji su stvorili ideologiju u kojoj je Mladić mogao da uradi ono što je uradio. To su oni koji nam danas kroje život, iz akademije, crkve, iz vlade i parlamenta, Udbe. Moramo promeniti politiku i u fokus staviti čoveka"

Najsmesniji deo je kada je Predrag Markovic prelazio ulicu do Vlade Srbije  Smile Bulju su mu pomerili, i bio je u pratnji samo jednog telohranitelja, sto je naravno dovoljno kada mitinguju civilizovani i kulturni  Smile

Nadam se da se vidimo opet uskoro!

IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 06:51:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.