Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 18:27:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Miting LDPa u Beogradu 9. maja  (Pročitano 17289 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Apple 15
pa, ne znam... prosvetli me...

inace, protiv komunizma nemam nista.. ali protiv crvene ima.... ruzno mi stoji ...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
ali protiv crvene ima.... ruzno mi stoji ...  Smile

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

dole vlada... i ljubitelj macaka Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Koliko je čedera bilo ?
Ja sam oko tri sata prosao pored bine i neki celavci su radili tonsku probu, nigde nikog nije bilo.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Beograd 9. maj 2006.
SRBIJU U EVROPU!
Liberalno demokratska partija, Građanski savez Srbije, Socijaldemokratska unija i osam nevladinih organizacija organizovale su miting povodom 9. maja, Dana Evrope. Zatražena je ostavku Vlade Srbije i raspisivanje vanredenih parlamentarnih izbora i odgovornost Vlade za prekid pregovora sa Evropskom unijom.

Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović pozvao je predsednika Srbije i lidera Demokratske stranke Borisa Tadića da stane na čelo demokratskih snaga u Srbiji.

"Molim Tadića da nas povede kao predsednik demokratske Srbije ili da nam dopusti da mi njega povedemo, samo neka ne stoji više i neka ne ponavlja njihove fraze. Nikada se moderna Srbija nije okupljala na ovom mestu bez DS-a. Tu im je mesto, a ne u dogovoru o zakonu o crkvi s Koštunicom", rekao je Jovanović.

On je vlastima u Srbiji poručio da je "prošao medeni mesec" i da je Srbija, tri godine posle ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića, dobila opoziciju.

Lider LDP-a, koji je i bivši potpredsednik Vlade Srbije i DS-a, oštro je kritikovao premijera Vojislava Koštunicu, optuživši ga da je odgovoran što Mladić nije izručen Haškom tribunalu i za predstavljanje Srbije u lošem svetlu u međunarodnoj zajednici. "Nije tačno da je Srbija onakva kakvom je danas pravi vlada Koštunice. Ona je mnogo bolja, ali je rasuta i razbijena, zanemela pre tri godine, želela bi da živi bolje, ali nema organizacije i nema politike", rekao je Jovanović. "Ako si delinkvent u Srbiji - bićeš ministar policije, ako si najgori sudija - bićeš ministar pravde, ako si trut - bićeš premijer, jer Srbije mora da stoji u mestu", izjavio je Jovanović.

On je ocenio da se Srbija nije rastala sa sistemom vrednosti iz prošle decenije i da "stoji musava od krvi i prljava od baruta". "Nismo mi taoci Mladića. To je laž. Mi smo taoci onih koji su stvorili ideologiju u kojoj je Mladić mogao da uradi ono što je uradio. To su oni koji nam danas kroje život, iz Akademije, crkve, iz Vlade i parlamenta, Udbe. Moramo promeniti politiku i u fokus staviti čoveka", rekao je Jovanović.

On je istakao da će Mladić biti prošlost kada "svako u društvu bude svestan zlodela koje je počinio". "Nije dovoljno uhapsiti tog čoveka i poslati ga u Hag. To je velika prevara i velika laž. U Hagu se sudi onima koji su izvršioci ratnih zločina, a ovde se moramo suočiti sa onima koji su stvorili politiku zločina", rekao je Jovanović. "Moramo uzeti gvozdenu metlu u ruke i krenuti od svakog suda, svake stanice policije, univerziteta, propale ekonomije, i odatle počistiti sve one koji zemlju drže kao taoca lažne istorije i zluradih mitova", istakao je Jovanović.

Na mitingu, kojem su prisustvovali uglavnom mladi, govorili su i predsednik Socijaldemokratske unije Žarko Korać i predsednica Građanskog saveza Srbije Nataša Mićić, a u ime nevladinih organizacija predsednik Građanskih inicijativa Miljenko Dereta.

Na početku mitinga pročitana je poruka na nekoliko evropskih jezika :

"Poručujemo našim evropskim prijateljima da je Srbija za Evropu i da mi, građani Srbije, više nikada nećemo dopustiti da nam nesposobna vlast oduzme evropsku budućnost".

Ta poruka će, na štampanim dopisnicima biti poslata u Brisel na adresu predsednika Evropske komisije Žozea Manuela Barosa.

Miting je počeo tehno muzikom, a završen je koncertom beogradske grupe Kristali. Okupljeni su po završetku prošetali ulicama Kolarčevom, Terazijama, Srpskih vladara, Kneza Miloša, Takovskom, Svetogorskom i Makedonskom.

IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Хомосексуалност није опредељење већ болест.

Bolest je smatrati normalne ljude za bilesnike.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ja nikog ne volim sem mog decka, roditelja i prijatelja... politicke lidere po najmanje..

Hmmm... namcor dakle? À la Balasevicev "Ne volem..."

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
Хомосексуалност није опредељење већ болест.
Bolest je smatrati normalne ljude za bilesnike.

iako je off topic, verovatno je Feanor11985 izmedju ostalog hteo da napise da mu je bolesno ili ti cudno da je gej populacija samo za jednu partiju a da joj se pritom javno nista ne nudi kao uzvrat.

ko zna mozda se i nudi ozakonjenje gej brakova ili/i usvajanje dece samo sto mi koji nismo za ldp i ne nalazimo se u istom kombiju sa cedom, ne znamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Apple 15
@Tralalala

nazovimo to pravim imenom - mizantrop... Smile
« Poslednja izmena: 10. Maj 2006, 10:22:30 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Motorola V3i
evo nekih slika sa mog aparata od jucer  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

mala 1.jpg
(29.08 KB, 240x320)
mala 2.jpg
(28.6 KB, 320x240)
mala 3.jpg
(47.14 KB, 320x240)
mala 4.jpg
(41.98 KB, 320x240)
mala 5.jpg
(50.96 KB, 320x240)
mala 6.jpg
(34.26 KB, 320x240)
mala 7.jpg
(49.2 KB, 320x240)
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 18:27:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.