Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 00:16:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Miting LDPa u Beogradu 9. maja  (Pročitano 17468 puta)
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
Ja cu podrzati svaku istinsku demokratsku inicijativu...

a sta je to... preciziraj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Motorola V3i
Ja cu podrzati svaku istinsku demokratsku inicijativu...

a sta je to... preciziraj!

Labusova ostavka je definitivno jedna takva stvar. Iako covek nema veze sa prekidom pregovora, on jedino ima veze sa njihovim dosadasnjim uspehom. Oli Ren i ostali su uvek govorili kako su Labus i co. za pregovore uvek bili izuzetno spremni. Vise je podneo ostavku iz protesta prema onima koji su zaista krivi za prekid pregovora (Kostunica, Jocic...), i koji bi trebali da podnesu ostavke i tako i stvarno preuzmu odgovornost (a ne samo preko telefona i u saopstenjima)!

Da Tadic nije potpisao onaj nakaradni zakon o crkvama, to bi definitivo bio demokratski cin. Siguran sam da se sa njime ne slaze, ni on, ni njegova stranka, ali ipak ga potpisuje zarad mira u "demokratskom bloku"...

Ovo su mi najsveziji primeri, ali rado cu istaci jos ukoliko me nisi razumeo?

tako svi vi huligani -- iz raznoraznih partija -- lepite i cepate i ruzite grad

ne razumem sto smo huligani?  Smile

A i veruj mi dok smo na plakatiranju, a i privatno, ne cepamo tudje plakate, vec ih prelepljujemo! Ionako se plakati bolje lepe za papir  Smile
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
labus je bio jedan od glavnih ljudi u vladi i naravno da je i on kriv a ne kao sto si napisao da on nije krvi. mozda licno on i nije kriv, ali politika koju podrzava jeste.

sta bi bilo da je milosevic ziv i da je on zeznuo stvar. ili ajde da budemo realniji, da su radikali na vlasti i da su nas tako sutnuli... pa vi i vama slicni bi opet palili skupstinu i televiziju kao i 5og a to ni nemci nisu radili.

a sto se tice demokratskog bloka i te fore... pa ti nemas pojma sta je demokratski blok i sta to znaci... ne znas ti ni demokratija sta je... ocigledno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Svi ovi komentari protiv LDP-a kao da su kopije komentara iz 1991. protiv SPO-a ili komentara iz 1999. protiv DS-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
ili je politika identicna?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Motorola V3i
a sto se tice demokratskog bloka i te fore... pa ti nemas pojma sta je demokratski blok i sta to znaci... ne znas ti ni demokratija sta je... ocigledno.

sto se tice poznavanja demokratije, ja sam imao srece da licno osetim neke zapadne demokratije, bilo da sam ziveo ili putovao negde zapadnije. a ti?

elem, bas mi je drago da po TVu vidim najave za skup, izgleda da nece biti mali kako sam prvo mislio. i nije mi bas jasno zasto su radikali TOLIKO protiv ovog skupa? Onoliko trtljaju u skupstini protiv vlasti, a sada njihove pristalice ocigledno ne zele da menjamo/ju vladu ovog iskompleksiranog retarda  Smile . Ne kazem da je ovo poziv radikalima da nam se pridruze, nikako, vec da trenutno imamo jedan slican cilj.

Ocigledno je da su radikali protiv bilo cega demokratskog.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
to sto si putovao po nazovi demokratskim zemljama ne znaci da znas sta je demokratija sto se vidi iz prilozenog.

o mojim putovanjima ti necu pricati jer mi ne bi ni verovao, a da se bakcem oko skeniranja dva pasosa (jednog popunjenog a  jednog skoro pola popunjenog - oba su nasa) nemam nameru.

radikali su opozicija i oni sami ne mogu da sruise vladu. ds moze a sto nece to je pitanje koje ce mozda neko negde i postaviti od vas na mitingu, a sta ce ceda da kaze i da laze to cemo citati u novinama.

taj miting ce biti pompezan. ceda ce grlato da pljuje po svima i po tadicu sigurno... i dok svi vi zajedno sa balonima i farinelijom budete sekli vene i odusevljavali se siguno cete zaboraviti sve te teske reci kada dodje do izbora i kada vas ceda bude podrzao bas one od kojih se i odcepio a to ce vama sortirati na nacin koji vi kao (samo) biracko telo moci da pojedete i svarite pod parolom bolje i oni nego neko drugi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Jos kad bi narod srbije shvatio politiku kao ostatak sveta gdje bi nam bio kraj.
Ovdje svaka susa razglaba o politici i samo se u stvari o njoj i prica. Niko nista ne radi
samo razglabaju o politici i sole pamet jedni drugima a ustvari su svi ista go@#$.
Btw. i radikali pljuju po mnogim strankama a sa svima bi takodje da se prc@#$
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
bas kao sto bi i svi mogli da budemo selektori...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
otprilike al to je samo odraz koliko je nasem narodu dosadno!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 00:16:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.