Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:48:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: misteriozna pisma  (Pročitano 27072 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Zanimljivo... ajd neka ti je sa srecom...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Tako je nina i kad se vratis sacekaj jos koji dan mozda stigne nesto i posle posledenjeg broja... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
@nina333
Ja sam ti privremeno stavio ovaj avatar , pa kad dodjes sa zltb. dogovoricemo se kakav hoces da ti nacrtam...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Priznajem da moj pol ume da se folira i da izigrava romanticnost samo da bi se docepao znate cega (cast izuzecima, kao sto sam ja Smiley), ali ipak moram da kazem da me bas odusevljava ovo sto je uradio i kako ti salje ta pisma. Ako nista drugo, veoma je originalno. E, sada, sta se krije iza toga, to samo mozemo da nagadjamo. Ali, posle ovoga, ako je to onaj pravi, onda ce svo to iscekivanje da ti se isplati u zivotu.  Smile
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
evo mene, vratila sam se danas i odmah dosla da vam kazem koji je sadrzaj za sada poslednjeg pisma.
koverat je istih dimeznija kao i ostali, malo ne standardan i cini mi se da ih sam pravi.  na prednjoj strani moje ime i adresa, a na zadnjoj pise "samo jedna pali".  kada sam otvorila kovertu u njoj je jedna kutija sibica i A4 papir koji je popunjen odstampanim brojevima.  kada sam otvorila kutiju sibica, sve su vec bile paljene sem jedne. a na svakoj sibici je bio ispisan po neki broj.  mislim da je poslednji broj taj koji se nalazi na ne upaljenoj sibici.  a onaj papir koji sam dobila je malo cudan, ceo je istampan brojevima samo se u sredini papira nalazi prazna kockica, kao da treba da upisem taj poslednji broj.  a sa leve, desne, gornje i donje stranice te kockice ispisani su brojevi koje sam do sada dobila u pravom redosledu.  sada imam kompletan broj, ali jos uvek nisam poslala poruku, nekako me hvata trema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
U jebote, ovaj je stvarno dobar Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
hm...
ajd posalji te brojeve mozda je nesto skriveno u njima... ko kocka;)
Si gledala taj film?!...

Dobro ja sam paranoicna... ne obaziri se na mene....

Nego da li ti je pisao jos nesto ili samo to?!
Si dobila jos koje pismo?!
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
mogu da ti posaljem te brojeve, mogu da ih otkucam ovde ali bilo bi mnogo bolje kada bih otisla da skeniram to, pa da ti posaljem na mail.
ne verujem da je ista skriveno sem njegovog telefona.
nista mi vise nije pisao samo to, za sada mi jos nista drugo nije stiglo, jer je ovo tek pre dva dana doslo, malo je kasnilo u odnosu na ostala pisma. dali da sacekam jos koji dan ili da mu posaljem poruku, jer ja mislim da imam tacan broj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Nina sacekaj jos koji dan mozda stigne jos nesto Smiley
Decko je stvarno originalan , svaka mu cast  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ja bih mu odmah poslao poruku... zasluzio je posle toliko truda...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:48:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.