Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 12:10:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: misteriozna pisma  (Pročitano 27177 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2879
Do sada se taj jadnik verovatno obesio o radijator jer je pomislio da ona nije zainteresovana i da zato ne zove... :twisted:
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
Kad kazem ja, ja mislim mi
I neka znaju svi
Ona sto mi treba, to si ti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Odine bas si me nasmejao  
Nina333 ajde javi se da cujemo sta je bilo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Cesto okili ima tako sumorne idejice Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
evo mene posle duzeg perioda, da vam sada napisem sta se sve izdogadjalo poslednjih dana.

posle koverte sa sibicama cekala sam nekoliko dana da vidim oce li jos nesto stici, i posto nicega novog nije bilo odlucila sam da mu posaljem poruku.  poslala sam mu ono sto mi je SerbianFighter preporucio da saljem, (iskreno... ovo sto saljes je nesto najdivnije sto sam ja ikad dobijala... ali...da li si ti i najmanje svestan koliko me sve ovo na neki nacin plasi.. Ko si ti?) i ubrzo mi je usledio odgovor koji je glasio "Ja sam Mladen. Ima ih mnogo sa tim imenom.  Ja sam samo jedan od njih.  Ali opet, i nisam, zato sto sam drugaciji od svih njih.  Ne poseban, ali drugaciji".  tu sam se nasla u velikom znaku pitanja i posle nekoliko trenutaka stize jos jedna poruka koja glasi "da li zelis jos da se igras?".  nisam odmah znala sta da mu odgovorim, ali rekla sam sebi valjda je bezopasno i poslala mu potvrdan odgovor.  posle toga nista vise nije pisao, a ni ja nisam pokusavala da ga zovem.  par dana kasnije dobijam prvu kovertu posle poruke koju sam mu poslala.  sada onaj A4 papir sa odstampanim brojevima dobija znacenje.  u toj prvoj koverti sam dobila mali plan grada u kojem je rucno iscrtan, od prilike precnik jednog kvadratnog kilometra prostora, gde je moja ulica u samom centru te mapice.  mapa je podeljena na male kockice gde su sa leve i gornje strane ispisani brojevi, a u tacno 22 kockice (ovaj broj je simbolika) se nalazi po jedna tackica koja oznacava neki objekat na toj mapi.  sa tom mapom sam dobila parce paus papira koje po dimenzijama i jos nekim strelicama odgovara onim odstampanim brojevima iz prethodnog pisma, na tom pausu su iscrtana dva mala kvadratica, sa desne strane jednog pise "gore" a sa desne strane drugog pise "levo".  a na dnu tog parceta papira je pisalo "u kiosku se nalazi kesa sa jednom kutijom, idi tamo, pitaj za nju i dobices je".  kada sam stavila to parce pausa na papir sa brojevima dobila sam koordinate tog kioska na mapi tako sto su dva kvadrata opisala dva posebna broja pored kojih je pisalo "gore" i "levo".  kada sam videla koji je kiosk u pitanju iznenadila sam se jer je taj nedaleko od mog stana u kojem redovno kupujem cigarete, i znam zene koje rade u njemu.  nisam odmah znala sta da radim, da li da idem ili ne, bojala sam se da me ne ispali, da trazim a da ustvari nema nicega.  ali posto znam zene iz kioska otisla sam.  kada sam dosla pred kiosk vidim da je ova mladja danas u smeni i nekako mi bi lakse da trazim.  pitam ja nju da li ima nesto za mene u kesi koju je ostavio neki decko.  tu ona meni da kesu i kaze kako je jos juce ostavio, pocela sam sa njom neku pricicu, mrzelo me je da joj pricam celu situaciju u detalje vec samo u kratkim crtama i izmedju ostalog, pitam ja nju da li moze da mi opise kako je izgledao, rekla mi je samo da je bio pristojan, da je crn i da ima kracu bradu.  e sad, sta mi je to ostavio u kesi?  ono sto me je iznenadilo su dimenzije te kutije u kesi.  sirina je 22cm, duzina 12cm i dubina 7.5cm.  ovo sam slucajno uzela da izmerim kako bi vam sve detaljnije opisala.  te dimenzije simbolisu moj rodjendan, odnosno 22 decembar, ali 7,5 ne znam sta predstavlja.  posle toga sam uzela i izmerila koverte, istih su dimenzija kao i kutija (22x12).  ne verujem da je ovo slucajnost. kada sam otvorila kutiju iz kioska, na unutrasnjoj strani poklopca je pisalo "treba ti cekic" a u kutiji cetiri oraha koji su bili pricvrsceni kartonskim pregradama.  kada sam ih izvadila iz lezista delovali su mnogo laki, pokusala sam rukom da ih otvorim, ali ipak mi je trebao cekic.  u prvom orahu koji sam razbila nasla sam lepo savijenu bugarsku novcanicu od "10 Leva", a u drugom orahu je bila isto tako ispresavijana etiketa od soka "7 UP".  jos jedna koordinata na mapi, 10 levo - 7 gore.  treci orah kada sam razbila dobila sam papiric na kojem je pisalo "opet u kiosk, ceka te kesa sa kutijom", a cetvrti orah je bio obican orah sa sve semenkom unutra.  nasla sam na mapi i ovaj drugi kiosk u koji sam trebala da odem, ovaj je bio malo dalje nego prethodni, ali svejedno odmah sam otisla.  kada sam stigla razocarah se jer je kiosk bio zatvoren, proslo radno vreme.  jedva sam docekala jutro, probudila sam se mnogo ranije nego obicno i odmah otisla.  stigla, pitala i covek mi dade kesu ali sada sa malo manjom kutijom, dimenzije kutije su drugacije, i nisam uspela da ih povezem sa necim poznatim (15cm x 12cm x 11cm).  skidam poklopac, i opet sa unutrasnje strane poklopca pise "neka svaka strelica nadje para".  prvo da kazem da je kutija iz dva nivoa, koju deli parce kartona koji ima dimenzije baze kutije.  u tom prvom nivou vidim 4 ping pong loptice, svaka ima po jedan broj ispisan na sebi i po tri strelice ciji se vrh zavrsava tacno na onom spoju dve polovine ping pong loptice.  strelice na svakoj loptici su razlicito rasporedjene, na jednoj su skoro jedna pored druge, na drugoj su razmaknute jedna od druge, treca drugacije, kao i cetvrta.  kada sam izvadila karton koji deli kutiju na dva nivoa, videla sam 4 rupe (2 gore i 2 dole) koje odgovaraju lopticama.  sa desne strane gornje dve rupe pise "gore", a sa desne strane donje dve rupe pise "levo", ovako:

o o  gore
o o  levo

oko ivica te cetiri rupe, iscrtane su strelice koje pokazuju ka sredini rupe, tri strelice po rupi, svaka razlicito rasporedjena.  raspored strelica na jednoj loptici se podudara sa rasporedom strelica na barem jednoj od rupa, kada sam svaku lopticu stavila u odgovarajucu rupu strelice su se poklopile.  imala sam jos jednu kombinaciju na mapi.  nisam znala da li je opet kiosk jer mi ovog puta nije nista napisao, ali to mesto opet nije bilo daleko.  otisla sam, i bio je kiosk. nije mi napisao ni sta da trazim, pretpostavila sam isto kao i pre, to sam i uradila (necu da vam pricam koliko sam se ustezala da pridjem).  opet isto samo sto je sada kutija bila mnogo manja.  nisam odmah otvorila, pozurila sam kuci da bi to uradila.  kada sam stigla i otvorila, u kutiji je bio sam jedan kljuc.  nije bilo nikakve poruke, broja, slicice, nista.  pregledala sam sve ali nista nisam nasla.  prosla su dva dana od njega nema ni pisma ni poruke.  posaljem mu ja poruku na mobilni "sta sa kljucem?", opet nije bilo odgovora, nekako se nakanem da ga nazovem medjutim, nedostupan.  i eto jos uvek cekam, ali od njega nema glasa i ne znam sta dalje da radim.  cekam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2879
Taj lik je nevidjen genije...jeste da me podseća na Riddlera iz "Batman Forever" al'nema veze...
Ipak trud koji je uložio da napravi tako nešto...
Mada mi je čudno to pitanje  "da li zelis jos da se igras?"
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
Kad kazem ja, ja mislim mi
I neka znaju svi
Ona sto mi treba, to si ti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Svaka cast...
Iskreno...ako ne planira da te ozeni, preteruje Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
I meni je cudno to pitanje "Da li zelis jos da se igras" inace...nemam reci,stvarno je neki genije Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
U svakom slucaju, samo da ne mislite da je to ipak malo preterano sav taj rad i sitnice i sklapanje i gluposti... Drugarice draga ja ti za svaki slucaj preporucujem da od danas ne budes sama u tome i svaki put kada treba da ides i pokupis jos nesto ides sa nekim i da sve to lepo sacuvas i zapises odprilike kao dnevnik.
Iskreno mene ta detaljnost previse plasi nadam se da jako gresim ali posle svih detalja koje si opisala osetila sam se cudno kao da citam neki scenario. Mislim da je tip ipak malo lud kad bas toliko vremena provodi sastavljajuci i rastavljajuci mape kioska koje te vode samo do jos jedne kese sa lokacijom drugog kioska.. hmmm ja licno bih se zamislila i povela svakako jos nekoga sa sobom.. "U drustvu je uvek lakse".. Zelim ti sve najbolje mislim lep i srecan kraj svoj toj misteriji ali.. ne znam sta vi kazete? A sto se tice kljuca ako budes imala dalje instrukcije u vezi nekog stana nemoj da ides, ni luda nemoj da ulazis vec se sama sakri u okolini i posmatraj ko ulazi.. da se on ne bi igrao sa tobom igraj se ti sa njim!!! Ali hajde da vidimo sta ce biti dalje...
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Koji lik...
Stvarno nemam reci za ovo sto si napisala...
Kao i Sandra (Ktantonet) i ja bih se malo zabrinula i dobro bi razmislila sta dalje. Sve je to lepo ali meni zvuci malo preterano. Svaka njemu cast za trud ali koliko je njemu vremena trebalo sve to da smisli i napravi, mogu misliti koliko se mucio kad je lomio orahe i stavljao te papire u njih i posle ih sastavljao... Kao sto je i ona rekla da taj kljuc nije mozda kljuc od nekog stana?! U svakom slucaju budi obazriva i ako vec ides negde povedi sestru (mislim da si napisala da imas sestru). Pa za svaki slucaj da ipak neko bude sa tobom. Nemoj vise nista raditi, dobice poruku kad ukljuci mobilni a tad ce ti valjda i odgovriti. Kao i ti i mi sa nestrpljenjem cekamo odgovor...

BTW a ona dimenzija druge kutije sto si rekla da ne nzas sta znace njene dimenzije, da nisu i to koordinate nekog mesta?!
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
nisam isla sama po tim kioscima, isla sam sa bratom, o tome nisam pisala jer sam dovoljno zamrsila sve ostalo

ne verujem da su dimenzije druge kutije koordinate nekog mesta, jer meni nikada ne bi palo na pamet to da merim da ovde nisam pisala tacno sta i kako.  

jos uvek neznam cemu sluzi kljuc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 12:10:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.361 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.