Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: mislim da se pretvaram u patološkog lažova  (Pročitano 6823 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
trolluje

a ti kao znas da on troluje ... on mozda troluje a ti sve redom hejtujes..

elem,to sto si poceo da izmisljas to je da kazem ... opravdano .. bolje je imati lazni osmeh nego suze na licu.. ljude boli uvo kako ko zivi .. danas svako gleda da skupi sto vise traceva i slicno i gledaju svoje dupe bukvalno,ti zavrsi fax i budi svoj covek posle Smiley ne ocajavaj..
« Poslednja izmena: 12. Nov 2011, 15:59:30 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia krntija
Pa šta, da nije trolovskih tema, kako bi se inače pravili pametni. Smile

Pa da.

Vidiš, to je meni oduvek bilo zanimljivo. Kad se pojavi ovako neki novi član sa nekim problemom, uvek dođu ljudi sa komentarom "ma to je trol". Znači uvek, ne može da izostane. Taman posla da eskivira temu. A ubedljivo najjače mi je kad neki pojedinci dođu i kažu "verovatno je trol" al ipak prozbore koju. Znaš, čisto da se osiguraju s obe strane.

Pa šta iako je trol, čovek je izneo jednu hipotezu, što može biti problem koji nekog stvarno muči. Što da se ne komentariše, nema razloga.

Muka mi je više od toga jeste trol-nije trol. U redu je keptens abvius, svi znamo da to može biti trol... sad komentarišite na temu pre nego li ispovraćam doručak.  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia zvrr
Zanima me koliko osoba bi imalo tu hrabrost da sa svog naloga koji dugo koristi i po kome ga ljudi prepoznaju, za sebe kaže da je patološki lažov. Otud i takve teme koje otvaraju 'novi' članovi. Čisto sumnjam da je neko dokon pa da izmišlja neke situacije i probleme, samo zato da bi sebi čestitao na svojoj trol-visprenosti.

Ovakav problem je krajnje ozbiljan, znam to iz iskustva, kao što sam napisao. Tako da je ovo krajnje, krajnje loš savjet.

elem,to sto si poceo da izmisljas to je da kazem ... opravdano ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Ovakav problem je krajnje ozbiljan, znam to iz iskustva, kao što sam napisao. Tako da je ovo krajnje, krajnje loš savjet.

elem,to sto si poceo da izmisljas to je da kazem ... opravdano ..

opravdano sa moje strane.. kada sam se nasao u slicnoj situaciji kao sto se i on nasao,znaci kada je mene neko pitao kako si ? ja sam trebao da raspalim pricu "Znas brate jako je lose,nemamo novca,keva i deda su jako bolesni i nepokretni,ja jedva sastavljam sa njima i ne mogu da pratim skolu zbog problema" i odma krece prica po zgradi .. vidi ovog ima problem ,ovaj u problemu .. i zato vise volim da stavim lazni osmeh i kazem ok je Smiley uvek moze i bolje da se zivi,nego da nekome objasnjavam kako sam i sta se desava.... to mi oduzima i vreme i stpljenje.. a i brate naucio sam da lazem kao zmaj Wink pre sam se zaplitao kao pile u kucinu kada lazem .. sad cak i ja poverujem u laz Smiley
« Poslednja izmena: 12. Nov 2011, 16:39:04 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
HTC Wildfire S
Vi ste počeli da mi trolujete teme, tako što konstantujete da autor troluje. 

Smile

Pa da.

Vidiš, to je meni oduvek bilo zanimljivo. Kad se pojavi ovako neki novi član sa nekim problemom, uvek dođu ljudi sa komentarom "ma to je trol". Znači uvek, ne može da izostane. Taman posla da eskivira temu. A ubedljivo najjače mi je kad neki pojedinci dođu i kažu "verovatno je trol" al ipak prozbore koju. Znaš, čisto da se osiguraju s obe strane.

Pa šta iako je trol, čovek je izneo jednu hipotezu, što može biti problem koji nekog stvarno muči. Što da se ne komentariše, nema razloga.

Muka mi je više od toga jeste trol-nije trol. U redu je keptens abvius, svi znamo da to može biti trol... sad komentarišite na temu pre nego li ispovraćam doručak.  Smile

Iiigzektli. Smiley

Zapravo se ništa ne menja ako je priča iz uvodnog post-a istinita ili ne. Jer nijednog od njih ne poznajemo lično.

Tako da.
Nastavite lepo s temom. Smiley
I pomozite čoveku ako možete, ako ne...  zaobiđite. Smiley

Imam 22 godine i veliki problem sa laganjem. Da kažem nešto o sebi, iz jednog sam manjeg gradica, studiram u Beogradu, i već poslednjih 4-5 godina sam primetio da mi se potpuno nekontrolisano javlja potreba da lažem druge ljude o sebi kako bih ostavio što bolji utisak. Čitam mnogo raznu literaturu, pa i ovu psihološku, i tu postoji teza da moje stanje ima veze sa manjkom samopouzdanja, a ja bih dodao i sa manjkom roditeljske ljubavi. Odrastao sam u samohranoj porodici, roditelj koji se brinuo o mom vaspitanju i podizanju je preminuo, imao sam jako haotičnu porodičnu situaciju zbog koje sam poslednje razrede srednje škole morao da završim vanredno. Otprilike je tad počela da moja sklonost da lažem. . kad bi me srelo društvo iz odeljenja i pitalo "gde si ti sad" gledajući me sažaljivim pogledom, ja bih uvek izmišljao da sam upisao školu u drugom gradu, da mi ide odlično.   Bilo me je sramota da im pričam o sebi, o porodičnim problemima o kojima oni ne mogu ni da sanjaju, o tome kako je očajan život kada svako jutro ne ideš u školu i ne družiš se sa dragim ljudima. Postao sam jako stidljiv i anksiozan kad god bih video nekog ko može da me "propituje" pogledom kao da ću zbog toga što mi je eto privremeno porodica u haosu i što sam prešao na vanrednu školu završiti kao društveni otpad što nikad nisam bio, posebno ne u školi gde sam važio za povučenog i uspešnog djaka. Laganje o sebi sastoji se da poznatim ili nepoznatim ljudima kažem ono što mi prvo padne na pamet da bi o meni stekli što bolji utisak. Na primer sedim u prevozu pored gospođe koja me pita gde sam krenuo a ja nonšalantno kažem da idem da branim diplomski. Ili pričao sam sa asistentom na faksu i upotrebio jednu stručnu pravnu reč (mnogo čitaam  :chuckel:) on me pitao otkud to znam tako mlad, a ja rekao da mi je tata sudija a mama advokat misleći da cu biti superiorniji u njegovim ocima.   Upoznao sam sadašnju devojku i posle nekog vremena započeli smo temu o bivšima, ona me pita koliko sam ih imao, a ja umesto da kažem istinu (jedna do sad) kažem da sam ih imao pet misleći da ću ako kažem istinu izgledati kao jadnik koji nije mogao da smuva više devojaka i ima zdrav emotigvnii seksualni život. Pošto sam faks upisao godinu kasnije,pre prijemnog sam na hodniku pričao sa jednom devojkom,ona me pita što nisam upisao prošle godine,a ja slažem da sam studirao na drugom faksu jer me je bilo blam da kažem da sam proveo godinu dana u kući ne radeći bukvalno ništa. Ne osećam se dobro u svojoj koži,smatram da zaslužujem mnogo više na polju uspeha nego što jesam,i zbog toga konstantno lažem druge ljude o sebi jer želim da misle da sam važan, uspešan, zauzet, da vredim, da mi se dive.

Činjenica da sam jako rano sazreo i da sam okrenut literaturi je zaslužna što sam svestan ovog problema.  .  .   ali ne znam kako da pomognem sam sebi. . . ne želim da se pretvorim u patološkog lažova koga će svi da izbegavaju.    :(

S obzirom da ti lažeš i bez nekog posebnog interesa i koristi, s obzirom da si samosvestan da imaš problem... meni se čini da ti pokušavaš i na ovaj "maštovit" način da "ulepšaš" stvarnost. Smiley
Moj savet ti je da pišeš nešto. Smile

Pisci mnogo lažu. Mnogo. Smiley Samo što mi to zovemo maštovitost i kreativnost.
Piši nešto. Za sebe. Ne mora to niko ni pročitati.

Opet... ako hoćeš da i drugi vide.
Evo preporučujem ti jednu veoma lepu temu:
http://forum.burek.com/kratke-price-ljudi-sa-foruma-t96392.html

Tu su ljudi pisali svoje stvari i ima vrlo zanimljivih priča.

Možda ti umanji potrebu da lažeš i možda se iskanališeš kroz to.
(a možda i pogoršamo stvar.  Smile )

Ali vredi pokušati.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia zvrr
Citat
S obzirom da ti lažeš i bez nekog posebnog interesa i koristi, s obzirom da si samosvestan da imaš problem... meni se čini da ti pokušavaš i na ovaj "maštovit" način da "ulepšaš" stvarnost. S
Moj savet ti je da pišeš nešto.

Ili to ili da se oproba kao glumac. Smile

opravdano sa moje strane.. kada sam se nasao u slicnoj situaciji kao sto se i on nasao,znaci kada je mene neko pitao kako si ? ja sam trebao da raspalim pricu "Znas brate jako je lose,nemamo novca,keva i deda su jako bolesni i nepokretni,ja jedva sastavljam sa njima i ne mogu da pratim skolu zbog problema" i odma krece prica po zgradi .. vidi ovog ima problem ,ovaj u problemu .. i zato vise volim da stavim lazni osmeh i kazem ok je Smiley uvek moze i bolje da se zivi,nego da nekome objasnjavam kako sam i sta se desava.... to mi oduzima i vreme i stpljenje.. a i brate naucio sam da lazem kao zmaj Wink pre sam se zaplitao kao pile u kucinu kada lazem .. sad cak i ja poverujem u laz Smiley

Kapiram takvu vrstu laži jer na kraju krajeva ne možes svakoj nepoznatoj osobi da pričaš o svojim problemima.  Smile Ali ovaj njegov problem nije bezazlen zato što laže zbog nedostatka samopouzdanja i samopoštovanja. A to je začaran krug, samo će sve više i više da laže, i na kraju će biti okarakterisan od osoba koje ga poznaju kao lažov.  A to mu ne treba. Smiley
« Poslednja izmena: 12. Nov 2011, 16:44:56 od slavko_pg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
HTC Wildfire S
Citat
S obzirom da ti lažeš i bez nekog posebnog interesa i koristi, s obzirom da si samosvestan da imaš problem... meni se čini da ti pokušavaš i na ovaj "maštovit" način da "ulepšaš" stvarnost. S
Moj savet ti je da pišeš nešto.

Ili to ili da se oproba kao glumac. Smile

Ja sam zaboravio koji je beše glumac pričao o sebi da je umeo mnogo da izmišlja u mladosti. Smiley Da ne kaže, laže. Smiley
To ga je i navelo na glumu.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia zvrr
Ništa neobično, jer da bi bio dobar glumac, treba da si sposoban za dobru improvizaciju. A ona zahtijeva i pristojnu laž.Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Apple iPhone 4
Goa za admina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
trolovanje mi ne smeta... smeta mi izmisljanje sto sokantnijih ili glupljih problema za pokretanje novih tema..

nego..

Citat
Upoznao sam sadašnju devojku i posle nekog vremena započeli smo temu o bivšima, ona me pita koliko sam ih imao, a ja umesto da kažem istinu (jedna do sad) kažem da sam ih imao pet misleći da ću ako kažem istinu izgledati kao jadnik koji nije mogao da smuva više devojaka i ima zdrav emotigvnii seksualni život. 

to bi znacilo da su 99.9% muskaraca patoloski oboleli od laganja.. ne brini se, to je standard  Smile  zene su na to navikle... samo se jedva vidljivo kiselo osmehnu kad cuju ovakve informacije..  Smile znamo da vam je to potrebno...
« Poslednja izmena: 12. Nov 2011, 21:43:12 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.