Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: mislim da se pretvaram u patološkog lažova  (Pročitano 6820 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia zvrr
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Prvo nisam trol,problem koji imam je realan problem. Neko spomenu glumu i pisanje. . . . pa to su jedine 2 stvari pored muzike u kojima sam stvarno dobar. . . . ne znam,u glavi mi je uvek imperativ da ostavim dobar utisak. . . jer ako ne kazem to sto ce me uciniti dobrim, sve mi se cini da ce ljudi misliti da sam neka bezvredna budala. . . . razumem da je ovo problem,i zato sam se ovde javio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 205
Zastava Црвенка
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
BlackBerry 
Ја сам велика будала, и стално се зајебавам и боли ме уво какав ћу утисак оставити, јер знам да ћу се неком свидети. Буди оно што јеси и осећај се лепо! Са сваком девојком са којом сам био била је луда као ја, и да нас видиш заједно сигурно би се крстио, али нас би болело уво јер се осећамо лепо и показујемо онакви какви јесмо!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Имам једног ортака који је тако назови паталошки лажов ... мада су то тешке речи ал ајд. Додуше код њега је то потекло из породице пошто су и ћале и кева и сестра прича за причу што кажу људи, па од малена лик не зна за боље ... Отприлике кад ти кажу да је небо плаво рефлексно ти дође да подигнеш поглед горе ... Ал нису лоши људи, напротив ... неће те онако безочно лагати да би те зајебали или искористили ... него око потпуно небитних ствари, преувеличаће све што спомену ...

Људе то бескрајно нервира а мени је симпатично да слушам приче ... типа ћале тог лика, који је био голман, и то добар голман стигао до ОФК-е у своје време, занесе се мало кад попије и почне да прича о својим данима у Бундес лиги ... прајслес. Јбга не конта човек да би прича била занимљива и слушљива и да је причао само о данима у ОФК-и има потребу да је мало зачини ...   Smile

Осим те фамилије знам још пар људи који би могли да се такмиче на оним лажијадама ... и већином су ОК људи са том једном маном ... јбга. У сваком случају бољи су од оних који ће те гледати у очи, обећавати авионе камионе и са јасним циљем свесно изабрати да те лажу без да трепну.

Е сад ... конто твог проблема ... можеш себи ствари поставити овако ... тешко је, ако не и немогуће доследно лагати и не бити проваљен ... поготово кад лажеш на све стране, то има јако краткотрајан учинак. Импресионирати неког тако можеш на прву лопту а после тога следи отрежњење и разочарење ... Гледано на иоле дуже стазе кад се сведе рачун вероватно си у минусу гледе оног што си хтео да постигнеш. Јбга ... смањуј та своја улепшавања стварности постепено ... шминкај ствари мало, па још мање ... па мање ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
skoro svaki ti miskarac slaze kad ga neko pita s koliko je cura spavao...
ako kaze recimo dvadeset to podijelis sa pet i dobijes konacan rezultat..
a zene akda kazu sa osam to pomnozis sa pet i znas s koliko je spavala... Smile
tako da i zene lazu..a ne samo muskarci...a mi malko stariji, iskusniji sto bi se reklo, to znamo i samo se kiselo osmijehnemo... Smile
 zene uglavnom lazu zato sto ni neznaju pravi broj...osoba s kojim su spavale... Smile
znaju samo one s kojima su imale dobar seks..one ostale ni ne racuinaju..a sveki pet muskarac je sposoban da zenu zadovolji u krevetu... Smile
 ni neki muskarci i ne mogu da se sjete...s koliko su cura spavali za nekih 15 godina seksualnog zivota.. Smile ko ce sve te rospije popamtiti... :weirdface:pamtis samo one fine..i do kojih ti je bilo stalo... Smile

laganje ili izmisljanje nema duge noge...nego kratke...brzo se sapetljas i sam sebe izvalis..
trebas prestati to da radis...jer iako slazes nekome da si bolji i sta ja znam,...
posle toga svejedno kad ostanes sam sa sobom...bit ces onakakv kakav si...sebe je tesko slagati.. Smile
no znam neke kojima i to polazi za jezicinom... Smile
toliko se*** i petljaju i lazu i izmisljaju..da su poceli i sami vjerovati u ta sr***... Smile
ako imas potrebu da se*es...imas papir i olovku... pisi, crtaj...i td...papir sve trpi...
ali ljudi ne...niko ne voli da ga neko laze... Smile
« Poslednja izmena: 13. Nov 2011, 12:16:02 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
Upoznao sam patoloskog lazova, veruj mi, ti si daleko od toga. Patoloski lazov laze cim progovori i nije ga briga sto to radi.

Ti si daleko od toga. Zelis da ostavis utisak pa prozboris po koju laz. I dalje si lazov, ali znas da to nije u redu sto bi znacilo da ne zelis da to radis. Sko ne zelis to vise da radis, samo se iskontrolisi i bices u redu.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.0
Citat
ali ne znam kako da pomognem sam sebi. .

Mlad si i fala Bogu svestan svog problema, cim trazis pomoc.
Mnogi su bas patoloski lazovi i nikada ne traze pomoc, savet...
Ovako momak  Smile

Popricaj sa nekim od Tvojih, i taj neko mora da Te razume i da Ti obezbedi parice za psihologa.

Napisacu Ti i ovo...Cena psihoterapije u Beogradu je oko 30 e (privatno) i sa desetak  razgovora resavas problem.

p.s.Ako Tvoji nisu u mogucnosti da Ti obezbede novac, nadji neki poslic i radi samo za TO!Neces se pokajati, vec ce Ti se vratiti samopouzdanje i neces imati potrebe da lazes.

poz  Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2011, 15:19:02 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
Jedno pitanje ; po ovoj prici... Da li ti imas uopste drugove , pravog prijatelja ? Taj fazon ?

Druga stvar. Najbitnije je te ljude ( ako ih imas ) da ih drzis blizu sebe i da budes pred njima onakav kakav jesi , jer ako su pravi naravno da ce te prihvatiti. Nema potrebe da se ti dokazujes drugim , potencijalnim , novim ljudima u tvom zivotu. Da bi bio superioran i uspesan u drustvenom zivotu neophodno je da budes siguran u sebe i da se predstavljas onome kome hoces ( to je jako bitno ) i uz to da predstavljas sebe onakvog kakvog jesi.

Fejkeri ti nisu potrebni u zivotu i zato nemoj ni ti to da budes. Takodje sklanjaj se dalje od takvih ljudi i opet ti kazem ne treba ti njima da se pokoravas , vec potencijalne nove ljude u svom zivotu ti treba da nateras da se dokazuju i da im pruzis naravno uvek priliku da pokazu sebe u pravom svetlu. Ne treba TI to da radis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia 6280
Za neke baronije te u potpunosti razumem! Sta koji djavo imas da pricas drugima svoje porodicne probleme! Baronisi slobodno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.