Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mislim da mi treba strucna psiholoska pomoc. Kome da se obratim?  (Pročitano 25156 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6

Nalazim se u nezdravoj vezi vec mesecima unazad. Prestala sam da jedem, imam odvratne ljubicaste podocnjake jer na spavam nocima, sve sto radim je brinem se i nerviram. Izgubila sam svoje "ja", izgubila sam pojam o svojim osecanjima zbog te osobe. Treba mi profesionalni psiholog, kako bih popricala sa njim i kako bi mi pomogao da izadjem iz svega. Zelim izaci, propadam ovako. Raspadam se.  A buduci da je mama previse okupirana svojom specijalizacijom i poslom, na moj
vapaj za pomoc je rekla: "Duso, imas tako malo godina.. Nije to nista! Ne treba ti psiholog." Ne razume da cu se raspuci ako se nesto uskoro ne ucini.

izvinjavam se ,ali ovo je jache od mene   Smile :

na njivu pa motiku u shake ,pa cesh da vidish kako nestaju podochnjaci i kako se vraca apetit ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia N-shurnaest

Nalazim se u nezdravoj vezi vec mesecima unazad. Prestala sam da jedem, imam odvratne ljubicaste podocnjake jer na spavam nocima, sve sto radim je brinem se i nerviram. Izgubila sam svoje "ja", izgubila sam pojam o svojim osecanjima zbog te osobe. Treba mi profesionalni psiholog, kako bih popricala sa njim i kako bi mi pomogao da izadjem iz svega. Zelim izaci, propadam ovako. Raspadam se.  A buduci da je mama previse okupirana svojom specijalizacijom i poslom, na moj
vapaj za pomoc je rekla: "Duso, imas tako malo godina.. Nije to nista! Ne treba ti psiholog." Ne razume da cu se raspuci ako se nesto uskoro ne ucini.

izvinjavam se ,ali ovo je jache od mene   Smile :

na njivu pa motiku u shake ,pa cesh da vidish kako nestaju podochnjaci i kako se vraca apetit ...

Taj fazon.  Smile                             kao shto rekoh, EmO ...
« Poslednja izmena: 30. Dec 2009, 14:17:08 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Znate sta? Odvratni ste, neandertalni, zatucani i ograniceni.
Cast izuzecima.
Necu da se svadjam, ali zasluzili ste.Toliko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
ako si nam rekla ... tako nam i treba kad ti ne govorimo ono sto hoces da cujes ...

a sad ukljuci malo mozak za promenu... ti zapravo i nemas problema osim onih koje pravis sama sebi ...

raskini sa deckom ako si nezadovoljna, zovi bivseg ako imas potrebu, recu mu sta osecas ... toliko je prosto.

imas 17, nemas jos uvek svoje ja, jos uvek ne znas sta znaci 'voleti', apetit se gubi kad si uzbudjen ili kad se nerviras puno... svi smo prosli kroz to (apolutno svi) i imaces i mnogo gorih problema u zivotu pa probaj da ocvrsnes malo... sto pre to bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Nema bivse-sadanji, da lepo citas redom postove mozda bi i saznao, a ne samo donosim zakljucke kako se tebi cefne.

Ahhhh.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia N-shurnaest
Cast izuzecima.

IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Cast izuzecima.

jesi li josh uvek depresivna ?  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Citat
Nema bivse-sadanji, da lepo citas redom postove mozda bi i saznao, a ne samo donosim zakljucke kako se tebi cefne.
Ahhhh..

Citat
Tema: Da li da priznam sadasnjem decku da jos volim bivseg?

Sta sam nocas propustio ? Smiley

I nemoj slucajno da probas da procitas ono sto neko napise, bolje da uzdises Ah-Uh kad cujes nesto sto ne odgovara i da trazis pravopisne greske ... slobodno se sad vrati gledanju twilighta ili cega vec.

« Poslednja izmena: 30. Dec 2009, 17:30:34 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
užasi promiskuiteta...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
sto volim kad sam u pravu narocito na ovoj temi ...

bez ijednog polozenog ispita na fakultetu psihologija ... pa nek mi sad neko kaze da na iskustvo treba da se prvo gleda ...

Smile

mene sad stvarno zanima je li warboss u pravu, jesi li ti emo? ako jesi korisnik  raven dark... nesto tako je isto, mozda ti on moze najbolje pomoci.

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.