Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 22:40:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 294 295 297 298 ... 385
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mirka Vasiljevic  (Pročitano 1187807 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Samo najsnažniji nose najmanji oklop.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1770
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Možda je ćerka Željka Mitrovića, jer on je kupio beli džip BMW žerci za 18. rodjendan
E ti covece uglavnom ne odgovras na pitanja, a i kad odgovoris ne procitas na sta odgovaras, pa napisao sam mala Mitroviceva, naravno cerka Zeljka Mitrovica, nisam je dobro video, jer je krenula iz mesta kad sam bio 20-tak metara niz ulicu, i dok je dosla do mene jurila je vec ko luda, ali delovalo je da moze da bude ona. Samo smo u off-u, ovo je Mirkina tema, a Mirka ima Tiguana.

Pa dok je bila maloletna su je privodili jer je vozila Tuareg bez dozvole...

Koga su privodili Mirku?  Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2009, 13:26:51 od Helgogi »
IP sačuvana
social share
Bolje živeti 100 godina kao bogataš, nego 10 minuta kao siromašan,
samo meni  nešto nikako ne polazi za rukom.

Into a soul absolutely free                              Victory is for the one,
From thoughts and emotion,                           Even before the combat,
Even the tiger finds no room                           Who has no thought of himself
To insert its fierce claws.                               Abiding in the no-mind-ness of Great Origin.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N95 8gb
Manje off-a
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ma svi ste vi posteni, a jebali bi i mrtvu macku! Ja sam iskren...

ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahaha koji lik
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1770
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ma svi ste vi posteni, a jebali bi i mrtvu macku! Ja sam iskren...

ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahaha koji lik
Pa vidis valjda, iskren a ne mrtvomackojebac  Smile
IP sačuvana
social share

Into a soul absolutely free                              Victory is for the one,
Even the tiger finds no room                           Who has no thought of himself
To insert its fierce claws.                               Abiding in the no-mind-ness of Great Origin.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung J7
Di nađoste da citirate post iz 2005-e.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 422
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Mirku nikad nisu privodili niti kažnjavali... Smile
Umesto toga što vodiš brigu o drugim ljudima i njihovom životu te ko je kakav i ko je šta mislim da ti je bitnije da  pažnju usmeriš  na konstrukciju rečenica... Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

MIRKA.jpg
(33.62 KB, 204x375)
« Poslednja izmena: 23. Sep 2009, 22:55:45 od borisk ums »
IP sačuvana
social share
Čuvaj svoje prijatelje i prepoznaj one koji to nisu!
Ono što ne volim, izbegavam ili se sa njim suočavam. Ono što volim, posedujem ili mu se predajem. Ne volim loš ukus. Ne volim glupake, zatucane i ograničene ljude. Od glupih ljudi jedino mi više idu na živce glupi ljudi sa inicijativom. Ne volim jednodimenzionalnost. Ne volim nepoštenje. Ne volim one koji mi rade iza leđa. Ne volim slabe ljude. Ne volim kukavice. Ne volim izdaju među prijateljima. Ne volim izdaju među ljubavnicima. Ne volim smarače na netu. Ne volim smarače generalno. Volim dobru muziku. Volim eksperimentisanje, u svakom kontekstu. Volim prirodu. Volim ljude progresivnih razmišljanja. Volim poštene ljude. Volim iskrene ljude. I volim da ih testiram. Volim polemisanje i rasprave. Zbog toga, volim dobre sagovornike. Volim da pišem. Kratke forme, uglavnom. Nikada nisam potpuno zadovoljan napisanim. Volim da baratam rečima. Volim da ih premećem rekonstruišem, redefinišem i manipulišem njima. Volim da putujem. Volim da vozim bajs. Volim jutro. Volim noć. Volim nebo. Volim oluje. Volim svet koji sam kreirao za sebe. Volim i one koji uspeju da u njega uđu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1770
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Umesto toga što vodiš brigu o drugim ljudima i njihovom životu te ko je kakav i ko je šta mislim da ti je bitnije da  pažnju usmeriš  na konstrukciju rečenica... Smile

De si Borise legendo, lepo je sto branis Mirku, ja je naravno nikad nisam napadao, niti bih ikad rekao bilo sta ruzno o njoj. Dakle lepo je sto branis Mirku, al sto onda zdusno pljujes mnoge devojke koje ne poznajes po Svetu???
Na primer Miu Borisavljevic, Silviju Nedeljkovic...Ne valja ti to...
« Poslednja izmena: 23. Sep 2009, 23:02:14 od Helgogi »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HP 
ovde ima i profesora knjizevnosti  Smile
IP sačuvana
social share
dr. mr. JA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 422
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

De si Borise legendo, lepo je sto branis Mirku, ja je naravno nikad nisam napadao, niti bih ikad rekao bilo sta ruzno o njoj. Dakle lepo je sto branis Mirku, al sto onda zdusno pljujes mnoge devojke koje ne poznajes po Svetu???
Na primer Miu Borisavljevic, Silviju Nedeljkovic...Ne valja ti to...
NE pljujem nikog koga ne poznajem što predpostavljaš šta znači...Imao sam priliku sarađivati i upoznati mnoge poznate ili ti javne ličnosti.Iz jednog susreta ne možeš shvatiti ko je kakav i ko je šta ali se uvek trudim da sam sa svima u kontaktu i nikad ništa ne govorim i ne tvrdim za šta znam da nije tačno...Silvijinu i njenu baku  poznajem, baka joj živi u jednom selu nadomak Vršca i imao sam priliku da je i viđam i upoznam za vreme snimanja jednog mog editorijala...Sa svima imam isključivo profesionalan odnos kada je posao u pitanju a sa retkima od njih se družim.Mirku znam već duže vremena i još par njih s kojima sam konstantno u kontaktu i s kojima se družim.Mislim da mnogo bolje mogu videti i uvideti ko je kakav i vrlo dobro mogu da procenim ljude pa prevashodno tome i ostavljam komentare... Smile

mirka_za_hed_milovan_knezevic_head_37.jpg
(80.75 KB, 430x421)
IP sačuvana
social share
Ono što ne volim, izbegavam ili se sa njim suočavam. Ono što volim, posedujem ili mu se predajem. Ne volim loš ukus. Ne volim glupake, zatucane i ograničene ljude. Od glupih ljudi jedino mi više idu na živce glupi ljudi sa inicijativom. Ne volim jednodimenzionalnost. Ne volim nepoštenje. Ne volim one koji mi rade iza leđa. Ne volim slabe ljude. Ne volim kukavice. Ne volim izdaju među prijateljima. Ne volim izdaju među ljubavnicima. Ne volim smarače na netu. Ne volim smarače generalno. Volim dobru muziku. Volim eksperimentisanje, u svakom kontekstu. Volim prirodu. Volim ljude progresivnih razmišljanja. Volim poštene ljude. Volim iskrene ljude. I volim da ih testiram. Volim polemisanje i rasprave. Zbog toga, volim dobre sagovornike. Volim da pišem. Kratke forme, uglavnom. Nikada nisam potpuno zadovoljan napisanim. Volim da baratam rečima. Volim da ih premećem rekonstruišem, redefinišem i manipulišem njima. Volim da putujem. Volim da vozim bajs. Volim jutro. Volim noć. Volim nebo. Volim oluje. Volim svet koji sam kreirao za sebe. Volim i one koji uspeju da u njega uđu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 422
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Iako tvrdi da nikada neće otkriti ime svog izabranika, jedna od naših najpopularnijih mladih glumica, Mirka Vasiljević, priznaje da je uvek zaljubljena i ističe da nema vremena za uživanje u svakodnevnim ispijanjima kafe

Odrastanje popularne glumice Mirke Vasiljević odvijalo se pred kamerama, ali je ona ipak uspela da svoju intimu sačuva samo za sebe. Povezivali su je sa mnogim poznatim muškarcima, ali mlada umetnica nikada nije želela javno da komentariše svoj ljubavni život. Za razliku od svojih vršnjakinja, ova osamnaestogodišnjakinja naučila je šta znači šou biznis i naporan rad, te je zbog toga postala vrlo samokritična.

- Današnje vreme je vrlo surovo, brzo se živi i dosta se radi, i nikada ne smete ispati iz koloseka. Bilo bi glupo da sam na oblacima, jer bi tada vrlo brzo propala. Zbog svega toga sam dosta samokritična i uvek, čak i pre drugih vidim svoje greške i mane - kaže Mirka.

Zvezda serije Ljubav, navika, panika i dalje ne razmišlja o udaji, ali tačno zna kako bi volela da izgleda njena porodica. I poput mnogih devojaka, mašta o danu kada će izgovoriti sudbonosno da.

- Imam osamnaest godina i život je ispred mene, ali bih volela da jednog dana imam porodicu koja će biti nalik mojoj. Volela bih da gradim porodicu u kojoj će svi pre svega biti prijatelji, pa tek onda majka, ćerka, otac - naglašava Mirka koja ne krije da često upoznaje razne muškarce, koji se ne plaše da joj priđu.

Popularna glumica uspela je da obuzda svoje srce i emocije, tako da u vezama nije ljubomorna, osim kada joj je do tog muškarca jako stalo, ali ni tada to ne ispoljava javno. Za sebe misli da je emotivna osoba, ali to ne voli da ispoljava često.

- Hladnija sam osoba, teško se otvaram i iznosim svoje emotivno stanje, ali što sam starija, trudim se omekšam i dozvolim sebi da ljudi osete moju emotivnost - kaže glumica koja se u ljubavi i drugarstvu prepušta svim srcem.

- Kada volim, ja volim u potpunosti i bezrezervno. Takva sam i u prijateljstvu, svima se dajem koliko god mogu.

Kod izbora partnera, Mirka nikada ne stavlja njegov fizički izgled na prvo mesto, važnije joj je da pored sebe ima osobu koja može da prati njene ambicije.

- Trudim se da ljudi u mojoj okolini ne trpe teret moje popularnosti i to je glavni razlog zbog koga nikada neću pričati o tome da li imam dečka, da li sam raskinula i kako se on zove. Mogu samo da kažem da sam zaljubljena, kao i uvek i da sam vrlo srećna - završava Vasiljevićeva.

Aleksandra Dimitrijević

Smile Smile

mirak_vasiljevic_vladimir_sporcic_221377295.jpg
(231.18 KB, 455x640)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 294 295 297 298 ... 385
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 22:40:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.503 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.