Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:34:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 270 271 273 274 ... 385
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mirka Vasiljevic  (Pročitano 1184246 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 691
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6680
da zavrsimo sa ovim  ums  je za klice manekine itd... dakle mali ima 8-13 godina  tako da banalno je raspravaljti se sa njim Smile

ma mali je u zescem tripu,izvisio tamo za ums i misli sto je bio tamo upoznao mirku  da je uvatio boga,pa dragi mali od toga sto znas mirku nista ti nece pomoci,to dal ona ima neki nalog ili nema niko ne moze da zna osim nje!!!a ti mozes da znas samo 30 % njenog zivota!!!
IP sačuvana
social share
Bolje je suvise dugo oklevati sa prihvatanjem necega kao istine,nego izreci dobrodoslicu gresci jer nas pogresan trag moze daleko odvesti,ukoliko ne shvatimo zabludu!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 422
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Za razliku od VAS jadnika koji nešto komentarišu a nikad je nisu ni videli ja je nisam upoznao u UMS-u nego preko naših zajedničkih prijatelja i naše poznanstvo i DRUŽENJE traje i dan danas, to šta ona ima ili nema vas se ne tiče jer apsolutno ne znate ni KO je ni ŠTA je Mirka Vasiljević već lupetate gluposti i plasirate dezinformacije.Nisam mali i imam 18 godina ako je već u tome stvar i vidim neki pišu kako imam od 8-13...Meni je jako žao ali koliki ste MALOGRAĐANI to je neverovatno...ali zaista.To koga ja znam a koga ne to je moja lična stvar i ne vidim razlog zašto se to konstantno forsira s vaše strane.Ono što je sigurno jeste da sam uspeo među svim tim klincima i da danas mogu i sam da se brinem o sebi i svojoj karijeri za razliku od vas kojima je posao provocirati BOLJE od sebe i druge ponižavati zbog toga što jesu, a ne zbog toga što nisu postigli jer patite od toga što ste niže klase pa želite kako, tako ponižavati bolje a projektima koje realizuju ljudi ispred i iza kamere s kojima sam radio i s kojima radim jednostavno niste dorasli...I da ne zaboravim napomenuti u Srbiji se USPEH NE PRAŠTA...a to na kom ste nivou što se tiče kulture to je STRAŠNO...Družili bi se vi i s Mirkom i mnogim drugima da možete...Kad nešto govorite prvo pogledajte SEBE pa onda komentarišite DRUGE..   Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Boris Krejic_arhiva_mirka-vasiljevic.jpg
(17.23 KB, 355x320)
IP sačuvana
social share
Čuvaj svoje prijatelje i prepoznaj one koji to nisu!
Ono što ne volim, izbegavam ili se sa njim suočavam. Ono što volim, posedujem ili mu se predajem. Ne volim loš ukus. Ne volim glupake, zatucane i ograničene ljude. Od glupih ljudi jedino mi više idu na živce glupi ljudi sa inicijativom. Ne volim jednodimenzionalnost. Ne volim nepoštenje. Ne volim one koji mi rade iza leđa. Ne volim slabe ljude. Ne volim kukavice. Ne volim izdaju među prijateljima. Ne volim izdaju među ljubavnicima. Ne volim smarače na netu. Ne volim smarače generalno. Volim dobru muziku. Volim eksperimentisanje, u svakom kontekstu. Volim prirodu. Volim ljude progresivnih razmišljanja. Volim poštene ljude. Volim iskrene ljude. I volim da ih testiram. Volim polemisanje i rasprave. Zbog toga, volim dobre sagovornike. Volim da pišem. Kratke forme, uglavnom. Nikada nisam potpuno zadovoljan napisanim. Volim da baratam rečima. Volim da ih premećem rekonstruišem, redefinišem i manipulišem njima. Volim da putujem. Volim da vozim bajs. Volim jutro. Volim noć. Volim nebo. Volim oluje. Volim svet koji sam kreirao za sebe. Volim i one koji uspeju da u njega uđu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Nisam mali i imam 18 godina

To je onda vec zabrinjavajuce.....tako da ti toplo preporucujem da kliknes na sledeci link http://forum.burek.com/psiholog-online-burek-savetovaliste-b47/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 422
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Nemam potrebu za bilo kakvim savetima ili slično, a ionako ih ne primam od tamo KOJEKAKVIH koji ni padeže ne znaju a drugima nešto preporučuju... Smile
IP sačuvana
social share
Čuvaj svoje prijatelje i prepoznaj one koji to nisu!
Ono što ne volim, izbegavam ili se sa njim suočavam. Ono što volim, posedujem ili mu se predajem. Ne volim loš ukus. Ne volim glupake, zatucane i ograničene ljude. Od glupih ljudi jedino mi više idu na živce glupi ljudi sa inicijativom. Ne volim jednodimenzionalnost. Ne volim nepoštenje. Ne volim one koji mi rade iza leđa. Ne volim slabe ljude. Ne volim kukavice. Ne volim izdaju među prijateljima. Ne volim izdaju među ljubavnicima. Ne volim smarače na netu. Ne volim smarače generalno. Volim dobru muziku. Volim eksperimentisanje, u svakom kontekstu. Volim prirodu. Volim ljude progresivnih razmišljanja. Volim poštene ljude. Volim iskrene ljude. I volim da ih testiram. Volim polemisanje i rasprave. Zbog toga, volim dobre sagovornike. Volim da pišem. Kratke forme, uglavnom. Nikada nisam potpuno zadovoljan napisanim. Volim da baratam rečima. Volim da ih premećem rekonstruišem, redefinišem i manipulišem njima. Volim da putujem. Volim da vozim bajs. Volim jutro. Volim noć. Volim nebo. Volim oluje. Volim svet koji sam kreirao za sebe. Volim i one koji uspeju da u njega uđu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Alo maneken, pa sta nas zanima dal je ti poznajes.
Ako je znas privatno daj neku privatnu slicicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6260 Slide
Manje off-a Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Linux
Browser
Mozilla (hardy)
mob
Apple iPhone 12, S21
unapred se izvinjavam kolegama na off-u...

borise...

ako si toliko iznad svih ovih koji te prozivaju zasto padas tako nisko da im uzvracas...
ostani iznad i dokazi da zaista jesi superiorniji...mada i to...ne mozes ti da mislis da si iznad nekog, to drugi treba da misle o tebi...ovakvim nastupom o tebi to niko ne misli
drugo...uhvatio si se mirke kao da je otkrila srpsku glumu...ona je samo osrednji glumacki devojcurak...ti si samo osrednji manekenski deckic...
svaka vam cast oboma na trudu i dosadasnjim uspesima, ali morate jos malo narasti oboje da bi ste bili neko i nesto...
za koju godinu mozda vas vreme i pojede, ko zna...

i jos jedna stvar...ja svoje prijatelje, ni one koji su javne licnosti, ni ove koji to nisu ne prodajem javnosti...
moji su prijatelji i ono sto mi imamo izmedju nas je nase...to niko nece znati, to nikome necu reci...
ne zelim da me pogresno razumes...prodajes se kao mirkin veliki prijatelj, ali samo da bi sebe progurao...
budi malo suptilniji...
zasto mirka ne brani tebe na tvojoj temi? zasto ona ne prica o tebi?
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple 15
Mora joj se odati priznanje... rekla je nekima da ima samo jedan, poslovni e-mail...  Smile

Svaka cast, tako mlada, a vec zna da prepozna stalkera... Smiley))
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy S
I da ne zaboravim napomenuti u Srbiji se USPEH NE PRAŠTA...

A joj, najezim se kad cujem ove floskule ....  pa ti pravac u neku zemlju u kojoj se uspeh prasta i mani se seljanije i malogradjanstva ovde ...

Sorry za off, ali ne mogu da ne odreagujem na ovakve komentare
« Poslednja izmena: 18. Jul 2009, 19:31:54 od Anea »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple 15
Ma, to je samo pogled nekoga na Srbiju sa strane, da ne kazem ... okolnih zemalja...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 270 271 273 274 ... 385
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:34:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.