Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:08:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 248 249 251 252 ... 385
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mirka Vasiljevic  (Pročitano 1186695 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
To nije "klinac" to joj je brat od tetke, dete se zove Nikola.
Sem toga izvini sto moram tako da se izrazim nije ona s tobom ovce čuvala da bi se ona tebi javljala, a sto se tice kulture i manira ima ih vise neg svi vi tamo...O kulturi neke osobe možeš govoriti ukoliko tu osobu dosta dobro poznaješ...Nije "nadrkana" nego neraspolozena jer je pod pritiskom i ima jako mnogo obaveza.U Beogradu nije bila 2 meseca i sad mora da nadoknadi skolske obaveze koje je propustila a ima i dosta snimanja.Mirka uvek izgleda super i kad sedi kod kuce ona je uvek lepo i obucena a i izuzetno je lepa devojka...
U svakom slucaju hvala sto si izneo svoj stav i misljenje... ~: sle

Ne treba ona meni da se javlja zato sto 'ocu da menjam slicice i salvete sa njom vec zato sto treba da se javi obezbedjenju na ulasku u skolu, a ne da prolazi ko pored turskog groblja...Al' dobro nije da je nepoznajemo tako da ignorisemo to...Jednom cu je zaustaviti cisto iz zezanja da je pitam gde ce :-)....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1557
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia e61i
Ma opusteno momci, sve nase devojcice koje su nesto uspele dignu nosic Smile

normalna stvar Smile
IP sačuvana
social share

-  jer nju cuva neko mnogo jak  -
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia ????
dragi borise, vidim da si ti u ums-u kao i ona i bas mi je drago sto si to podelio s nama u svom niku.
Ovo nije prvi izvor iz kog sam cuo da je ona uobrazena i nadrkana, ali je ok to sto branis drugaricu iako je diskutabilno koliko ona to zasluzuje uzevsi u obzir da zvucis kao njen zvanicni PR... Pusti nek tema ide svojim tokom, ovde komentarisemo njen izgled, a cak i ako se javi neki komentar kao sto je sle-ov, retko se pocinje rasprava na tu temu... toliko od mene
p0z!
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Drzite se teme  Smile
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iNat
Svidja mi se kombinacija na poslednjim slikama: Mirka + zimska idila. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 422
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pre svega veliki pozdrav vama, S Baldrick-a bih obavestio da ni ja ni Mirka nismo u UMSskoli za talente jer imamo svoje ljude koji su zaduženi za našu karijeru i posao... Branim je jer je dosta dobro poznajem i dosta često se čujemo što će ona verovatno i istaći u novogodišnjem broju Blic Pulsa ali otom potom...Ja nisam rekao da je ona uobrazena, nisam joj PR ali znam dosta toga i znam kako bi odreagovala na insinuacije pojedinaca i na osnovu toga i formiram svoje misljenje i stav o temi i uopsteno o njoj kao i o vama...
Nisam dete iz UMS-a u Beogradu koje govori da je videlo nju ili nesto, ja je poznajem privatno a imali smo priliku i poslovno da saradjujemo.Mirka nije uobražena samo je dosta ozbiljnija a i mnogo je seljaka po Beogradu, nju ne mozete ni po cemu porediti s kojekakvim devojkama koje susrecete po ulici i onim koje sebe nazivaju "ribama".Mirka je devojka koja vec sada ima formiranu ličnost i  jak karakter i ne komunicira sa svakim jer ne zeli a i nema ni vremena da blebece s kim stigne a i stavite se malo u njenu situaciju da vama neko dobacuje na ulici, zaustavlja vas i pita gde izlazite, broj telefona, da proseta sa vama...Užasno...Ali ajde vrem je za povratak na temu...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

mirka 1234.JPG
(22.95 KB, 290x412)
IP sačuvana
social share
Čuvaj svoje prijatelje i prepoznaj one koji to nisu!
Ono što ne volim, izbegavam ili se sa njim suočavam. Ono što volim, posedujem ili mu se predajem. Ne volim loš ukus. Ne volim glupake, zatucane i ograničene ljude. Od glupih ljudi jedino mi više idu na živce glupi ljudi sa inicijativom. Ne volim jednodimenzionalnost. Ne volim nepoštenje. Ne volim one koji mi rade iza leđa. Ne volim slabe ljude. Ne volim kukavice. Ne volim izdaju među prijateljima. Ne volim izdaju među ljubavnicima. Ne volim smarače na netu. Ne volim smarače generalno. Volim dobru muziku. Volim eksperimentisanje, u svakom kontekstu. Volim prirodu. Volim ljude progresivnih razmišljanja. Volim poštene ljude. Volim iskrene ljude. I volim da ih testiram. Volim polemisanje i rasprave. Zbog toga, volim dobre sagovornike. Volim da pišem. Kratke forme, uglavnom. Nikada nisam potpuno zadovoljan napisanim. Volim da baratam rečima. Volim da ih premećem rekonstruišem, redefinišem i manipulišem njima. Volim da putujem. Volim da vozim bajs. Volim jutro. Volim noć. Volim nebo. Volim oluje. Volim svet koji sam kreirao za sebe. Volim i one koji uspeju da u njega uđu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4

« Poslednja izmena: 03. Dec 2008, 15:24:28 od ipm181 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Сви уз Христа-против комуниста !!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 728
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
Pre svega veliki pozdrav vama, S Baldrick-a bih obavestio da ni ja ni Mirka nismo u UMSskoli za talente jer imamo svoje ljude koji su zaduženi za našu karijeru i posao... Branim je jer je dosta dobro poznajem i dosta često se čujemo što će ona verovatno i istaći u novogodišnjem broju Blic Pulsa ali otom potom...Ja nisam rekao da je ona uobrazena, nisam joj PR ali znam dosta toga i znam kako bi odreagovala na insinuacije pojedinaca i na osnovu toga i formiram svoje misljenje i stav o temi i uopsteno o njoj kao i o vama...
Nisam dete iz UMS-a u Beogradu koje govori da je videlo nju ili nesto, ja je poznajem privatno a imali smo priliku i poslovno da saradjujemo.Mirka nije uobražena samo je dosta ozbiljnija a i mnogo je seljaka po Beogradu, nju ne mozete ni po cemu porediti s kojekakvim devojkama koje susrecete po ulici i onim koje sebe nazivaju "ribama".Mirka je devojka koja vec sada ima formiranu ličnost i  jak karakter i ne komunicira sa svakim jer ne zeli a i nema ni vremena da blebece s kim stigne a i stavite se malo u njenu situaciju da vama neko dobacuje na ulici, zaustavlja vas i pita gde izlazite, broj telefona, da proseta sa vama...Užasno...Ali ajde vrem je za povratak na temu...

A kako da joj šaljemo muzičku čestitku ako nemamo broj njenog telefona?  Smile
P:S.
A zašto dupli post?
« Poslednja izmena: 03. Dec 2008, 17:51:21 od lledeni »
IP sačuvana
social share
I am combatanat, militant, struggler, revolutionist! Who are you?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia ????
to da ne blebece sa svakim je cist snobizam, a pogotovo ono da treba da se stavimo u njenu situaciju... PI Blaza je vise zastupljen i duze je na javnoj sceni od nje pa je potpuno opusten i extremno prirodan. Sto se mirke tice, logicno je da ona nece prema tebi da bude neprijatna, ali nisi video kakva je prema ostalima (ocigledno) tako da ne mozes posto poto da tvrdis da je sjajna i bajna... Pored svega, moja drugarica je novinarka, i kad je ovu zvala da rade intervju ona je rekla da "joj ne pada na pamet" sto dovoljno govori koliko je stabilna i izgradjena licnost...

klody, sto se mene tice, brisi celu stranu Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 422
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
-Intervjui se zakazuju kod PR-a, a ne da se neko uznemirava usled posla i brojnih obaveza.Verovatno je da je tvoja koleginica pocetnica u svom poslu tj novinarskom te nije znala kome se obratiti za intervju a i verovatno da ne radi za casopise Gloria, Story, Blic Puls, Press, Alo s kojima Mirka saradjuje.
Mirka za svaki svoj intervju traži autorizaciju i svesna je da noinari kroje publicitet svake poznate ličnosti tako da je bez razloga nebi odbila ali desava se i da smo svi mi ponekad i prebukirani da bi ispostovali svakog ko nam prilazi na ulici ili novinare koji postavljaju pitanja tipa sta mislis o sexu, ko ti je decko, u cemu spavas itd...
Svaka poznata ličnost ima svoj stav prema fanovima, novinarima, uopšte o svemu pa tako s tim što je ona ipak i žensko i relativno mlada u svemu ovome ali je sušti profesionalac u šta sam se i sam uverio...
Mirkin intervju (koji još niste ovde objavili) za časopis Blic Puls je urađen telefonom jer ona nije imala vremena za to...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

mirka 23.jpg
(131.44 KB, 612x841)
IP sačuvana
social share
Čuvaj svoje prijatelje i prepoznaj one koji to nisu!
Ono što ne volim, izbegavam ili se sa njim suočavam. Ono što volim, posedujem ili mu se predajem. Ne volim loš ukus. Ne volim glupake, zatucane i ograničene ljude. Od glupih ljudi jedino mi više idu na živce glupi ljudi sa inicijativom. Ne volim jednodimenzionalnost. Ne volim nepoštenje. Ne volim one koji mi rade iza leđa. Ne volim slabe ljude. Ne volim kukavice. Ne volim izdaju među prijateljima. Ne volim izdaju među ljubavnicima. Ne volim smarače na netu. Ne volim smarače generalno. Volim dobru muziku. Volim eksperimentisanje, u svakom kontekstu. Volim prirodu. Volim ljude progresivnih razmišljanja. Volim poštene ljude. Volim iskrene ljude. I volim da ih testiram. Volim polemisanje i rasprave. Zbog toga, volim dobre sagovornike. Volim da pišem. Kratke forme, uglavnom. Nikada nisam potpuno zadovoljan napisanim. Volim da baratam rečima. Volim da ih premećem rekonstruišem, redefinišem i manipulišem njima. Volim da putujem. Volim da vozim bajs. Volim jutro. Volim noć. Volim nebo. Volim oluje. Volim svet koji sam kreirao za sebe. Volim i one koji uspeju da u njega uđu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 248 249 251 252 ... 385
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:08:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.151 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.