Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 20:13:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 277 278 280 281 ... 385
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mirka Vasiljevic  (Pročitano 1184812 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
malo je stubasto gradjena... i zato treba da se slika iskljucivo u odeci Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung 
Тачно Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 422
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Šta je to niko ništa ne radi??? Smile

Glumica Mirka Vasiljević bila je deo prve Story WOW avanture i uradila set fotografija na kojima je uz pomoć Story tima promenila nekoliko raskošnih frizura

Kako je praktično odrastala pred kamerama, osamnaestogodišnja talentovana glumica Mirka Vasiljević izmene na svom licu i telu tokom sazrevanja primećivala je onda kada i milionski auditorijum.

Mlada umetnica veoma rano izgradila je čvrste stavove i stekla samopuzdanje, a slatku devojčicu kakvu su gledaoci upoznali u filmu Mi nismo anđeli 2 u međuvremenu je zamenila prelepa dama spremna za brojne eksperimente sa svojim imidžom.

- Svoje tinejdžerske dane, vreme kada se lice, telo i psiha menjaju, provela sam pred očima javnosti, tako da je publika učestvovala u mom odrastanju. Ne plašim se da će se ljudi brzo zasititi mog lika, pošto pažljivo biram kada i koliko ću se pojavljivati u medijima - kaže Mirka.

Aleksandra Dimitrijević

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

TIM_5552_800_737673997.jpg
(83.14 KB, 430x288)
IP sačuvana
social share
Čuvaj svoje prijatelje i prepoznaj one koji to nisu!
Ono što ne volim, izbegavam ili se sa njim suočavam. Ono što volim, posedujem ili mu se predajem. Ne volim loš ukus. Ne volim glupake, zatucane i ograničene ljude. Od glupih ljudi jedino mi više idu na živce glupi ljudi sa inicijativom. Ne volim jednodimenzionalnost. Ne volim nepoštenje. Ne volim one koji mi rade iza leđa. Ne volim slabe ljude. Ne volim kukavice. Ne volim izdaju među prijateljima. Ne volim izdaju među ljubavnicima. Ne volim smarače na netu. Ne volim smarače generalno. Volim dobru muziku. Volim eksperimentisanje, u svakom kontekstu. Volim prirodu. Volim ljude progresivnih razmišljanja. Volim poštene ljude. Volim iskrene ljude. I volim da ih testiram. Volim polemisanje i rasprave. Zbog toga, volim dobre sagovornike. Volim da pišem. Kratke forme, uglavnom. Nikada nisam potpuno zadovoljan napisanim. Volim da baratam rečima. Volim da ih premećem rekonstruišem, redefinišem i manipulišem njima. Volim da putujem. Volim da vozim bajs. Volim jutro. Volim noć. Volim nebo. Volim oluje. Volim svet koji sam kreirao za sebe. Volim i one koji uspeju da u njega uđu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1557
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia e61i
ej mala malena srce si mi zavela  Smile
IP sačuvana
social share

-  jer nju cuva neko mnogo jak  -
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 975
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
BlackBerry svi
Emma Watson ( kojoj ova mv nije nije za mali nozni nokat) nas je za svoj 18 rodjendan podarila sa lepim slikama a od ove dobijamo obavestenja koliko je "raskosnih frizura" promenila i koliko joj se menja psiha +  jeftina skorojevicska zivotna filozofija.
IP sačuvana
social share
Obozavam vulvu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 421
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Lepo rečeno.  Smile
Borise jbt kako te ne mrzi da stalno izigravaš Mirkinog advokata? ''Ona pažljivo prati gde će se pojaviti'' i takva sranja..
IP sačuvana
social share
Because he's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now.
So we'll hunt him, because he can take it.
Because he's not our hero.
He's a silent guardian, a watchful protector.
A dark knight.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N95 8gb
Off obrisan
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
Slike nisu iz privatne arhive

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

mirka-1.jpg
(43.88 KB, 420x630)
mirka-2.jpg
(57.06 KB, 420x646)
mirka-3.jpg
(48.69 KB, 420x630)
mirka-4.jpg
(80.67 KB, 420x420)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung XYZ1004
A ko je ovaj sabanoti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 422
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Slike nisu iz privatne arhive

Al jesu iz Sveta...nedostaje ti intervju Anea... Smile

Dugo toplo leto odavno je zakucalo na vrata, no Mirka Vasiljević je tek nedavno počela da uživa u njemu. Pošto je u Crnoj Gori završila snimanje filma „Pare ili život“, mlađana glumica se nekoliko nedelja zadržala u Budvi, odakle će nazad za Beograd, istina na svega jedan dan, tek toliko da prepakuje kofere i sa porodicom se otisne put raskošnog Dubaija.
„Baš nemam sreće... Planirala sam da preko leta ništa ne radim, ali je jedan slučajan susret sa braćom Karadžić sve pokvario. Šta ću kad volim da radim sa njima. Tako sam se već sutradan našla u Crnoj Gori na prvom setu filma. Snimali smo u Vir-pazaru, jednom prelepom selu nedaleko od Bara. Vremenske nepogode su nas prilično izmaltretirale - satima smo čamili ispod nekakve nadstrešnice čekajući da kiša stane, a onda se s prvim zracima sunca lomili da snimimo koji kadar“, priča lepa glumica.

U filmu igraš seljančicu, sasvim suprotnu fensi cici za kakvu sloviš u stvarnom životu.
Ništa mi nije draže nego kad dobijem ulogu koja nema dodirnih tačaka sa Mirkom Vasiljević. Inače, osim mene, svi ženski likovi u filmu su upravo fensi ribe, manekenke, pevačice... Iako nemam ništa protiv takvih uloga, znatno veći izazov mi je bio da zaigram seljančicu. Jer, kakva je draž glumiti nekog ko je sličan tebi? To će vam reći svaki glumac...

Kako si se snašla u obavljanju seoskih poslova?
Verovali ili ne, i više nego dobro. Usavršila sam uzimanje vode sa bunara, okopavanje bašte...

Muženje krava?
Naravno, zašto da ne! Uloga je to zahtevala od mene.

Ima li uopšte sličnosti između filma i istoimene serije?
Scenario je poprilično oslonjen na seriju, s tim što je radnja izmeštena u Crnu Goru. Žanrovski, reč je o akciji koja drži pažnju do poslednjeg momenta, kada i sledi finalno iznenađenje, a glavna uloga je poverena kome drugom do Andriji Miloševiću.

Istom onom sa kojim ćemo te u filmu videti kako se golišava vaćariš u nekakvom jezeru...
Ljubavne scene su sastavni deo posla kojim se bavim i u tome odavno ne vidim ništa neobično. Osim što sada već imam devetnaest godina, Andrija je pre svega moj prijatelj, pa tek onda kolega, tako da se nisam ljubila sa strancem, već sa nekim ko mi je blizak.

Zar ti nimalo nije bilo neprijatno?
Ne, zaista. Reč je o klasičnom odrađivanju, odnosno poljupcu koji nema veze sa pravim. Jer, kad trideset ljudi bulji u vas, a u glavu vam bije deset reflektora, intimi nema mesta, baš kao ni nazovimo ga muško-ženskom osećaju. Na snimanju vam je svaki dah isprogramiran - koliko sekundi će da traje, kakav će poljubac biti - francuski, strasan, ovlaš... U pitanju je, znači, rutinska stvar koja se mehanički odradi.

Prosto je nemoguće da si tako ravnodušna.
Daleko od toga da je uvek bilo tako. Sa trinaest godina sam sa poljupcem imala veliki problem. Sećate se one scene u „Anđelima“ kad se ljubim sa Goranom Jeftićem. Srđan Dragojević mi je rekao da, iako sam veoma mlada, ta scena mora da se odradi i da je to jednostavno deo mog posla. Dodatno me je opterećivalo što je Goran mnogo stariji od mene. Sve mi je nekako bilo bljak. Danas sam sa svojim partnerima manje-više vršnjak, a i bilo bi neozbiljno da posle iskustva koje sam stekla pravim pitanje oko jedne takve, slobodno mogu reći banalnosti.

Tvom dečku, pretpostavljam, nije svejedno dok te gleda kako se ljubiš s drugima.
Bilo je problema, nije da nije. Posao kojim se bavim prilično je nezahvalan za moju okolinu - kako za roditelje i prijatelje, tako i za partnera. Ipak, to je nešto što me čini srećnom i čega se ni po koju cenu ne bih odrekla. Koliko me gluma zaista ispunjava zna svega nekoliko bliskih mi ljudi, kojih je toliko da se mogu nabrojiti na prste jedne ruke. Oni znaju i šta je nužno u tom poslu. Ko to ne razume nije mi blizak, a samim tim mu nije ni mesto pored mene.

Tako si isključiva?
Ne, samo sam svesna tereta koji kao javna ličnost nosim, pa se maksimalno trudim da drage ljude istog poštedim. Ukoliko vidim da mom partneru neke stvari ne dopiru do mozga, nema nam druge no da se raziđemo. Mada, kad je čovek, u ovom slučaju muškarac nesiguran, najmanji će mu problem biti da pronađe razlog za ljubomoru. Generalno, svaka profesija nosi određenu vrstu kontakta s drugim ljudima, od glume do ginekologije, s razlikom u tome što su ginekolozi potpuno nezanimljivi javnosti, dok je mi glumci, s druge strane, rekla bih, i previše privlačimo.

Jesi li još uvek najmlađa na svakom snimanju?
Apsolutno! Mada, verujem da će to tako biti još koju godinu. Inače, u mom životu je oduvek sve išlo naopako. Dok su se moji vršnjaci igrali u pesku, preskakali lastiš i šta ja znam šta još, ja sam uveliko radila. Već sa svojim prvim projektom „Siti kids“ morala sam da shvatim da televizija ne trpi površnost jer je previše lepih devojaka koje žele da se slikaju. Zato sam sa sedam godina bila zrela i odgovorna poput nekog od trideset. Život nam obično pruži jednu šansu. Ako je ne iskoristimo, popravnog nema. Nego, vratimo se tvom pitanju. U principu, bez obzira na godine, saradnici mi ne povlađuju. Gledaju me kao ravnopravnog člana ekipe.

Ana Nikolić slovi za tešku i hirovitu osobu. Kakva su tvoja iskustva sa njom kada je film „Pare ili život“ u pitanju?
Anu poznajem iz grada, sticajem okolnosti, a kada je film u pitanju, nismo imale nijednu zajedničku scenu, tako da se u Crnoj Gori nismo videle. Ne znam kako drugi, ali ja sa njom imam i više nego korektnu komunikaciju. Ne družimo se, ali kad se negde sretnemo, uvek se lepo pozdravimo. Ne znam kakva je bila na snimanju... mada, čim je niko iz ekipe nije komentarisao, pretpostavljam da se ništa zanimljivo nije desilo.

A, komentariše li ekipa da je Mima Karadžić već dugo u seksualnoj vezi sa Anom, te da se otuda ona i obrela prvo u seriji, a sad evo i u filmu?
Pravo da ti kažem, ne petljam se u Mimin ljubavni život. Još od serije „Premijer“ nas dvoje se šalimo da je on moj ujka a ja njegova sestričina, pa u tom stilu često ume da mi kaže: „Kao moja mala sestričina ne treba da znaš šta ujka radi. Nije lepo da guraš nosić gde mu nije mesto“. Ne znam, dakle, da li je ujka u vezi sa Anom (smeh)...

Ne bi volela da ti bude ujna?
Hm... Lepa, zgodna, mlada... (smeh)... U principu, koja god da je, ako je Mima srećan pored nje, podržavam.

Okej, nećemo više o Miminom ljubavnom životu... Hajdemo za promenu o tvom.
Zar baš moramo?!

Još kako! Jesi li u Budvi sa Viktorom Savićem? Nedavno se pisalo da ste obnovili vezu...
Ma, kakva crna veza... Da smo zaista zajedno, valjda bi do sada isplivao još neki dokaz koji ukazuje na to, osim što smo se na tamo nekoj promociji fotoreporterima zajedno našli u kadru. Viktor je divan mladić, strašno ga volim i poštujem, ali isključivo i samo kao dragog prijatelja i vrsnog glumca.

A šta je sa Markom Miškovićem, i sa njim si nedavno dovedena u vezu?
Marka poznajem, nas dvoje imamo fin odnos, ali svakako ne ljubavni. Istina je da je on lep i poželjan momak, ali je u godinama kada mu je vreme da polako zasniva porodicu, pa se valjda iz tog razloga mediji ubrzano bave traženjem potencijalne gospođe Mišković. Tako su nedavno u taj koš strpali i mene. Sasvim neosnovano.
Nije Viktor, nije Marko... Hoćemo li ikada upoznati Mirkinog dečka?
Nikada! Svoju intimu želim da sačuvam samo za sebe jer ljubav je nešto između mene i mog dečka, a ne između mene i celog sveta....nastavak pročitajte u novom broju "Sveta"
IP sačuvana
social share
Čuvaj svoje prijatelje i prepoznaj one koji to nisu!
Ono što ne volim, izbegavam ili se sa njim suočavam. Ono što volim, posedujem ili mu se predajem. Ne volim loš ukus. Ne volim glupake, zatucane i ograničene ljude. Od glupih ljudi jedino mi više idu na živce glupi ljudi sa inicijativom. Ne volim jednodimenzionalnost. Ne volim nepoštenje. Ne volim one koji mi rade iza leđa. Ne volim slabe ljude. Ne volim kukavice. Ne volim izdaju među prijateljima. Ne volim izdaju među ljubavnicima. Ne volim smarače na netu. Ne volim smarače generalno. Volim dobru muziku. Volim eksperimentisanje, u svakom kontekstu. Volim prirodu. Volim ljude progresivnih razmišljanja. Volim poštene ljude. Volim iskrene ljude. I volim da ih testiram. Volim polemisanje i rasprave. Zbog toga, volim dobre sagovornike. Volim da pišem. Kratke forme, uglavnom. Nikada nisam potpuno zadovoljan napisanim. Volim da baratam rečima. Volim da ih premećem rekonstruišem, redefinišem i manipulišem njima. Volim da putujem. Volim da vozim bajs. Volim jutro. Volim noć. Volim nebo. Volim oluje. Volim svet koji sam kreirao za sebe. Volim i one koji uspeju da u njega uđu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 277 278 280 281 ... 385
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 20:13:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.238 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.