Negiras dosovsku krivicu za isporucivanje vodje radikala i sve svaljujes na nekoga ko je tada bio uz njega.... ti stvarno imas problem u percepciji (nemam nameru da vredjam).
dos njega nije isporucio nego je sam otisao uz svesrdnu podrsku dragih mu prijatelja i zeke rodzera,nemam ja nikakvu bolesnu percepciju vec informaciju
Negiras dosovsku krivicu za isporucivanje vodje radikala i sve svaljujes na nekoga ko je tada bio uz njega.... ti stvarno imas problem u percepciji (nemam nameru da vredjam).
dos njega nije isporucio nego je sam otisao uz svesrdnu podrsku dragih mu prijatelja i zeke rodzera,nemam ja nikakvu bolesnu percepciju vec informaciju
Ti stvarno verujes da je sam otisao?
Ne, nemas ti informaciju, on je imao. Nije hteo da mu kerovi stavljaju lisice i kao zlocinca ga vode na aerodrom (mada ima i tih insinuacija, nzm koliko su tacne). Postoji tekst i o isporuci, ako ga nadjem, rado cu ga postaviti.
sto se mene tice otkacio sam ga onog trenutka kad je uveo porez na registraciju vozila zbog 100 kubika vece zapremine placao sam skoro duplo vecu registraciju
bas ce kerovi lidera najace partije tek tako da sprovedu,ajd ne zanosi se i ti i seselj pravednik,taj tip je sve radio u interesu samopromocije,rezultate njegove skole vidimo i kod njegovog ucenika
Jeste. Aj nek bude da su iz*ebali i Hag i EU, onako zajdeno, i profa i njegov student.
A DOS nije isao po kofere deviza da ocisti Srbiju od nacionalista? Ne?
I Hag ne drzi sada do zadnjeg bolesnog coveka od metastaziranog kancera nego drzi nacionalistu koji ce da se prihvati kalasnjikova cim sleti na aerodrom?
Dve teme. Ne, tri, cetiri teme.
edit: evo jos samo da upratimo kada ce Joca Amseterdam da izadje na slobodu pa ako se poklopi sa ovim nekim datumima, nema dalje.
« Poslednja izmena: 07. Nov 2014, 01:49:28 od Arijada »
bas ce kerovi lidera najace partije tek tako da sprovedu,
Samo cu reci Sloba
pusti ti slobu sps je tad bio manji od nule,slobu je cak branioonaj retard vucetic ili tako nekako mu ime bese,seselj kad je iso u hag srs je bila apsolutno najaca stranka i da su hteli na silu da ga sprovedi najbezazlenije sto je moglo da se desi je nesto slicno 9.martu
bas ce kerovi lidera najace partije tek tako da sprovedu,
Samo cu reci Sloba
pusti ti slobu sps je tad bio manji od nule,slobu je cak branioonaj retard vucetic ili tako nekako mu ime bese,seselj kad je iso u hag srs je bila apsolutno najaca stranka i da su hteli na silu da ga sprovedi najbezazlenije sto je moglo da se desi je nesto slicno 9.martu
...u tadasnjoj cija okupiranoj Srbiji...aha... Jesi li ti prespavao te dogadjaje?