Благорадим сандра. И ја сам добро,хвала на питању.
Пази,шта мене брига као Власт шта појединци мисле о мени? Могу да ме пљују,омаловажавају,могу да покушају да ме превремено скину са Власти.Али,док год не покушају да ми науде неким ванзаконским мерама типа. атентата,физичког напада и сл. ја сам дужан по Уставу и том истом закону да се бринем о њима и штитим њихова права. Шта се радило ових силних година по питању људских права не само Шешеља него многих других оптуженика у овом политичком казамату направљеном само за Србе који је све,али све остало само не -Суд-? Урадило се мало или готово ништа.
И шта добијамо као последицу? Добијамо тебе сандра,иначе државног службеника јел те..која се радује нечијој евнт.смрти и која истовремено тврди да је "добра душа"?
По мени,то су мало поремећени системи вредности. Једна изопаченост која овом дискусионом форуму није место.
Шта ти мислиш о томе?
« Poslednja izmena: 19. Okt 2014, 16:25:31 od smook »
Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE
Обавеза и дужност Државе,сваке нормалне државе је брига о њеним грађанима. Само код нас држава постоји због Власти а не добробити саме државе и њених становника.
Колико је тај Шешељ у затвору,све 3 Власти су се максимално трудиле да њега изопште као пуноправног грађанина наше земље стављајући се на страну оних које овој земљи у суштини желе све најгоре.
To bi tako trebalo da bude ako drzava na celju ima politicare "roditeljske brige za svoje gradjane".
Velicina svake nacije je u tome da stiti svog gradjanina od lesinara i protuva a kada dodje svojoj kuci neka ga grdi i osudjuje za zlodela (ako ih ima). Ali u 4 zida, bez budnog oka onih sa strane.
E, kada se ispostuje taj princip, imas jedinstvenu naciju pa sve druge saljes dodjavola. Ovako....je tuzno...
Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE
Vazno je sta ti je cilj a valjda nam je cilj isti, bar bi trebalo da je tako.
Evo jedan banalan ali praktican primer: dete napravi stranje u skoli.
Ti se izvinis skolskoj upravi ali ga ne kinjis pred njom. U tom momentu stitis njegove interese. Kada dodjete kuci, ebes mu nanu naninu i naucis ga pameti kako treba i kako ne treba. I to ostaje u tvojoj kuci. To je pedagoski.
Primer br.2: napadnes ga pred skolskom upravom, srozas ga potpuno, izgubis poverenje i jedne i drue strane i ne postignes nista. To je los roditelj.
Ko je izvukao pouku, dobro je, ko nije, sta da mu radim.
Лидеру радикала Војиславу Шешељу дијагностикован карцином јетре на два места, каже потпредседник СРС-а Милорад Мирчић.
Потпредседник Српске радикалне странке Милорад Мирчић рекао је Танјугу да су Војиславу Шешељу карцином открили лекари у притворској јединици Хашког трибунала у Схевенингену.
Doktori sumnjaju da je lider SRS oboleo od kancera debelog creva, a ovakvu procenu saopštio je lekar specijalista koji je hitno naložio detaljne preglede
Uopste nije bitno dal je radikal,penzioner ili vatrogasac. Ovaj covek je Srbin kome sude nacisti. Ja kao covek koji mrzi nepravdu licno sam isfrustriran ovim. I kao sto rekoh ovaj gradjanin devetog reda mozete biti vi Ponavljam on nije nista manje neviniji od vas.Nije osdujen.
Dakle,ja trazim da se kazne oni koji su prihvatili da saradjuju sa okupatorskim sudovima.U kojima su oslobodjene sve ubice Srba a dok su cak (verovatno ne sve) neki nevini Srbi tamo.
Trazim streljanje.Javno.Po trgovima sirom Srbije. Odgovornost mora da postoji.Ne interesujeme odgovornost koja se placa izgubljenim izborima tu odogovnost svaki kriminalac i lopov moze da podnese.
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."