Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE
Pa ti oko njega to su mu lazni prijatelji...oni se koriste njegovim imenom...pa ta radikalna stranka je stranka jednog coveka...on sam je radikalna stranka...ovi drugi su se svi slepali pored njega...
I kako se zavrsilo...on u hagu oni na vlast...
I sta rade sad...skidaju mu skalp....
Prvo ga nameste ...pa ga posle kao zale...
Ko donese najvece cvece na sahranu taj je ubica...
Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE
Secam se da je baka pricala da je u nas mali grad dolazio Tudjman bez pancira, a nasi, jel' te bili su na pljuvometar preko reke...
Par meseci kasnije, dolazi Seselj... u panciru od glave do pete... iako je najbliza linija fronta u tom trenutku bila na 20km... jos mu glavudza velika, jedva slem stoji...
Secam se da je baka pricala da je u nas mali grad dolazio Tudjman bez pancira, a nasi, jel' te bili su na pljuvometar preko reke... Par meseci kasnije, dolazi Seselj... u panciru od glave do pete... iako je najbliza linija fronta u tom trenutku bila na 20km... jos mu glavudza velika, jedva slem stoji... Moja baka... svedok tri rarta...
I ovo bi trebalo da govori nesto o njemu ?
Prvo sumnjam u ovo da je nosi pancir. Ne verujem da je bio junak , istaknuti branioc Srpstva vojnik otadzbine i slicno..ali sumanjam,jer kao sto i sam on kaze valjda nije ili je retko nosio pancir zbog morala medju borcima.
Drugo i da uzmemo u obzir da je ovo tacno.Dakle da kazemo da je tvoja baba upravu. To ne igra nikakvu ulogu u tom momentu.Tudjman nije bio isti kalibar kao Seselj. Tj ono sto je za Hrvate bio Tudjman je 10 puta vise nego sto je Seselj bio Srbima.
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."