Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 22:02:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Miran san...Preminuo Fidel Kastro  (Pročitano 11834 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.100
Inače o Kastru nisam imao loše mišljenje. Štaviše, može se reći da mi je bio kul (da ne kažem simpatičan, malo retardirano zvuči  Smile  Smile ). Ali kad sam video u kojoj bedi oni žive... Ne pričam samo o ovom dokumentarcu nego još ranije. Nama je ovde kul sve to jer je karipska zemlja i tako zarobljena u 50im ima neki svoj šmek. Al realno, da nema ta dva faktora, izgledali bi kao Severna Koreja.

No kako god. Evo jedne smešne scene koje se setih danas   Smile

Usput napominjem da kačim čisto zezanja radi, ne da bi pljuvao ili veličao Kastra. Tako da potencijalni filozofi, isterivači inata i cepidlake manite me se.  Smile  Smile

Sta ja znam, od te dve zemlje opet bi pre ziveo u Kubi.

Ma i ja bih. Između ta dva, uvek bih pre odabrao Kubu. Al kažem, da nemaju taj karipski duh (mislim i na kulturu, i mentalitet, i klimu, i MMMSVE to što im daje taj karipski šmek)... izgledali bi skoro pa kao SK.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2016, 00:15:58 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.99
ljubazan je bio

jedan od poslednjih komunistickih careva u istoriji covecanstva

sreca njihova da imaju tropsku klimu da su bili na ovim terenima ili negde severnije izumrli bi kolektivno odavno
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.100
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.99
mob
Qtek 小米
Краљ издао Франка ... Франковци вс црвени кмери
Краљ одао почаст Фиделу, Шпанци на улицама протестују
Мадрид -- Шпански краљ Филип ВИ одао је почаст Фиделу Кастру, описујући га као личност са "неоспорним историјским значајем".
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=11&dd=26&nav_category=78&nav_id=1203678

али да се сетимо и ове слике ...
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Ma i ja bih. Između ta dva, uvek bih pre odabrao Kubu. Al kažem, da nemaju taj karipski duh (mislim i na kulturu, i mentalitet, i klimu, i MMMSVE to što im daje taj karipski šmek)... izgledali bi skoro pa kao SK.

Istina, to da nemaju stvarno bi bili ko NK.  Smile

Citat
Inače o Kastru nisam imao loše mišljenje. Štaviše, može se reći da mi je bio kul (da ne kažem simpatičan, malo retardirano zvuči  Smile  Smile ). Ali kad sam video u kojoj bedi oni žive... Ne pričam samo o ovom dokumentarcu nego još ranije. Nama je ovde kul sve to jer je karipska zemlja i tako zarobljena u 50im ima neki svoj šmek. Al realno, da nema ta dva faktora, izgledali bi kao Severna Koreja.

Inace, pristalice Kastra prebacuju kubansku bedu na americki embargo. Mislim, sramota jedna da su u bedi jer im je eto vodeca kapitalisticka zemlja stavila katanac. Kuba je pre Kastra dobijala finu cenu za secer koji je bio subvenciran od strane americke vlade, to im je drzalo ekonomiju, pored turizma, rum i cigare su cisto bili dzeparac. Kad su Ameri stavili katanac a Rusi poceli da ih finansiraju, opet se nisu bunili zbog embarga. Al onda pukose Rusi i kinta vise ne stize, onda se setili mrskoga im embarga i eto krivca.
Danas Obama poceo da odrmzava, opet pristalicama krivo, pa hebes ga, bez Amerike bez veze, sa Amerikom isto tako  Smile
A buducnost ce im biti onako, oni koji su na vlasti podelice onako sve izmedju sebe, ostatak rasprodati i ujo vuk magare, nego ce imati kucu sa bazenom, neko stan u podrumu i ajmo dalje...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.99
Citat
Inace, pristalice Kastra prebacuju kubansku bedu na americki embargo.

ма јок и није, ембарго је био за њихово добро као и циини покушаји оружаних преврата... као уосталом санкције нама и бомбардовање 99. Све за добро народа.

Citat
Kuba je pre Kastra dobijala finu cenu za secer koji je bio subvenciran od strane americke vlade, to im je drzalo ekonomiju, pored turizma, rum i cigare su cisto bili dzeparac.

јесте добијала курац... Било им је добро таман колико и ћамугама са рудницима дијаманата по Африци који су у власништву страних корпорација. Само су Кубанци имали Кастра који је национализовао имовину свих тих америчких компанија и вратио је Куби... а ћамуге и даље уживају у доброти корпорација које држе њихове руднике у власништву, а њима остављају колико ето да не поцркају од глади...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.99
mob
Qtek 小米
Вулин модерна левичарска гњида која у Србији и широм света подржава Хилари и Меркелову и њихову политику агресивног капитализма, а по потреби се сети да је социјалиста и она продаје форе крезубом народу.
Тај наркоман ми се више гади од Вучића...

Citat
„Заиста сам се лепо осећао у том тренутку када је вођа кубанске револуције посебно издвојио Србију испред свих и рекао да смо ми пример слободе и храброг народа. Сећам се да је тада говорио око два сата, а онда је рекао ’Због вас страних делегата мораћу да скратим‘ и онда је говорио још ’само‘ сат и по. Дакле, наш сусрет је био кратак, али имао сама ту привилегију и част да га сретнем“, рекао је Вулин за Спутњик.

Према његовим речима, смрц́у Фидела завршио се 20. век, јер је он био један од највећих вођа 20. века и вођа борбе за слободу свих малих народа.

“Фиделов сан је сан сваког слободног човека и сваког слободног народа и доказ да борба малих народа може да инспирише читав свет”, наводи он.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 54.0.2840.99
Citat
ма јок и није, ембарго је био за њихово добро као и циини покушаји оружаних преврата... као уосталом санкције нама и бомбардовање 99. Све за добро народа.

Их...па кад је ембарго могао наштетити некој држави? Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.99
mob
Motorola 
    ( autor : Ben Garrison )

( izvor :https://grrrgraphics.wordpress.com/2016/11/27/it-happens-in-threes-castros-death/ )
« Poslednja izmena: 28. Nov 2016, 20:28:24 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.12.1
Browser
Safari 602.2.14
mob
I-mate 30 Pro
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 22:02:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.