Trenutno vreme je: 23. Maj 2013, 15:57:39
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Mira Skoric (Pročitano 37776 puta)
17. Avg 2005, 02:54:09
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Balada o vojniku Gledam kroz prozor, prolaze vozovi, na svakom peronu jesenje slike. Stiglo nas neko surovo vreme, jer opet suze prate vojnike. Stiglo nas neko surove vreme. jer opet suze prate vojnike. Najdrazi, najdrzai moj, daleko si ti, ali ljubav, daje mi nadu, da ces se vratiti. Daleko si ti, ali ljubav, daje mi nadu, da ces se vratiti. Gledam kroz prozor, odlaze zdranovi. Curovno teku jesenje dani, a moj je dragi tamo daleko, tamo ga ljubav od mrznje brani. A moj je dragi tamo daleko, tamo ga ljubav od mrznje brani. Najdrazi, najdrzai moj, daleko si ti, ali ljubav, daje mi nadu, da ces se vratiti. Daleko si ti, ali ljubav, daje mi nadu, da ces se vratiti.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bicu nekom dobra ja Drugi su se ljubili a mi smo se svadjali drugima se sinovi iz ljubavi radjali Ref. 2x Bicu nekom dobra ja od svih drugih najbolja bicu nekom dobra ja samo tebi nikada Drugi su se voleli a mi smo se rastali drugima se svatovi u nedelju sastali Ref. 2x Njima ljubav cvetala a nasa je venula njima suza smetala a nama je krenula Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Briga manje Zemlja pod nogama a plavo nebo vodi me sudbina na pravi put Glumim da tugujem a sve mi jedno ostani na mene vecno ljut Ref. 2x Sto da brinem tvoje brige i ja imam svoje sad mi jedna briga manje s tobom, gotovo je Srce mi slobodno da drugog ljubi vise se ne lazem da ti si taj Uzalud govoris da puno puno gubim ja sam ona koja dobija Ref. 2x Bio si prevara i nista vise volja je Bozija a moj je glas Tvoj je ime trag sto vreme brise samo je praznina iza nas Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Crni dan Kako da savladam ponos kako sujetu kako da prezalim ljubav otetu (2x) Ref. 2x Neka joj dodje crni dan neka se s tobom rastane nek' dodje crni dan i njoj da ne budes ni njen ni moj Kako da pobedim mrznju kako osvetu kako da oprostim ljubav otetu (2x) Ref. 2x Kako da prihvatim tugu kako sudbinu kako da pronadjem srcu utehu (2x) Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Crno, belo Hej sta bi jos ti kad vec za tobom ceznu svi Idi, ja necu umreti idi, ja necu umreti Za to cu reke, drumove, ratove da ti ne otkriju moje padove moje poraze, kajanje, kad ljubav nema trajanje Crno, belo, s tobom je nikad nista nezna se Od tvojih slika osta dim da bar vise ne zalim Hej, gde ces to ti daj bar malo lazi mi Da neces drugoj kazi mi da neces drugoj kazi mi
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Djavo nek te nosi Rekao si da kraj mene nemas srece a drugoj pod noge bacao si cvece ona ti je bas u svemu bolja zena a ja sam ti samo gorka uspomena Ref. 2x Nije mi te zao drugu ljubio si djavo mi te dao djavo nek te nosi Rekao si da kraj mene samo patis a sada bi opet meni da se vratis nista ti ne vredi, shvatila sam najzad da umres za mene vise nema nazad Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dve oluje (duet Zeljko Bebek) Nocas mi je sveca gorela nocas sam se Bogu molila a ti, ti to ne cujes Eh da nije onog mjeseca mog jarana starog budnika da me, da me na te podsjeca Ref. Dve oluje dve su vrele kise sto se ubise dve oluje sto se sudarise ti i ja dve oluje dve su vrele kise sto se ubise tvoje godine i sto nas nema vise ti i ja vise nikada Grijeh bi bio eh moj andjele da te uzmem samo za sebe a znam bez tebe umirem Lako sam ti tuzna ostala sto ni tvoja nisam postala ko zna zasto ne treba Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Geni Da su geni prema meni bili nakolnjeni zenski geni da su malo vise pokvareni Eh da nisam to sto jesam zena tebi privrzena eh kako bi bilo da je uloga nam zamenjena Ref. 2x Ne bi bilo lepo samo tebi ne bi bio samo musko koje vredi kreni, sam proceni dal smo jedno drugom sujedni il osudjeni Da su greni oni verni na visokoj ceni zenski geni bili bi od Boga nagradjeni Ne bi bila tu gde jesam s tobom takvim kakav jesi voleo bi samo mene ne bi znao sta su gresi Ref. 2x Ne bi bilo lepo samo tebi jer bi bio musko koje vredi kreni, sam proceni dal smo jedno drugom sujedni il osudjeni Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Gorke suze (duet Dima) Ja ti nikad nisam bio sto si meni ti ziveo sam za to zrno tvoje ljubavi Gorke li su ove suze sto ih pijem ja prevari me zla sudbina nek je prokleta Ref. Zar je ljubav samo bol zar su gorke suze moja sudbina sta je od nas ostalo kome trebaju dva srca slomljena Zato nocas lomim case i tonem do dna ne stidim se svoga bola svojih grehova Razlozi se moji lome jos da zivim ja da nestajem sad bez tebe ja sam sigurna Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ima dana Ides, tako je najbolje kazes za mene i za oboje ma kreni, nemoj mi glumiti heroji zadnja suza nek je moja nek ti je Lazi, da sve si glumio idi, nisi me zasluzio neka te njeni dodori zabole za sve sto meni nisi pruzio Ref. Ima ljudi, ima dana da mne leci od tih rana samo idi, nemoj da ti bude zao Znam da sad ti je svejedno ali vraticu ti jednom ovi glad za ljubav koju si mi dao Lazi, bolje i ne umes srusi i ponos svoj dok ne odes vidi, pokazi svoje pravo lice od mene ga sakrit ne mozes Pusti te stare trikove srecan kraj je za druge likove idi, nisam ja dobra za slabice sve prekini, bice najbolje Ref.
Trenutno vreme je: 23. Maj 2013, 15:57:39
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .