Ne znam da li je njemu bolje, ali ne moze da bude bolje po defaultu tamo, a gore ovde. Meni bi bilo gore bez prijatelja, porodice, mog grada.... Mozda je njemu sve to nevazno.... Mozda i cisti ulice preko, otkud ti to znas... Jel to znaci da mu je bolje?
А,сад мало о нашим лекарима, Добро се сећам,новембра 2005.г скупљали смо потписе да се председнику Слободану Милошевићу омогући лечење. Требало је скупити и што више потписа лекара,уопште медицинских радника, да подрже саопштење лекарског тима који је претходно у Хагу прегледао Слободана Милошевића и препоручио адекватно лечење. ............. Које разочарење! Ја разумем,да неко нечије политичке ставове подржава или не подржава, али кад је у питању нечије здравље,а лекар одбије да да сагласност да се,не Слободан Милошевић као Слободан Милошевић, него један пацијент адекватно лечи! Тад сам гласно реаговала пред таквим лекарима, "Знате кад бих дошла да ме лечите, никад!" .......... Да ли смо ми као народ толико морално посрнули? Мане је ово јако забринуло. Постоје политичари које не подносим, али кад би неко позвао и рекао да,нпр. треба крв да се да неком, не бих уопште размишљала.
« Poslednja izmena: 02. Apr 2007, 21:48:08 od Drenjina »