Sam je kriv za takav stav ljudi prema njemu, a to skupljanje potpisa je i onako bilo samo obicna propaganda.
Није сигурно. ...... Кажем, лично сам причала, /па сам због тога поново у шоку кад се тог сетим/ могу разумети ту нетрпељивост,кад је неко на политичкој сцени, али бре,кад је живот у питању, где је ту Хипократова заклетва? Ужас, па онда, страни лекари су имали више разумевања, ма, у ствари,показали су ПРОФЕСИОНАЛНОСТ, а ми, показали смо, очигледно је и данас,да нестајемо, као онај, Српски народ за пример, кад је хуманост у питању!
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Hrist ne moze da se reinkarnise , zato jer je vaskrso , a i hriscanin je. Miru su vestacki oplodili i dobili Mariju i Maraka ( jednom recju izdrkot...)
А,сад мало о нашим лекарима, Добро се сећам,новембра 2005.г скупљали смо потписе да се председнику Слободану Милошевићу омогући лечење. Требало је скупити и што више потписа лекара,уопште медицинских радника, да подрже саопштење лекарског тима који је претходно у Хагу прегледао Слободана Милошевића и препоручио адекватно лечење. ............. Које разочарење! Ја разумем,да неко нечије политичке ставове подржава или не подржава, али кад је у питању нечије здравље,а лекар одбије да да сагласност да се,не Слободан Милошевић као Слободан Милошевић, него један пацијент адекватно лечи! Тад сам гласно реаговала пред таквим лекарима, "Знате кад бих дошла да ме лечите, никад!" .......... Да ли смо ми као народ толико морално посрнули? Мане је ово јако забринуло. Постоје политичари које не подносим, али кад би неко позвао и рекао да,нпр. треба крв да се да неком, не бих уопште размишљала.
Nazalost ne razmisljaju ljudi u Srbiji na taj nacin. A to je ocigledno i na ovoj temi. Mrznja ih zaslepljuje pa pricaju najodvratnije stvari o mrtvom coveku. Ali to i o njima dosta govori. Kaze se da su oci ogledalo duse, ali ovde na forumu su reci ogledalo duse.
« Poslednja izmena: 03. Apr 2007, 01:08:49 od pishax »