May God have mercy, upon my enemies 'cause I won't
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
LG KU970
Da otkrijem identitet. Mosquito Slayer=Miloš.
Napisao sam više pesama. Naravno posvećene nekim posebnim osobama. Napisao sam ih puno, prvo u vidu poruka (u vidu SMS i odmah slao toj osobi). Kada sam napisao jedno tridesetak podužih, prepisao sam ih u jednu svesku i dao toj osobi. Sad ne znam da li je i dalje kod nje ili je bacila. Ipak, ja se uopšte ne sećam tih tekstova. Uzeo sam novu svesku i počeo da pišem. Imam ja tako običaj da svakoj devojci napišem po koju pesmu. Neke su tužne (većina), jer sam ih pisao kada sam bio u takvom raspoloženju. Izgleda da jedino tada mogu i da pišem o tome. Nikada nisam govorio ni sa kim na tu temu. Sve ostavljam za sebe i onda sve što je meni je i u tim pesmama. Ali, da ne dužim, evo tih novih. Ima ih samo tri i nemaju naslov. Prokomentarišite ako hoćete neku...
I
Zbog tebe vredi se roditi Da iz jedne tame izađem I da taj prvi bol preživim Samo zbog jednog da tebe nađem Jer samo uz tebe ja osećam se živim I mada ne znam kud će me život voditi Znaj, da zbog tebe se vredi roditi
Zbog tebe vredi živeti Da doživim tvoja milovanja Da tvoj glas čujem u blizini Kao što skitnica o domu sanja Ja te gledam u toj beloj haljini Bez tebe mi je svet poput aveti Zbog tebe vredi živeti
Zbog tebe vred i umreti Ja sad odlazim pre roka Ne zaboravi me, samo te to molim Jer ja tebe neću ni usled ovog šoka Da te u smrti i dalje volim Ne znam da li mi raj il' Had preti Ali znam da zbog tebe vredi živeti
II
Nemoguće je da te više nema Jedan eon već prođe u nadi Toliko mi je bolna ta tema Više ne postojim, ni ja, ni moji jadi Zbog koga sada da živim Zbog koga da plačem Kome da se divim Srce mi je probodeno mačem Sudbina, tako jeziva stvar Nikad ne znaš u kom pravcu ide Pomisliš da je Božji dar A zatim se osećaš poput Mide Moj život je došao do kraja Spremam se da sagorim Uskoro ću doleteti do vrhova Himalaja Ali, moram da se s pepelom izborim Konačno, došao sam pred kapiju Oblećem je i moj pogled te traži Gledam anđele kako vodu piju I napokon vidim prizor od svih draži Gledam kako si lepa Gledaš me tim svetlim očima Svaki tvoj pogled mom srcu tepa Taj pogled sam sanjao nekad noćima a sada si konačno moja Zauvek samo moja...
III
Svuda oko mene je mrak Samo jedno svetluca Gde li je sunčev zrak Da mi obasja srce što puca Svuda oko mene je tam Samo jedno treperi Sami, ja i ova jama Kao dve ranjene zveri Svuda oko mene je tmina Moja zvzda je sve bliže Radost kao posle vina Sve me više brže stiže Svuda oko mene je noć Zvezda je tako blizu sada Dobio sam novu moć Moć koja se zove nada I nešto razbija crnu tišinu Zvuk svetlosti pun života Konačno osećam tvoju toplinu Toplinu moje zvezde i smisao tvojih nota I sad na kraju mi preostaje Da te bez reči molim Čežnja u meni ka tebi ostaje Kao i reči da te volim Kao i reči da te najviše volim
What are we left with? A nation of god-fearing pregnant nationalists who feel it's their duty to populate the homeland, pass on traditions how to get ahead religions, And prosperity via simpleton culture. The idiots are takin' over!
Sad si me lepo podsetio na dane srece i dane tuge. Izgleda da smo slicni po tom pitanju. Ima istine u tome kad kazu sve prave su ljubavi tuzne. Svi oni veliki pesnici su svoja najbolja dela vukli iz inspiracije samo kad su bili duboko nesrecni jer kad si srecan ti ne razmisljas o sreci, to je posao za nesretne! Verovatno cu i ja uskoro objaviti neke svoje pesme pa ces videti kolko smo slicni! I ja zalim sto neke nisam zapisao jer trenuci inspiracije brzo odu a zaborav je vocka cudnovata! :frown:
May God have mercy, upon my enemies 'cause I won't
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
LG KU970
Maziš me tako nežno dodirom leptirovih krila Što činim je neizbežno jer te volim moja mila Ta tvoja svetla kosa kao voda sve odražava tvoje oči bistre ko rosa tvoje usne... Zar su java? Srce mi kuca slova te reči Duša mi za tobom vapi vene se tresu, a glava ječi sve isparava kao kišne kapi Sve me sada tebi mami sve ću ispuniti što ti srce želi Da smo na nekom ostrvu sami Ti i ja, i more što deli zemlju i nebo reći ću nek me čuju svi: Volim te moja bebo!
« Poslednja izmena: 14. Jan 2007, 10:35:16 od Mosquito Slayer »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o odredjenom piscu, knizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.