Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milorad Dodik...Covjek fenomen...Svaki narod treba dobiti svoj entitet u BiH  (Pročitano 139535 puta)
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Fulio si temu dobri moj, samostalnost za-protiv je druga tema gdje ja vise ne ucestvujem, a ovo je tema o Dodiku... Dosli ljudi malo u seher Sarajevo, da vide nasu multietnicnost i evropejstvo na djelu, i nisu se pokajali sigurno. Htjeli su kazu i u Banja Luku, ali tamo su rusene dzamije a oni kao mirotvorci ne zele da idu gdje ljudi dizu ruku na Boga Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ti si fulio , gde je Dodik tu je i samostalnost  Smile Dodik = samostalnost !  Smile A to što te nema na temi o samostalnosti je dokaz da si evoluirao shvativši da smo vec sada samostalni i da vas ne hebemo ni za suvu šljivu !  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Boli me tvoj nick (rinaka) za to, ja sam se davnih dana osamostalio od parazita i kao covjek i kao gradjanin, a nek se svako ko ne voli Bosnu slobodno otcijepi i osamostali u koju god hoce drzavu na svijetu ali sa koferom u ruci naravno, ja mu zelim svu srecu ovog svijeta... Ne trazim ni ja za utjehu kvadrat zemlje Madagaskara pa ne vidim ni zasto bi neko tamo trazio kvadrat zemlje moje drzave jer je nezadovoljan Smile Vrlo jednostavno filozofija, zar ne Smile

Elem,
Za Dodika i Srpsku bas nas k.... boli, jer imamo Breda Pita i Angelinu Jolie
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Vidi se da te boli rinaka , al oko mog , bice da je obratno , boli tebe rinaka i te kako i to zbog saznanja da bosne nema a Dodik što je vama mrži nama je sve draži , Dodika ste jednom vec proglasili za politicara godine u BiH , šta je sad , nešto vam ne valja ' kao što rekoh više puta "cao seljacine nema više hebacine" a što se ticer Madagaskara , verujem da ni tamo niste dobro došli , hebo te niko vas nece  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50185
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy S24
Boli me tvoj nick (rinaka) za to, ja sam se davnih dana osamostalio od parazita i kao covjek i kao gradjanin, a nek se svako ko ne voli Bosnu slobodno otcijepi i osamostali u koju god hoce drzavu na svijetu ali sa koferom u ruci naravno, ja mu zelim svu srecu ovog svijeta...

Може ли Пера да истјера Лазу из његове куће и да је узме себи ?   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Хахаха,зар ниси могао пробрати љепше слике него то двоје (ја величина и битних особа) испред
неке штале склепане од очерупане српске тарабе.Даска трећа класа кубик 20 евра. Smile
Дошла Џоли покупити једно мајмунче.. Smile пардон балинче на усвајањЖена се зарекла да ће
из сваке вукојебине на свијету набавити по један примјерак.
Хајде покажи коју слику како шета по мултиетничком Сарајеву. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Pa nisam ja fotograf nit sam ih ja slikao, tako da nisam mogao ni birati slike Smile... Ali evo jedna ljepsa slika "bosnjackog" Sarajeva, gdje se u 100 metara vide i Katolicka i Pravoslavna crkva i dzamija, sto nisam vidio nigdje drugo na svijetu, a obisao sam u zivotu 95% vecih evropskih gradova

Inace, danas je i godisnjica oslobdjenja od okupatorske cizme Njemacke, pa ja ovom prilikom svim istomisljenicima cestitam ovaj veliki dan, i usput dodajem da ne ocekujem da meni bilo ko cestita unatoc tome sto sam ja cestitao sve vjerske i drzavne praznike koji se slave u RS, jer je danas za vecinu vas ovdje dan zalosti sto smo slomili okupatora i sto se ne zovemo Hans i Mihael. Dakle, vama rajhasima moje saucesce, a mojim gradjanima sretan dan Grada Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Гдје престаје логика, ту почиње Босна!

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson Т250i
Pa nisam ja fotograf nit sam ih ja slikao, tako da nisam mogao ni birati slike Smile... Ali evo jedna ljepsa slika "bosnjackog" Sarajeva, gdje se u 100 metara vide i Katolicka i Pravoslavna crkva i dzamija, sto nisam vidio nigdje drugo na svijetu, a obisao sam u zivotu 95% vecih evropskih gradova

Inace, danas je i godisnjica oslobdjenja od okupatorske cizme Njemacke, pa ja ovom prilikom svim istomisljenicima cestitam ovaj veliki dan, i usput dodajem da ne ocekujem da meni bilo ko cestita unatoc tome sto sam ja cestitao sve vjerske i drzavne praznike koji se slave u RS, jer je danas za vecinu vas ovdje dan zalosti sto smo slomili okupatora i sto se ne zovemo Hans i Mihael. Dakle, vama rajhasima moje saucesce, a mojim gradjanima sretan dan Grada Smile

Мислиш, Православна и Католичка црква и 4 џамије?!(хоћу да кажем да се виде само 4, а ти најбоље знаш колико их има...е,ни то сигурно ниси видио у тих 95% већих европских градова које си обишао Smile)

Таман сам хтјела да ти честитам, ал` кад видјех да опет прозиваш и вријеђаш....одустах... Smile

Уосталом, зар ово није тема о Лемију?! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Pa sta ako su 4 dzamije? Jel sam ja to mozda trebao porusiti sve dzamije u Sarajevu da bi Srbima bilo srce na mjestu Smile Smile Vjerskih objekata treba da je sto vise, i ne vidim sta je lose u dzamiji ili crkvi da bi ona nekome smetala bilo pojedinacno bilo ukupnim zbirom takvih objekata? To nisu zatvori ni logori, to su Bozije kuce i svaki pravi vjernik (sto ja nisam, ali se ovdje mnogi prodaju za takve) bi trebao da ispuni svoje srce kada vidi bilo koju Boziju kucu neke monoteisticke religije, a ne da ih broji i poredi medjusobno. To je, bar onoliko koliko sam ja proucavao religije, osnovni postulat svake, postivanje Boga i njegovih manifesta na zemlji. Sta je toliko lose u Islamu i dzamijama, jesu li mozda u tim dzamijama ubijani ljudi ili je ipak pozivano na mir samo sto kreteni nisu slusali Smile

Uglavnom, ja odoh sada da polozim cvijece na spomenik Marsalu Titu u znak zahvalnosti sto me spasio stranog okupatora, a i fanovi cica Mihajlovica mogu to isto uraditi svom idolu... Ups, ja zaboravih da se za njegov grob jos uvijek nezna, bas sam zaboravne prirode Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Гдје престаје логика, ту почиње Босна!

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson Т250i
Pa sta ako su 4 dzamije? Jel sam ja to mozda trebao porusiti sve dzamije u Sarajevu da bi Srbima bilo srce na mjestu Smile Smile Vjerskih objekata treba da je sto vise, i ne vidim sta je lose u dzamiji ili crkvi da bi ona nekome smetala bilo pojedinacno bilo ukupnim zbirom takvih objekata? To nisu zatvori ni logori, to su Bozije kuce i svaki pravi vjernik (sto ja nisam, ali se ovdje mnogi prodaju za takve) bi trebao da ispuni svoje srce kada vidi bilo koju Boziju kucu neke monoteisticke religije, a ne da ih broji i poredi medjusobno. To je, bar onoliko koliko sam ja proucavao religije, osnovni postulat svake, postivanje Boga i njegovih manifesta na zemlji. Sta je toliko lose u Islamu i dzamijama, jesu li mozda u tim dzamijama ubijani ljudi ili je ipak pozivano na mir samo sto kreteni nisu slusali Smile

Uglavnom, ja odoh sada da polozim cvijece na spomenik Marsalu Titu u znak zahvalnosti sto me spasio stranog okupatora, a i fanovi cica Mihajlovica mogu to isto uraditi svom idolu... Ups, ja zaboravih da se za njegov grob jos uvijek nezna, bas sam zaboravne prirode Smile

Добро, иди сад... и поздрави Маршала Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.