2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 11:34:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milorad Čavić  (Pročitano 59746 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 6s
Vrlo cesto se organizuju i regionalne proslave u gradovima onih koji su doprineli tom uspehu. Primeri Uzica, Zrenjanina i sl u slucaju odbojkasica odnosno odbojkasa.
U Beogradu moze lako da se skupi par desetina hiljada ljudi, u nekom manjem gradu je za to potrebno mnogo vise truda.
Skupstina grada je tradionalno takvo mesto zbog cinjenice da je u centru i da i kada se okupi masa to ne ometa druge tokove, a deluje spektakulano i sa svega 20 000 ljudi ispred...
Ispred savezne skupstine to bi izgledalo prazno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Želim da pobedim Felpsa u Rimu, a za posle, videćemo

Nakon osvajanja olimpijskog srebra, srpski plivač Milorad Čavić napraviće pauzu od mesec dana, da bi već od oktobra počeo sa treninzima. Sledeći prioritet je Rim i osvajanje medalje na Svetskom prvenstvu koje se 2009. godine održava u Italiji.

1. Da li se Srbija može nadati još jednoj Čavićevoj medalji na Olimpijskim igrama u Londonu?
- Teško je reći šta će biti za četiri godine. Sada samo mogu da kažem da ću se sigurno takmičiti još godinu dana. Ne znam da li ću imati vremena da se spremim za Evropsko prvenstvo.

2. Narednog leta Rim je domaćin Svetskog šampionata. Mnogi veruju da je to dobra prilika za revanš Felpsu zbog poraza na Olimpijadi?
- Želim da postanem svetski šampion. Tome ću i podrediti kalendar priprema i takmičenja za narednu sezonu.

3. Živećeš u Beogradu godinu dana. Da li ćeš imati sve neophodne uslove za pripreme?
- Zaista ne znam. Nadam se da će grejati vodu u bazenima. Plivačima je teško da treniraju, jer imaju jako loš tretman. Mi poslednji dolazimo na red. Prioritet su uvek vaterpolisti, zatim škole plivanja, pa publika, a mi smo tek na poslednjem mestu. Desetak dana mesečno ću verovatno morati na pripreme u inostranstvo.

4. I dalje se priča o sumnjivom Felpsovom zlatu. Spekuliše se da je sve namešteno i da si ucenjen doping kontrolom kako bi prihvatio samo srebro?
- Odakle nekom ideja da će da mi nameste doping. Ne želim da verujem da ima baš takvih korupcija u sportu. Mogu samo da kažem da priznajem Felpsovo zlato. Ostalo ne mogu da komentarišem.

5. Pre godinu dana si hteo da odustaneš od plivanja. Šta se dogodilo?
- Diplomirao sam na Berkliju i nisam imao nikakva primanja. Ostao sam bez sredstava da ulažem u sebe i nastavim sa takmičenjima. Nije bilo sponzora i nikog da mi pomogne. Tada sam se upoznao sa ljudima iz Udruženja banaka Srbije, koji su mi izašli u susret.

6. Da li je država ispunila svoje obećanje i uplatila ti obećanih 52.000 evra za osvojenu medalju?
- Mislim da još nije. Ipak, verujem da će to učiniti.

7. Osvojenim srebrom obezbedio si i nacionalnu penziju.
- Tačno, ali ja sam još mlad. Do odlaska u penziju mora da prođe još najmanje 11 godina. O tome ne razmišljam. Trenutno mislim samo na odmor, o onom što može da se dogodi sutra ili za nedelju dana.

8. Da li su te posle velikog uspeha kontaktirali neki novi sponzori?
- Nije niko, ali se nadam da će se uskoro neko javiti.

9. Da li si se posle Olimpijade čuo sa roditeljima?
- Naravno da jesam. Majka je plakala kad sam osvojio srebro, dok se ocu to dogodilo kad je video doček u Beogradu. I ja sam još pod velikim utiskom. Zaista je bilo fenomenalno. Nisam verovao da će se zbog mene okupiti toliko ljudi. Mislio sam da će doći svega nekoliko hiljada.

Izvor:Blic
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6700
milorad je srbenda smao tako nek nastavi ima da bude najbolji napred milirade
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Trazim po netu neki njegov  wallpaper i skoro da ga nigde nema ...sramota.
Jeli zna neko gde ima ili da neko napravi ko je vast u tome,mislim da je momak stvarno zasluzio.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 6s
Ce da resimo nesto po tom pitanju Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 6300
ja sam video kod druga jedan dobar, sad cu da ga pitam gde ga je nasao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Apple iPhone 7 Plus
Nekoga treba streljati zbog ovoga:  http://www.youtube.com/watch?v=AhjwnsVUeto

AMERIKANCI ISMEJALI ČAVIĆA!

Jedan američki sajt montirao snimak trke na 100 metara delfin, na kome je srpski as predstavljen kao bucmasti mladić koji se kao malo dete raduje pobedi protiv Majkla Felpsa, a kada sazna da je izgubio, biva isprskan i potopljen u bazenu

Malo im je što je priznao pobedu... Čavić i Felps nakon trke

Američki hakeri ismejali su našeg najboljeg plivača Milorada Čavića u montiranom video-klipu koji su pustili na internet! Iskompleksirani Ameri očigledno nisu mogli da podnesu to što je naš as prema mnogim mišljenjima pobedio njihovog nedodirljivog Majkla Felpsa i bacio senku sumnje na njegovu osmu medalju, pa su brže-bolje napravili svoju verziju trke i objavili je na sajtu MagicHugs.com.

Nimalo duhovito... Čavićev dvojnik u spotu

Video-klip počinje originalnim snimkom poslednjih dvadesetak metara trke u disciplini 100 metara delfin, u kojoj Čavić, sudeći po snimku, stiže prvi na cilj. Odmah zatim sledi kadar sa ivice bazena gde se nepoznati bucmasti mladić, koji bi trebalo da predstavlja Čavića, najpre raduje, a zatim ugleda rezultat koji pokazuje da je drugi i počinje da psuje na engleskom. S druge strane Felps, koji je predstavljen u originalu sa pravog snimka, počinje da se raduje pobedi prskajući po vodi, dok flešbek pokazuje zbunjenog debelog mladića (čitaj: Čavića), i to kako ga Felps prska vodom i davi. Snimak se završava tako što Felps kao pruža ruku našem izmontiranom Čaviću, a zatim je brzo povlači ka sebi i pokazuje mu srednji prst, dok ovaj zbunjeno gleda.

Ovaj snimak je još manje duhovit ako se zna da sam Čavić, koji pride ima i američko državljanstvo, nikada posle trke nije uputio nijednu sumnju u Felpsovu pobedu, već mu je sportski čestitao.

- Priznajem da je Felps osvojio zlato, on je stvarno najbolji na svetu. Nema razloga da ne verujem tehnologiji „Omege" i sudijama FINA i da mislim da ima korupcije na velikim takmičenjima. Osvajanje srebra je veliki uspeh za mene - rekao je u nekoliko navrata Čavić.

Zbog toga ostaje nejasno zašto su Amerikanci, umesto da nagrade sportski duh čoveka koji je gradio karijeru u njihovim plivačkim školama, pokušali da ga ismeju.

- Press -
« Poslednja izmena: 27. Avg 2008, 11:04:25 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Spotic je star cca nedelju dana...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1076
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung L700
Spotic je star cca nedelju dana...

To ne menja cinjenicu da je jadan...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 11:34:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.