2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 11:55:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milorad Čavić  (Pročitano 59769 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1076
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung L700
Meni su ti dočeci uvek bili glupavi, dodju sportisti na balkon viknu:"Svega ovoga ne bilo da nije bilo vas!!! " , pa klinke sa slikama svog omiljenog sportiste polude i počnu da vrište, a tipovi obučeni kao debeli nemački fudbalski navijači (sa milion šalova, zastava...) podignu svoje table sa natpisima tipa "Ala **bemo kevu" i onda na kraju puste Električni Orgazam- Igra rokenrol cela Jugoslavija! Kontam da to pomalo prija sportistima, ali da i oni negde u dubini duše misle "Koji ću **rac ovde" ! Ima boljih i manje blamirajućih načina da se odužimo tim sportistima...
« Poslednja izmena: 20. Avg 2008, 10:01:35 od hammer021 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Hoce da pokazu da su Srbi idioti..
Nisam video da se nekome to nije dopalo vec naprotiv.To je uradjeno kao bi se probila medijska blokada.Mozda si ti idiot ali ja nisam.Govori u svoje ime

Citat
tudje slavlje koriste za jeftinu politicku promociju :smajli koji povraca:
Videli od Tadica.

Председник Србије Борис Тадић честитао Чавићу и Ђоковићу

Председник Србије Борис Тадић честитао је српском пливачу Милораду Чавићу освајање сребрне олимпијске медаље у дисциплини 100 метара делфин стилом и Новаку Ђоковићу на бронзи освојеној у тенису.

"Најискреније Вам честитам на овом фантастичном успеху. Ово је велики подвиг и освајањем прве медаље за Србију на Олимпијским играма обрадовали сте нацију и доказали свој врхунски квалитет. Цела Србија је уз Вас", нагласио је Тадић.

Српски пливач Милорад Чавић освојио је сребрну медаљу на 29. Олимпијским играма у Пекингу пошто је јутрос у финалној трци на 100 м делфин стилом стигао на циљ други, са временом 50,59 секунди (50,59), што је и нови европски рекорд. Новак Ђоковић је у борби за бронзу победио Американца Џејмса Блејка са 2:0 у сетовима (6:3, 7:6).

Meni se od ovoga povraca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Cavic je Legenda !!!

Vlasotince je uz Cavica svim srcem

[Edit by trstra: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 20. Avg 2008, 20:33:33 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

SPEED is all I need

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 215
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Note 3
cavicu majstore Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6260 Slide
Udruženje banaka srbije stipendira milorada čavića

Srpski plivač Milorad Čavić i Udruženje banaka Srbije potpisali su danas ugovor, prema kojem će osvajač srebrne medalje u plivanju delfin stilom na 100 metara na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, svakog meseca u narednih godinu dana od te institucije dobijati oko 4.000 evra.

Današnjim potpisivanjem ugovora zapravo je produžen prethodni ugovor, potpisan pre tačno godinu dana, na osnovu kojeg je Čavić svakog meseca dobijao stipendiju od 3.000 evra.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Meni su ti dočeci uvek bili glupavi, dodju sportisti na balkon viknu:"Svega ovoga ne bilo da nije bilo vas!!! " , pa klinke sa slikama svog omiljenog sportiste polude i počnu da vrište, a tipovi obučeni kao debeli nemački fudbalski navijači (sa milion šalova, zastava...) podignu svoje table sa natpisima tipa "Ala **bemo kevu" i onda na kraju puste Električni Orgazam- Igra rokenrol cela Jugoslavija! Kontam da to pomalo prija sportistima, ali da i oni negde u dubini duše misle "Koji ću **rac ovde" ! Ima boljih i manje blamirajućih načina da se odužimo tim sportistima...
Iz onoga sto znam... to im prija mnogo...
Zimonjicu je npr jedna od stvari zbog koje najvise zali, upravo sto to nikad nije doziveo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
bravo Cavicu majstore ....  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1076
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung L700
Iz onoga sto znam... to im prija mnogo...
Zimonjicu je npr jedna od stvari zbog koje najvise zali, upravo sto to nikad nije doziveo.

Realno svakome bi trebalo da prija kad ti nekoliko desetina ljudi skandira ime, ali meni konkretno smeta kako se svi ti doceci organizuju po sablonu- pomalo su mi svi isti (izuzetak kosarkasi 95-te i vaterpolisti posle Kranja) , pa se i ponasanje sportista nekako se uklopi u taj sablon. Ali ako im stvarno znaci onda je ok, ja ne znam nikog licno od ljudi koji su to doziveli. Jedino sto znam to su izjave sportista na tv-u ili u novinama gde svi (naravno) kazu da im to jako znaci... 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 6s
Meni smeta sto se organizuju lose... to sto se organizuju po sablonu nije problem...
Mozda su losi jer, realno, mnogo manje slavimo nego nekad...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Meni smeta sto se organizuju lose... to sto se organizuju po sablonu nije problem...
Mozda su losi jer, realno, mnogo manje slavimo nego nekad...
A zasti se irganizuje to ispred skupstine grada?Zar on ne prestavlja Srbiju a ne grad.A moglo bi i u nekom drugom gradu da bude.Ja mislim da bi tamo to bilo mnogo bolje nego u Beogrdu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 11:55:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.