2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 10:30:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milorad Čavić  (Pročitano 59817 puta)
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia E71
ja vise cenim Milorada kao sportistu od Noleta.
Takodje. Covek me je "kupio" svojim postupcima za ceo zivot.
Za Djokovica navijam samo u Dejvis Kupu.

Citat
Njeni rezultati su samo za nijansu bolji, ali ne postovati nju to je zaista smesno. Rugati joj se zbog jednog odustajanja, palcica i slicno, a paradoks je da je JJ igracica koja je najvise meceva predala na turu.

Ne da je ne postujem vec joj zelim sve najgore. Briga me za njene rezultate, pokazala je kakva je na Olimpijadi.
Jelena je ugrozila svoju karijeru u Fed Kup mecu...

IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
Takodje ce i meni Milorad  uvek biti ispred Noleta, i Tipsu mnogo mnogo vise gotivim od Noleta, cenim sve sto Nole radi, radujem se njegovim pobedama ali jednostavno vise volim Čavu i Tipsu nego njega i tu nema nicega loseg.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Pa nema frke, stvar licnog opredeljenja, to je ok, ali ne mrzeti nekog.

Ne da je ne postujem vec joj zelim sve najgore. Briga me za njene rezultate, pokazala je kakva je na Olimpijadi.

Sto se tice Fed Kupa... i sportisti nekad umeju da odglume, zaviju nogu, tesko disu, a uvek postoje i lakoverni koji ce da poveruju da je u pitanju povreda. Kad je neko povredjen taj ne moze da igra. Necu da gresim dusu, ona se jeste lavovski borila protiv Cibulkove, bilo je dugih poena, ali to je sve, povrede nema i ne zasluzuje orden zbog toga niko. Evo i Bojana Jovanovski se dize preko novina (zbog dva dobijena singla, sa 15 vinera i 40 gresaka, protivnice jos gore), a mala Kruniceva je bila zasluznija. Kljucan poen bio je u dublu, a tu je dominirala ona, a Bojane nije bilo.
Druga stvar, zasto bi neko isao na Olimpijadu, da ne igra? Zasto tu ne verujes da je doslo do povrede? Pa verovatno zbog silnih pobeda nad JJ pre toga. Mislim zao mi je sto ovde diskutujemo o teniserima (za sve je kriv Milanno Smiley ). Ne moramo, ja sam rekao svoje i jasno mi je tvoje misljenje linkolne. Neka voli ko koga hoce, samo nemojte da mrzite uspesne, postujte bar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
Ćavić se, konačno, priprema u Srbiji

Plivač Milorad Čavić i ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković potpisali su danas ugovor o stipendiranju do Olimpijskih igara 2012. godine. Čavić će, pored 60.000 dinara mesečne stipendije, od Ministarstva za pripreme dobijati 8.000.000 dinara, a od Olimpijskog komiteta Srbije još 2.600.000 dinara, prenosi Beta.

- Projekat "Medalja 2012" pomoći će Miloradu da se priprema bez briga, i materijalnog opterećenja. Ovim činom smo sa strategije prešli na dela. Na ovaj način će naš plivač da pozicionira srpski sport u inostranstvu i na domaćem terenu -rekla je Samardžić Marković.

Ona je dodala da će na ovakvu pomoć sportisti moći "trajno da računaju".

Čavić se zahvalio na podršci Ministarstvu i istakao da će prvi put u svojoj karijeri moći da se priprema u svojoj državi i da mu mnogo znači što će sve vreme imati "svoj narod iza sebe, svoje doktore i terapeute".

- Jedna je stvar kada tržim od Italijana pomoć i podršku, drugu je kada sam sa Amerima. Biti u Srbiji meni mnogo znači. Nije laka stvar pripremati se, ne samo fizički, nego i zbog psihičkog opterećenja. Znam da će mi biti mnogo lakše u Srbiji, uz porodicu i prijatelje - rekao je Čavić.

On je dodao da se oseća fenomenalno posle oporavka od povrede.

- Plivao sam prošle nedelje na treningu 100 metara delfin i imao sam odličan rezultat. Pokušaću da osvojim medalju na Svetskom prvenstvu u Šangaju, ali ne znam šta ću uraditi. Sigurno ću biti spreman za medalju na Olimpijskim igrama u Londonu - rekao je Čavić.

Prema njegovim rečima, pripremaće se na bazenu sportskog centra "25. maj", gde bi uskoro trebalo da se završi renoviranje.

- Očekujem da ću tamo početi da plivam krajem maja ili početkom juna. Deo plana je da dovodimo najbolje trenere i plivače sveta i da naši takmičari mogu da ih gledaju i uče od njih. Mozda će se u budućnosti srpsko plivanje približiti svetskom - rekao je Čavić.

Ministarka je objasnila da "Milorad ne donosi samo rezultate, već i znanje u Srbiju, tehnologiju, stručnost", što je dodatna vrednost.

"To je investicija u budućnost", zaključila je Samardžić Marković.

http://sportal.rs/news.php?id=48394
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.712.0
Malo ih sramota, počela Banja Luka više ulagati u Čavu nego BG/Srbija  Smile
« Poslednja izmena: 04. Apr 2011, 14:14:15 od Milanno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia E71
Konacno su se setili...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pa nema frke, stvar licnog opredeljenja, to je ok, ali ne mrzeti nekog.

Sto se tice Fed Kupa... i sportisti nekad umeju da odglume, zaviju nogu, tesko disu, a uvek postoje i lakoverni koji ce da poveruju da je u pitanju povreda. Kad je neko povredjen taj ne moze da igra. Necu da gresim dusu, ona se jeste lavovski borila protiv Cibulkove, bilo je dugih poena, ali to je sve, povrede nema i ne zasluzuje orden zbog toga niko. Evo i Bojana Jovanovski se dize preko novina (zbog dva dobijena singla, sa 15 vinera i 40 gresaka, protivnice jos gore), a mala Kruniceva je bila zasluznija. Kljucan poen bio je u dublu, a tu je dominirala ona, a Bojane nije bilo.
Druga stvar, zasto bi neko isao na Olimpijadu, da ne igra? Zasto tu ne verujes da je doslo do povrede? Pa verovatno zbog silnih pobeda nad JJ pre toga. Mislim zao mi je sto ovde diskutujemo o teniserima (za sve je kriv Milanno Smiley ). Ne moramo, ja sam rekao svoje i jasno mi je tvoje misljenje linkolne. Neka voli ko koga hoce, samo nemojte da mrzite uspesne, postujte bar.
Hahaha nije doslo do povrede. Nemoj mi samo reci da znas bolje od doktora...
Strasna povreda! I to palca... koju moraju da lece specijalisti... verovatno nije mogla da stoji na nogama od bolova...
« Poslednja izmena: 05. Apr 2011, 00:57:56 od linkoln burows »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Strasna povreda! I to palca... koju moraju da lece specijalisti... verovatno nije mogla da stoji na nogama od bolova...
Nemas ti pojma o povredama. Kad je neko stvarno povredjen taj ne igra, da ne pogorsa. Sve ostalo je mazanje ociju, skupljanje glasova kod patriJota.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia E71
Nemas ti pojma o povredama. Kad je neko stvarno povredjen taj ne igra, da ne pogorsa. Sve ostalo je mazanje ociju, skupljanje glasova kod patriJota.
Smile Smile Smile
Naravno da igraju. Pogotovo ako je mec bitan. Pa sta bude...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Lol, ne igraju. Sta sta bude, ako se desi da se povreda pogorsa moze da ne igra godinu dana... ili je bolje da pauzira 2 nedelje. Mislim mozda ako neko ima takav mozak kakav ti zelis da ima. Nemoj da nagadjas, pitaj nekog vrhunskog sportistu, eto Cavica, da li pliva sa povredom.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia E71
Zimonjic je osvojio Vimbldon sa polomljenom rukom. Tako da ta tvoja teorija da ne igraju povredjeni ne "pije vodu".
Takodje tu je i gomila primera gde su pogorsali povredu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 10:30:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.