Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milo, Cane, Ivo, Knezevic, Joca i ostala duvanska mafija... :)  (Pročitano 71094 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Subotić trvdi da živi u Ženevi
Cane optužio Medojevića da radi za Miškovića i Beka Video
E. B. | 16. 03. 2010. - 00:02h | Foto: AFP, A. Isaković | Komentara: 109

Nalazim se u svojoj kući u Ženevi. Priče koje iznosi Nebojša Medojević, da sam na Žabljaku naručio je Milan Beko, po čijem nalogu on radi, rekao je Stanko Subotić Cane, optužen za šverc cigareta, u direktnom uključenju u emisiju “Intervju sa Jugoslavom Ćosićem “ na TV B92, čiji je gost bio lider Prokreta za promjene Nebojša Medojević.

Medojević je pričao o sprezi narko-kartela Darka Šarića, osumnjičenog za šverc 2,7 tona kokaina, sa vlastima u Crnoj Gori, kada je Ćosić najavio uključenje Subotića, tvrdeći da su ga pozvali “na njegov švajcarski broj”.
- Ja sam u Ženevi, gde živim već 12 godina. Neka mi taj čovek kaže zbog čega laže? Ovde sam slobodan čovek i nema potrebe da se krijem”, pričao je Subotić povišenim tonom.

On je potom ponovo pitao Medojevića da objasni ”zbog čega laže da se krije na Žabljaku”.
- Da li to govori po nalogu Beka i Miškovića koji su me prevarili za 50 miliona evra i sada im treba neko da me napada. Oni su direktni nalogodavci tih tvrdnji. Beko i Mišković su od tog novca kupili Luku ”Beograd i ”Večernje novosti” - tvrdio je Subotić.

Subotić je naveo da ”Mišković i Beko u Crnoj Gori imaju Medojevića, u Hrvatskoj Ratka Kneževića, a u Srbiji Aleksandra Tijanića.”
- Protiv njih sam u Švajcarskoj podneo prijave – rekao je Subotić. On je poručio ”da ukoliko treba još nešto da odgovori da ga slobodno pozovu”. Za vreme dok je govorio Subotić, Medojević mu nije odgovarao, već je po okončanju telefonskog razgovora demantovao te navode i rekao da je izjave Subotića shvatio kao pretnju.
- Nikada nisam uzeo ni dinar za svoje javne nastupe, zbog čega sam i meta ljudi iz tajkunsko-kriminalnog miljea. Nikada me Beko nije zvao, niti smo razgovarali i to se lako može proveriti. Ako vas lice sa crvene Interpolove poternice ovako kvalifikuje onda su to pretnje - rekao je Medojević.

Medojević je govorio i o vezema klana Darka Šarića i Stanka Subotića.
- Mreža pomoraca, koju čine uglavnom ljudi iz Crne Gore, ali i Hrvatske i Srbije, dnevno je unosila u Crnu Goru oko tri miliona evra od kokaina. Taj novac je potom opran preko crnogorskih banaka koje su ga slale na račune of-šor kompanija, a potom je korišćen za neke privatizacije u Srbiji - rekao je Medojević.

Medojević: Poruka za Tadića i vlasti u Srbiji
- Nisam znao da će se Subotić uključiti u emisiju. Nemam komenar na to. Bio sam iznenađen. Nikada nisam dao izjavu u vezi Miškovića i Beka. To što je Subotić rekao da im je on dao novac da kupe Luku „Beograd“ i „Večernje novosti“ prvi put sam čuo u emisiji. Beka sam sreo nekoliko puta, a Miškovića ni ne znam. Ovo je bila očajnička poruka i pretpostavljam da Subotić verovatno ima neke informacije da se protiv njega u Srbiji sprema neka veća optužnica. Ovo je bila poruka i Tadiću da će se Subotić boriti, a, ipak, možda samo blefira. Očito je da se iza ovoga valja krupna stvar i da sam u ovoj emisiji bio kolateralana žrtva. Ja sam tu samo iskorišćen i lažno optužen. Ovo nije bila pretnja samo meni, već i Tadiću i vlastima u Srbiji - rekao je sinoć za „Blic“ Nebojša Medojević.
Na pitanje da li verujete da se Subotić javio iz Ženeve, Medojević je odgovorio da ne veruje.
- Verujem da su moje informacije bile tačne. Jasno je koja bila je namera ove emisije i ja ću sutra u Beogradu podneti krivičnu prijavu protiv Subotića zbog klevete - rekao je sinoć Medojević za „Blic“.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Delta holding negira optužbe Stanka Subotića
Beta | 16. 03. 2010. - 11:55h | Foto: N. Kojadinović | Komentara: 12

Srpska kompanija Delta holding negirala je danas da je imala bilo kakave zajednicke investicije sa biznismenom Stankom Subotićem, koji je osumnjičen za šverc cigareta.

Kako se navodi u saopštnju, Delta holding, čiji je vlasnik Miroslav Mišković, "u potpunosti demantuje sve tvrdnje koje je Subotić izneo sinoć u emisiji 'Intervju s Jugoslavom Ćosićem' na Televiziji B92".

Stanko Subotić je u telefonskom uključenju u tu emisiju rekao da su Miroslav Mišković i Milan Beko njegovim parama kupili Večernje novosti i Luku "Beograd", kao i da ga sada napadaju jer ne žele da mu vrate 50 miliona evra.

Delta holding je naveo da nikada nije imao zajedničke investicije sa Stankom Subotićem, ističući da je najmanje tačno da se kod njega finansijski zaduživao.

Dodaje se da u Delti očekuju da će nadležne državne institucije efikasno reagovati i pružiti pravnu zaštitu domaćim kompanijama koje savesno posluju poštujući zakon i dosledno primenjuju domaće i međunarodne standarde poslovanja.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
Kad se setim da su izigrali Vladu Divca i za Knjaz Milos i za Vecernje novosti.
Covek nudio najpostenije zaradjene pare da ulozi u svoju drzavu.
Pa ne treba Cane da brine. Onih 50 miliona je blokirao sud, dok se odredi cije je zemljiste, gradsko ili Republicko.
Ala je ova Malovicka zajebala stvar. Pa toga u Srbiji jos nije bilo.
E sada bato lepo u fond za oduzetu imovinu, pa lepo isplata radnicima, pa na dobos, nova privatizacija. Smile Smile Smile

Sta bre mesate Jocu nacionale u ovo? Joca je drugi fah.Sramota je Jocu opanjkavati.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Zašto se Stanko Subotić oglasio uživo u TV emisiji
Cane u panici zbog nove optužnice
V. Z. C , T. N. Đ , M. M | 17. 03. 2010. - 00:02h | Komentara: 4

Protiv Stanka Subotića Caneta srpski istražni organi pripremaju optužnicu za krivično delo koje postoji i u zakonodavstvu Švajcarske kako bi se stvorio osnov za njegovo izručenje Srbiji, saznaje "Blic" iz više izvora.

- Subotićevo javno istupanje bio je pokušaj da skrene pažnju sa konkretnih krivičnih dela za koja će biti optužen. On se zasad tereti za zloupotrebu službenog položaja, za šta je zaprećena kazna od dve do 12 godina zatvora. Švajcarska je, međutim, odbila da ga izruči jer u njihovom zakonodavstvu ne postoji takvo krivično delo kada su u pitanju privatna preduzeća. To delo koje se Subotiću stavlja na teret u zakonodavstvima EU klasifikovano je kao pranje novca, ali ono nije postojalo devedesetih u srpskom zakonodavstvu - kaže izvor "Blica".

I Nebojša Medojević, lider Pokreta za promjene, koji je gostovao u emisiji Jugoslava Ćosića u kojoj se uživo uključio Subotić, kaže za "Blic" da će se u narednim danima rasvetliti veza Subotića sa Darkom Šarićem, osumnjičenim za šverc 2,7 tona kokaina. Optužnica protiv Subotića, prema njegovim informacijama, mogla bi biti proširena, pre svega, "za pranje para, ali i za organizovani kriminal".

Medojevićeve informacije govore da se oko Subotića steže obruč i da zato on pokazuje znake panike.
- Reč je o, koliko znam, proširivanju optužnice za Subotića za dela kažnjiva i u Švajcarskoj kako bi postojao osnov za njegovo izručenje Srbiji - kaže Medojević.
Podsećamo, preksinoć u emisiji "Intervju s Jugoslavom Ćosićem" Subotić je rekao da se nalazi u svojoj kući u Ženevi i da je "priče koje iznosi Nebojša Medojević da sam na Žabljaku naručio Milan Beko, po čijem nalogu on radi".
- Ja sam u Ženevi, gde živim već 12 godina. Ovde sam slobodan čovek i nema potrebe da se krijem. Zašto Medojević laže? Da li to govori po nalogu Beka i Miškovića, koji su me prevarili za 50 miliona evra. Oni su direktni nalogodavci tih tvrdnji. Beko i Mišković su od tog novca kupili Luku Beograd i "Večernje novosti" - govorio je povišenim tonom Subotić.

Medojević kaže za "Blic" da je njegova informacija da je Subotić na Žabljaku pouzdana i da je izazvala očigledno zemljotres i da će biti zanimljivo kako će se stvari odvijati i šta će se otkriti o vezi Subotića i Darka Šarića u narednim danima.
- Motiv napada na mene je jasan - Subotić je najbolji prijatelj Đukanovića, a ja sam njegov najžešći oponent. Njegovu izjavu, s obzirom na to da je reč o čoveku sa crvene Interpolove poternice, shvatio sam kao direktnu pretnju. Plašim se likvidacija nekih opozicionih lidera u Crnoj Gori - kaže Medojević.
Prema mišljenju advokata Miodraga Vukovića, nekadašnjeg pomoćnika šefa

Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala (UBPOK), Subotić pokušava kroz optužbe protiv biznismena Milana Beka i Miroslava Miškovića da "politizuje priču o kriminalu i da je po modelu Crne Gore prenese u Srbiju".
- Očigledno da je ceo problem kriminala u Crnoj Gori previše politizovan. Subotićeva poruka je namenjena nekom, a ne mora da znači da su u pitanju ljudi koje je javno pominjao. To će se videti u narednim dešavanjima. Ovo neće biti poslednje njegovo obraćanje - kaže Vuković.

Na sumnje o povezanosti poslova Subotića i Darka Šarića, osumnjičenog za šverc 2,7 tone kokaina iz Argentine, naš sagovornik kaže da je teško rasvetliti sve njihove kontakte i veze.
- Teško da će cela priča koja je započeta sa Šarićem izaći u Crnoj Gori potpuno na videlo - napominje on.
Snežana Malović, ministarka pravde, izjavila je juče da je međunarodna poternica za Subotićem na snazi, ali da se njegovo izručenje može tražiti samo ako on bude uhapšen u nekoj zemlji.

Slobodan Homen, državni sekretar Ministarstva pravde, kaže da međunarodna saradnja ne sme da bude prepreka da ti koji su činili krivična dela izbegnu pravdu.
- Trajno rešenje je ulazak Srbije u sistem EU kad bi na osnovu naših dokaza moglo da se sudi u bilo kojoj zemlji. Ministarstvo pravde potpuno je spremno da ustupa predmete i razmenjuje dokaz, kao i da daje saglasnost za izručenje državljana Srbije optuženih za organizovani kriminal - navodi Homen. Obraćanje Subotića javnosti bilo je tema i među poslanicima Skupštine Srbije. Tomislav Nikolić, predsednik SNS, najavio je da će njegova stranka, kada bude u poziciji, preispitati sve privatizacije. Nada Kolundžija, šefica poslaničke grupe ZES, kaže da Nikolićevo zalaganje za preispitivanje privatizacija, među kojima i Luke Beograd, zapravo znači da će Nikolić preispitati politiku koalicionog partnera DSS, jer je ta kompanija privatizovana u vreme kada je premijer bio lider te stranke - Vojislav Koštunica.

Ona je objasnila da je privatizacija kompanije "Novosti" izvršena po starom zakonu iz 1998. godine, da država u vlasništvu ima 28 odsto plus sedam odsto PIO fonda.
- Kako su od malih akcionara kupovane akcije, to nije posao države, sem ukoliko nije bilo nekih prevara i zloupotreba - kaže ona.
Branko Ružić, šef poslaničke grupe SPS-JS, kaže da je siguran da će nadležni organi proveriti sve informacije: „To što se Subotić uključuje u emisiju stvar je uređivanja te televizijske kuće i istražnih organa države u kojoj se nalazi”.

VEZE I POSLOVI STANKA SUBOTIĆA

Đukanović o Subotiću:
“To što je taj čovek (Subotić) osumnjičen, za mene ne znači da treba da prekinemo prijateljstvo”, naglasio je Đukanović. “Takođe, ne verujem da je grupa iz Crne Gore organizovala najveći šverc kokaina u svetu jer da je to tačno, državni organi bi sigurno bili obavešteni.

VEZA SUBOTIĆA I DARKA ŠARIĆA

Kafići u Beogradu
Marko Krečković, direktor liverpulske kompanije “LLP Intermark Entertainment Group” d.o.o., u izjavi za “Blic” naveo je da je kafić “Paskući” u Beogradu zakupio od firme “D trade”, koja je, kako je “Blic” ranije pisao, u vlasništvu “EMI grupe” Stanka Subotića Caneta. Kafići “Paskući” i Code” u medijima su dovođeni u vezu s Darkom Šarićem.

Nebojša Jestrović
U istrazi protiv Šarića uhapšeni su advokat Andrija Krlović (49), direktor “Municipiuma S”, i Predrag Milosavljević (59), suvlasnik i finansijski konsultant “Municipiuma S”. Na zvaničnom sajtu Agencije za privredne registre kao članovi društva “Municipium S” navedeni su Nebojša Jestrović, bivši generalni direktor “Future plus”, firme Stanka Subotića, i Šarićeva of-šor kompanija “Mateniko LLC”, osnovana u SAD. Kako saznaje “Blic”, Jestrović i Šarić su inače drugovi iz osnovne škole.

Zvanična optužnica u Srbiji:

Tokom 2003. godine policija Srbije je sprovela tajnu akciju “Mreža” u kojoj je Stanko Subotić označen kao jedan od glavnih švercera cigareta na ovim prostorima. Juna 2007. uhapšeno je osmoro članova grupe, dok je za Subotićem raspisana Interpolova poternica. Subotić je optužen da je predvodio grupu za šverc cigareta koja je u periodu od 1995. do 1996. oštetila budžet za 56 miliona nemačkih maraka i skoro osam miliona dolara. Subotić se tereti za zloupotrebu službenog položaja tako što je od 1995. do 1996. ugovarao kupoprodaju cigareta preko preduzeća “Mia” sa Uba, čiji je bio vlasnik i direktor, a sa Mihaljom Kertesom, koji je bio direktor Carine, dogovarao se da cigarete prođu granicu bez evidentiranja.

Optužnica u Bariju:
Stanko Subotić je u Italiji optužen kao “tvorac sistema za pranje novca” koji je korišćen tokom skoro deset godina ilegalne trgovine cigareta. Preko njegove kompanije “Dulwich”, navodi italijanski tužilac, Subotić je “prao profit svojih kriminalnih ortaka.” On je obezbedio tri aviona za transport novca na Kipar preko Crne Gore, u koju je novac stizao iz Švajcarske. Većina zarade je navodno isparila kroz tri sumnjive firme sa računima u lihtenštajnskim bankama. Kada je italijanski tužilac Đuzepe Šelzi pokušao da sazna ko se nalazi iza te tri kompanije, lihtenštajnske vlasti su odbile da sarađuju. U italijanskoj optužnici su i Milo Đukanović, Andrija Drašković, Brano Mićunović...

Optužbe Kneževića
Bivši saradnik i kum Mila Đukanovića je duvanski kartel, koji, kako je naveo, čine Đukanović i Subotić, optužio za devet ubistava počinjenih od 1997. u Srbiji i Crnoj Gori.
- Knežević je rekao da ima informaciju da Subotić godinama za braću Šarić, preko svojih kanala za proviziju, pere novac i dodao da je to saznao od Nebojše Medojevića, lidera Pokreta za promjene.
- Braća Šarić su, prema Kneževiću, trebalo da preuzmu imovinu Stanka Subotića u Srbiji, koja se našla pod merom zabrane raspolaganja, ali se to “nije realizovalo kada su shvatili da su i oni pod istragom srpske policije”.
- Ratko Knežević ponovio je 26. februara pred Županijskim sudom u Zagrebu da iza ubistva Ive Pukanića, vlasnika nedeljnika “Nacional”, stoji duvanski kartel, odnosno Stanko Subotić Cane i Đukanović.

Ko je Ilona
Stanko Subotić pomenuo je u preksinoćnom obraćanju Ilonu, istu onu koju je pre nekoliko dana imenovao Đukanović. „Medojeviću, zašto ćutite? Je l’ vam možda Ilona rekla da se ja krijem na Žabljaku?”, pitao je Subotić. Đukanović je nedavno kazao da o „manipulacijama Nebojše Medojevića najbolje govori poseta lidera Pokreta za promjene Vašingtonu i izjava da je tamo održao predavanje.
- Kad ono, sastao se sa sekretaricom, sa Ilonom. Iloni je održao predavanje o prelaznoj vladi - kazao je podsmešljivo Đukanović.
Pokret za promjene je posle toga objavio saopštenje u kome se navodi da je reč o Iloni Teleki, zamenici direktora programa „Nove evropske demokratije”, projekta koji realizuje vašingtonski Centar za strateške i međunarodne studije.

REAGOVANJA

„Večernje novosti”: Ne polemišemo sa licem s poternice

Izdavačko društvo „Novosti” saopštilo je „da odbija da vodi javnu polemiku sa licem s crvene Interpolove poternice. U interesu je javnosti i naše čitalačke publike da znaju da u kapitalu ‘Novosti’ nema novca Stanka Subotića”, saopštila je uprava te kompanije. Uređivački kolegijum saopštio je da je ovde reč o providno režiranom napadu na „Novosti”. Nemačka grupa „Vac” saopštila je da novac za kupovinu većinskog paketa u kompaniji „Novosti“ potiče isključivo sa računa tog nemačkog koncerna.

“Delta”: Nismo poslovali sa Subotićem
Kompanija „Delta holding” negira da je imala bilo kakve zajedničke investicije sa Stankom Subotićem. Kako se navodi u saopštenju, „Delta holding” nikada nije imao zajedničke investicije sa Subotićem i ističe da je najmanje tačno da se kod njega finansijski zaduživao.

„Wordfina S.A. Luksemburg”:Neistinite tvrdnje
„Wordfina S.A” iz Luksemburga većinski je vlasnik Luke Beograd pod čijom se kontrolom nalazi 93,645 odsto ukupno emitovanih akcija, saopštila je ta kompanija. „Neistinite su tvrdnje koje zajednički javno iznose gospodin Stanko Subotić i TV B92 jer mi sa dotičnim gospodinom ili sa njegovim firmama nikada nismo poslovno sarađivali”. Nenad Popović, predsednik skupštine akcionara Luke Beograd, izjavio je juče da zasad ne zna da li će ta kompanija zatražiti pravnu zaštitu zbog optužbi Stanka Subotića. Popović je rekao da je kupovina Luke Beograd finansirana iz kredita banaka, ali da ne može da kaže ko je vlasnik tog preduzeća.

Ćosić: Moj isključivi interes je profesionalni

Jugoslav Ćosić, autor emisije "Intervju sa Jugoslavom Ćosićem", kaže za "Blic" da mu se Stanko Subotić Cane preksinoć javio u emisiju, direktno odgovarajući na poziv koji je televizija uputila na telefonski broj Subotićeve kuće u Ženevi.

Subotić mu je, svedoči Ćosić, ponudio da pređe u obližnji hotel i da ga Ćosić zove na taj broj kao garanciju da se nalazi u Švajcarskoj, što je novinar odbio. Ćosić nije želeo da nagađa šta je Subotićev motiv da se javi direktno u emisiju, ali dodaje da je "profesionalni instinkt" njegov isključivi interes da ga uključi uživo u emisiju. "Ne znam nijednu TV stanicu koja ne bi učinila ono što sam ja", kaže Ćosić.

On objašnjava kako je sa Subotićem stupio u kontakt: Subotić je video najavu emisije u kojoj je gost Medojević, koji je prethodno tvrdio da se Subotić krije na Žabljaku. Subotić je pozvao Ćosića i rekao da nije u Crnoj Gori, već u svojoj kući u Ženevi i da "tamo živi normalno, legalno i da nema problema sa pravosuđem i policijom".
- Ponudio mi je da ga uključimo u emisiju da i Medojeviću i gledaocima to potvrdi. Imao sam dogovor sa Subotićem da se, ako se Medojević složi, on uključi na svega tri-četiri minuta da kaže gde se nalazi i kakav je njegov pravni status u tom trenutku, a da o ostalim temama razgovaramo u intervjuu. Sad, rekao je to što je rekao, toliko o pričama o teoriji zavere, ko radi za koga i zašto - objašnjava Ćosić.

Naš sagovornik podseća da nije prvi put da uključi nekoga u emisiju i napominje da se to nikada, pa ni sada, nije desilo protiv volje glavnog gosta. Odgovarajući na prozivke Medojevića da je nekorektno što je uključio čoveka sa Interpolove poternice u emisiju, on kaže: "Javno, pred kamerama, pitao sam Medojevića da li ima nešto protiv. Naprotiv, složio se i čak je rekao da će biti zanimljivo. Da je pokazao bilo kakvu rezervu i da se nije složio, nije morao da obrazlaže zašto, ne bih uključio Subotića. Sve u svemu, bio je to za mene lično vanredni, a ipak normalan profesionalni izazov i ne vidim ništa nekorektno u odnosu sa Medojevićem", napominje Ćosić.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Kad se setim da su izigrali Vladu Divca i za Knjaz Milos i za Vecernje novosti.
Covek nudio najpostenije zaradjene pare da ulozi u svoju drzavu.
Pa ne treba Cane da brine. Onih 50 miliona je blokirao sud, dok se odredi cije je zemljiste, gradsko ili Republicko.
Ala je ova Malovicka zajebala stvar. Pa toga u Srbiji jos nije bilo.
E sada bato lepo u fond za oduzetu imovinu, pa lepo isplata radnicima, pa na dobos, nova privatizacija. Smile Smile Smile

Sta bre mesate Jocu nacionale u ovo? Joca je drugi fah.Sramota je Jocu opanjkavati.

Да су пустили Владу гдје би они били у свему томе? Smile Влада велик,незгодан јебеш будалу може
и шамарчину да удари. Smile Мрцина 212 цм. мислио да се то тако ради чим се види префикс
"демократска" странка.
Али добро то му је била животна школа па је искеширо за садашњу титулу која му као спортисти
више и приличи мада бих му ја дао шта зине ради својих хороа ала Карим Абдул Џабар којега је и
насљедио.
Него мени онај Цане дјелује као нека поштењачина која с времена на вријеме зна пласирати пар
милиона евра у обнову земље... опсс, Smile.... "владиних" приватних рачуна и то чак до главе
смрдљиве рибе.  Smile

Смрдиииии мало је реч. Smile

Зато се Суботић мало,мало и оглашава да подсјети главоње ко им је кеширао милионе евра за
финансирање "странака",а Борута са додатних тричавих 10.000.000 ојра. Smile
Појешће њега мрак као и досадашње суфинансијере садашње власти. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
Ja sam dao primer Divca, da se vidi kako prolazi svaki koji hoce svoje pare da ulozi posteno, a nije sa njima u shemi.
Jel nisi lopina? Sikter bre.
Cane je za srpsku Moskvu postenjacina. Glavnica ide preko ruske ljubavi, na marzhu od milijarde godisnje za gas i naftu. Nemaju tu Rusi nista sa tim. Oni prodaju kao i svakome. Ovde ti je drzavna pljacka, institucionalna sa drzavnim eksponentima: Skundric(pre njega Popovic), Bajatovic, borbeni poklici i prazna obecanja.
Sta je bre Canetovo 50 miliona, pozajmio sirotinji Misku i Beku?
Lepo covek da se rasplace.Lepo mi dodje da zena ispece tepsiju pogacica sa cvarcima, da nesto pojedu ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ja sam dao primer Divca, da se vidi kako prolazi svaki koji hoce svoje pare da ulozi posteno, a nije sa njima u shemi.
Cane je za srpsku Moskvu postenjacina. Glavnica ide preko ruske ljubavi, na marzhu od milijarde godisnje za gas i naftu. Nemaju tu Rusi nista sa tim. Oni prodaju kao i svakome. Ovde ti je drzavna pljacka, institucionalna sa drzavnim eksponentima: Skundric(pre njega Popovic), Bajatovic, borbeni poklici i prazna obecanja.
Lepo covek da se rasplace.Lepo mi dodje da zena ispece tepsiju pogacica sa cvarcima, da nesto pojedu ljudi.
Ма он је финансијер Тадића и ДС-е.Све шта се ради у Србији не пролази мимо њих па тако да
и они који се експонирају у марисању лове уствари нису бр.1 већ само карика у ланцу.
Све шта је мазнуто мазнуто је уз благослов,а ја ипак мислим да га ни ти нити ја можемо и да
хоћемо дати.То је суштина.Комплет Влада па њени експоненти су у ствари легализована мафија
која царује у држави звана Србија.Прије су марисали једни сада маришу други,а тио тражи до госпоје
да ти испеће погачице су чварци (знам да је асоцијација на "малу" лову у питању).
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
Ма он је финансијер Тадића и ДС-е.Све шта се ради у Србији не пролази мимо њих па тако да
и они који се експонирају у марисању лове уствари нису бр.1 већ само карика у ланцу.
Све шта је мазнуто мазнуто је уз благослов,а ја ипак мислим да га ни ти нити ја можемо и да
хоћемо дати.То је суштина.Комплет Влада па њени експоненти су у ствари легализована мафија
која царује у држави звана Србија.Прије су марисали једни сада маришу други,а тио тражи до госпоје
да ти испеће погачице су чварци (знам да је асоцијација на "малу" лову у питању).
Ma daj bre, ja mislio ako su gladni.Ako nema sta da jedu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ma daj bre, ja mislio ako su gladni.Ako nema sta da jedu.
Зар то није исто.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
Gledam kako ih besno napadate.Oni ljudi fini, brizni, ulazu lovu kod nas.
Cak i Toma kad je obuko ciste gace, otiso da pije kavu s njima u hotelu Ritz u Parizu.
Kako je taj komunizam gushio sposobne ljude.
Cane bio krojach, a koji se kapacitet krio u njegovim iglama. A tek Misko i Misa Beko, to su bili obicni drugovi.
Mogao si kao samoupravljac da im kazes: bre direktore, jebacu ti sve po spisku.
To se zove kapacitet. A ne da mi tamo spava na pruge i sece prste.
Eeeee da nas je vise takvih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.