Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milan Radonjic-tarot Tv Palma Plus  (Pročitano 95313 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
ako je istina da mu je emisija kod nas u Srbiji zabranjena, to je lep početak.
a sta je sa slobodom govora ustavom zagarantovanom ???
Citat
Upravo takva bolesna osoba se npr. kad vidi da joj Milan nije pomogao još više razočara tj. pukne, oduzme sebi život ili što još gore pre toga oduzme još nekome.
na bih se slozio. ako nista drugo Milan im da bar malo nade, bar im pruzi priliku da sa nekim popricaju, da razmene koju rec u ovo danasnje vreme otudjenosti.
a bas mi drago kad zeza pohlepne bilmeze koji traze dedino blago "... od plemena armagedon zakopano pre 9.000.000 godina" 

Kao što vidiš ti si se pozivao na ustav. Ja ti ga izcitiram a ti ga nazva bajkom u koju ni retardina deca više ne veruju. Inače, zahvaljujući toj istoj "Bajci" je RRA i ukinula emisiju Milana Radonjića. Ta "Bajka" svakoga dana odlučuje o našim životima i nisam je ja pisao.
Svaki put sam ti odgovorio na pitanje pa te molim da i ti meni odgovoriš. 1-Po tvom mišljenju, zbog čega je ukinuta emisija Milana Radonjića ? 2-Molim te bez ljutnje, ne mislim ništa loše, koje si godište ?

Zar su potrebni još neki dokazi da je Milan prevarant ?, i koliko još primera i objašnjenja da navedem ? (ima ih dovoljno u prethodnim postovima).
Imam utisak da i sam Milan sada potvrdi da je prevarant, neki bi ga i dalje branili. Nije meni namera da sad dokazujem kako ste vi koji ga gotivite navodno nenormalni ili ludi, nego je poenta u zdravom odnosu prema stvari. Pa zar je toliko teško prihvatiti očigledno ?, shvatiti grešku ?. Ali ići do granice apsurdnosti i slepo negirati činjenice samo iz razloga da bi bili upravu, to stvarno... Zar opčinjenost nekim likom ide do te mere da tada prestaje razum i ostaje samo navodna bezmislena ljubav prema liku koji se ismejava sa drugima i to naplaćuje. Meni lično može biti drag neko iz javnog života ali ću uvek razmišljati svojom glavom, nikada neću uzimati zdravo za gotovo to što mi kaže, ostaviću uvek mesta za logiku i zdrav razum.
Što se tiče Milanovog navodno ljudskog pružanja nade i davanja prilike da sa nekim popričaju u ovo vreme otuđenosti, to bi sve bilo uredu da Milan ne naplaćuje. Sa naplatom ta navodna briga pada u vodu a ljubav prema novcu isplivava na površinu. Nisam ja gadljiv na pare, ali postoje i bolji način da se zaradi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Citat
je RRA i ukinula emisiju Milana Radonjića.
Људи, је л' ће те већ једном сконтати да је свим астролозима забрањено, не само њему.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2009, 11:56:29 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ma dzaba  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
1-Po tvom mišljenju, zbog čega je ukinuta emisija Milana Radonjića ?
kada politicari postanu alavi, pocinju da traze vise para. Milance show im nije dao.
imas puno primera i u aferama javnih preduzeca.
Citat
Zar su potrebni još neki dokazi da je Milan prevarant ?
ma koji dokazi ??? gde ti vidis dokaze?
Citat
Imam utisak da i sam Milan sada potvrdi da je prevarant, neki bi ga i dalje branili.
dobro 'ajde prevarant je mozda, ali gde su dokazi ?
Citat
Što se tiče Milanovog navodno ljudskog pružanja nade i davanja prilike da sa nekim popričaju u ovo vreme otuđenosti, to bi sve bilo uredu da Milan ne naplaćuje.
ne naplacuje. to je samo cena poziva.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ima ga i na IBC-u , mislim ponedeljkom i sredom u popodnevnim casovima...par bisera - zove zena da pita kada ce se udati, a on kaze Londa 462..zena ga pita sta je to, on kaze - kako ne znate to je boja za kosu, sto ce reci kad se budete ofarbali tom farbom, posle toga cete se udati Smile...zove tip za igre na srecu, ovaj mu kaze da kupi sedam manjih i sedam vecih (greb greb) u crvenoj trafici na Banovom brdu kod prodavacice Natase i dobice oko 770 eura...jednu zenu je zracio da zove sedam puta da joj kaze brojeve za loto...double twice sto ce reci duplo...riba pita da li ce se udati, i za koga? Radonjic joj odgovara za Mihajla Bartolelija, vlasnika odbojkaskog kluba u Napulju!...videcete kad vas odvedem u Milano na stadion, pa kad pocne navijanje-Forza Milan, Milan campione-a ja sam Milan

sa njegovog bloga

Нека буде овде форум.

Пошто сам нон стоп на емисијама не могу учествовати.

Размењујте искуства.

ТАРОТ САВЕТОВАЊЕ = 6000 динара, траје 15 минута. 064 366 94 08 oд Нове Године има слободних термина ако сад позовете. Ја сам цар.

До Нове Године је све заказано.

Gornji deo se odnosi na jedan od milion dokaza da je Milan prevarant, a u donjem delu vidi se cenovnik njegovih usluga. A što se tiče "samo poziva" i sam znaš da procenat ide njemu što nebi bilo ništa loše da nije po sredi prevara.
Valjda nije gottago da zaista veruješ u teoriju da su političari kao tražili više para, Milan odbio pa ga ukinuli ?. Zaradio onolike pare pa mu odjednom žao da zaradi još više i da deo političarima, mislim... ajde da se uozbiljimo. Ukinut je kao i svi drugi koji se bave tim glupostima i od varanja pokušavaju da zarade.
Što se tiče tvog godišta, ne moraš da se izjasniš jer to je tvoje pravo. Godine ovde na forumu ništa ne znače, niti su merilo znanja, zrelosti, itd.                   

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
Gornji deo se odnosi na jedan od milion dokaza da je Milan prevarant,
kako bre?! ko kaze da da se njegova prorocanstva nisu obistinila? da li ti licno poznajes te ljude pa su ti rekli da nije pogodio? a i ako nije pogodio, mozda oni nisu postupili po savetu.
Citat
a u donjem delu vidi se cenovnik njegovih usluga.
postoji stara narodna izreka koja kaze "ni kod babe nema dzabe". sta je to "tarot savetovanje"? mozda covek drzi casove iz tarota. zasto bi neko isao kod njega za prorocanstvo od 6.000,00 dinara, kada moze bez cimanja da ga cimne telefonom za 100tinak dinara?!
Citat
A što se tiče "samo poziva" i sam znaš da procenat ide njemu
pa valjda covek ima nekih troskova zakupa TV termina.
Citat
što nebi bilo ništa loše da nije po sredi prevara.
koja prevara? ko je to podneo tuzbu protiv njega za prevaru?
Citat
Valjda nije gottago da zaista veruješ u teoriju da su političari kao tražili više para, Milan odbio pa ga ukinuli ?
ne, politicari su najmudrije glave u Srbiji i bore se za opstenarodno dobro i da izvuku zemlju iz globalne svetske krize. a nas Milan je kolateralna zrtva da bi narod i preko medija video kako se radi.
Citat
Zaradio onolike pare pa mu odjednom žao da zaradi još više i da deo političarima,
ne! u pitanju je princip. zasto da daje mediokritetima, kad ne mora. covek je kupio youtube, poznaje se sa obamom, izlazi sa madonom, CNN mu daje astronomski honorar..., zasto bi se on smarao sa sitnom boranijom?
Citat
Ukinut je kao i svi drugi koji se bave tim glupostima
vratice se jednog dana nas Milan da nas spase!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Motorola GLEAM
covek je kupio youtube, poznaje se sa obamom, izlazi sa madonom, CNN mu daje astronomski honorar..., zasto bi se on smarao sa sitnom boranijom?

zaboravio si da kažeš i da je lični taratolog Silviju Berluskoniju, i da je u upravnom odboru Milana

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
mob
Nokia 6630
gottago covece jel ti to ozbiljno?meni je milan ok,za zezanje,ali je covek 100% u pravu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Motorola GLEAM
gottago covece jel ti to ozbiljno?meni je milan ok,za zezanje,ali je covek 100% u pravu

Smile  Smile
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
zaboravio si da kažeš i da je lični taratolog Silviju Berluskoniju, i da je u upravnom odboru Milana
Gospodin Milan je skroman covek i ne voli da se eksponira.  Smile

da, i ja kazem da je covek 100% u pravu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.