Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Милан Недић у ходнику гимназије  (Pročitano 11749 puta)
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 3510
Требало је још само да вешамо Јевреје и Цигане, шаљемо трупе на Стаљинград и тек онда би процветали  Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
Pojam Untermensch na Nemackom znaci nesto kao podljudi  Smile
Nisam bio kilav, pa sam potrazio na guglu (wikipedia) neke blize odrednice, pa kaze:

This concept (Nazi propaganda and policy) included Jews, Roma (Gypsies), non-Europeans (although the number of black Africans, for example, was too small in 1940s Europe) and some of the Slavic peoples (named as Ukrainians, Poles, Russians, Serbs and Czechoslovaks)

Uostalom ne treba vam wikipedia i te fore, pitaj babu ako je jos tu, recice ti sta se desavlo. Pa jebem mu misa, stvarno treba da budes Untermensch da bi i posle svega podrzavao naziideologiju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
Hitler je prvenstveno od Srbije tražio nesmetan prolaz. Baš je njemu trebala vojna pomoć Srbije... ona mu je bila od krucijalnog značaja.  Smile 

Imao je on preča posla nego da se bavi ovdašnjim prilikama... Samo je trebalo da prihvatimo to, pristupimo tom Trojnom paktu, ćutimo, diplomatski pokušavamo da se izvučemo kad god možemo od obaveza koje bi nam Nemci eventualno nametali i čekamo da Amerikanci i Britanci završe poso.

Ali zahvaljujući komunistima koji su rat videli kao idealnu priliku da zauzmu vlast i sklone kralja, do toga nije došlo.
No dobro... ispalo je super... trećina naroda je pobijena, kao i sva intelektualna elita posle rata, ali heeeej... mi smo ispali HEROJI breee! Mi smo spasili mnoge francuske, britanske, američke živote otvaranjem novog fronta na Balkanu... Srbija!!!
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
MacOS X
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
BlackBerry Torch
Hitler je masovno ubijao i plavooke, plavokose Poljake, za Slavene je drzao da su niza nacija. Valja procitati i "Mein Kampf" a i njegove govore i razgovore sa svojim podredjenima.

Uostalom, tu je uvijek taj YouTube, za podsjetiti se:
« Poslednja izmena: 13. Mar 2011, 17:12:52 od Sale Nadj »
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Nokia 
Svakome je jasno da bi Srbija prosla neuporedivo bolje da je stala na stranu Nemacke, mislim da cak Hitler nije trazio vojnu pomoc, nego prvenstveno samo prelaz preko nase teritorije kao sto rece Buki. I to je naravno svima savrseno jasno samo sto to neko jednostavno ne zeli da prizna.

A to da je Hitler smatrao Slovene nizom rasom nije bas tacno. Pre ce biti da ih je smatrao glavnom konkurencijom i to sto je na Slovene, prvenstveno Ruse, gledao kao na konkurenciju mu je na kraju doslo glave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.17
Hitler je cekao da zavrsi sa Rusima pa onda da predje na Srbe i ostale za koje je smatrao da su mu smetali. Ionako je prepustio Hrvatima posao a po Srbiji je birao neke za radnu snagu, da je rat potrajao kupio bi on i dalje, a ono slabasno sto bi ostalo bi jednog dana kroz odzak a za to su mu trebale sluge, da se ne trosi, Svaba je to.

A to da je Hitler smatrao Slovene nizom rasom nije bas tacno. Pre ce biti da ih je smatrao glavnom konkurencijom i to sto je na Slovene, prvenstveno Ruse, gledao kao na konkurenciju mu je na kraju doslo glave.

Pa tako je covek rekao, sad sta ti mislis da je on smatrao, tvoje razmisljanje.
A Sloveni su trebali da nestanu da bi Nemcima oslobodili prostor na istoku
« Poslednja izmena: 13. Mar 2011, 17:27:04 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
MacOS X
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
BlackBerry Torch
Hitler je bio inteligentan lik ali nije bio nikakav 'white supremacist' nego Njemacki nacionalist. Znao je sta radi, price o Arijevcima su mu bile nacin da pridobije privremene saveznike koji su sluzili njegovom cilju. Znao je kako pridobiti jednu naciju spikom o Arijevcima da bi klali drugu naciju, koja bi teoretski mogla cak takodjer biti Arijevska. Pa, tko bi to trebao bolje moc razumjeti neg' Srbi???????????

Kod njega je sve bilo predredjeno cilju - Ogromnoj Njemackoj. Cak je stvarao (privremena) saveznistva sa 1000% nearijevcima tipa Checheni, Egipcani, Japanci itd.... Kada bi se rijesio velikih neprijatelja tipa Rusije, lako bi mu bilo pobiti one manje (tipa Srbi i sl). Poljake je tamanio usprkos njihovoj nepobitnoj bijeloj rasi, plavim ocima i katolicanstvu. Untermensch-e je trebalo pobiti da bi Ubermensch-i (Germani) imali vse prostora, a Poljaci su im i prvi susjedi.

Dosao bi njemu red na sve nas Slavene, kad tad!
« Poslednja izmena: 13. Mar 2011, 17:34:18 od Sale Nadj »
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
Preko ovih prostora je gazio i presao ko god je hteo, tako da pricati o nekom rasnom pitanju je vrlo diskutabilno  Smile Jbga nekoj tamo prapra babi sa ovih prostora se mozda dopao neki Turak od 1,6m visine i uzeli su sobu (mada verujem da Turaci nisu ni pitali). Sad, koliko je takvih primera ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
HTC Wildfire S
Pojam Untermensch na Nemackom znaci nesto kao podljudi  Smile
Nisam bio kilav, pa sam potrazio na guglu (wikipedia) neke blize odrednice, pa kaze:

This concept (Nazi propaganda and policy) included Jews, Roma (Gypsies), non-Europeans (although the number of black Africans, for example, was too small in 1940s Europe) and some of the Slavic peoples (named as Ukrainians, Poles, Russians, Serbs and Czechoslovaks)

Uostalom ne treba vam wikipedia i te fore, pitaj babu ako je jos tu, recice ti sta se desavlo. Pa jebem mu misa, stvarno treba da budes Untermensch da bi i posle svega podrzavao naziideologiju  Smile

Pa vidi... i današnji Ameri su ti suvi fašisti na mnogo primera. A posebno na primerima na relaciji Srbija - Amerika u modernoj istoriji.
A ti si takođe mnogo puta predlagao čisto dodvoravanje, pričao si da nema tu ljubavi mržnje u politici, nema ideologije... već čisto korist.
Ako malo bolje razmisliš, ne razlikuješ se ti baš previše od tog Nedića, kao i njegovog stava i posla.
« Poslednja izmena: 13. Mar 2011, 17:41:09 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
Pa vidi... i današnji Ameri su ti suvi fašisti na mnogo primera. A posebno na primerima na relaciji Srbija - Amerika u modernoj istoriji.
A ti si takođe mnogo puta predlagao čisto dodvoravanje, pričao si da nema tu ljubavi mržnje u politici, nema ideologije... već čisto korist.
Ako malo bolje razmisliš, ne razlikuješ se ti baš previše od tog Nedića, kao i njegovog stava i posla.
Ma kao da je bitno sta neko kaze na forumu  Smile
Ali ok ... govorim striktno o nazi ideologiji, ako malo pazljivije procitas. Hitlerova Nemacka je bila robovlasnicka tvorevina, "ociscena" od nize rase i "devijanata". To ne mozes nikako da tvrdis za danasnju Ameriku, zar ne? Nesrecno si uporedio ... desava se  Smile

Kad smo vec kod Slovena, srpski jezik ima mnogo vise slicnosti sa slovackim, nego sa ruskim koji je opet slican bugarskom. To govori nesto.
« Poslednja izmena: 13. Mar 2011, 17:52:49 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: matorku jebe kilav

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.