Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Милан Недић у ходнику гимназије  (Pročitano 11802 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Citat
Какав бре СССР, па данашња КПРФ најјача комунистичка странка сарађује са РПЦ и брине о руским националним интересима и је#е им се за братство и јединство совјета.

Interesantno! A kakav stav ima ta današnja KPRF iz Rusije prema dogadajima iz WWII na teritoriji exYU? Pošto već u detalje znaš njihove političke stavove i konkretne poteze, a tema je Nedić i WWII.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.17
Citat
Какав бре СССР, па данашња КПРФ најјача комунистичка странка сарађује са РПЦ и брине о руским националним интересима и је#е им се за братство и јединство совјета.

Interesantno! A kakav stav ima ta današnja KPRF iz Rusije prema dogadajima iz WWII na teritoriji exYU? Pošto već u detalje znaš njihove političke stavove i konkretne poteze, a tema je Nedić i WWII.

Ma i oni verovatno kace slike domacih izdajnika i saradnika okupatora  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15

Ma i oni verovatno kace slike domacih izdajnika i saradnika okupatora  Smile

nijedan ruski nacionalista ne bi kachio slike staljina i njegovih jevrejskih ubica .  evo koga oni poshtuju :

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.17
Alo, ne radi se o nacionalistima vec o KPRF, znaci komunistima valjda. Inace, tamo je ogroman broj koji ima pozitivno misljenje o Staljinu. A i odbranio je zemlju od neprijatelja i izbegao sudbinu Srbije  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
A i odbranio je zemlju od neprijatelja

sa takvim prijateljem  i.t.d. ....  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 755
OS
Windows XP
Browser
Chrome 3.0.195.38
mob
Nokia 3110c
kolko sam videla stoje tamo i dalje.

Ja sam do sad 3 puta obarala komunjare s vlasti pa su se oni zahvaljujući svojim simpatizerima tri puta vraćali na vlast.
Nikada ih nismo oborili sa vlasti, I daslje vladaju ali njihovi unuci dobrano nauceni i potkovani-malo u crvenim malo u zutim dresovima. Sve u svemu postajemo nadradzasta Srbija ( zuto+crveno u koaliciji)  Smile Smile
vrlo tachno...

A za Nedica se dvoumim... Da je poznat i istaknut djak te shkole - jeste... a sad da li je to shto je on radio dobro ili loshe - nisam bash siguran, kao uostalom ni za mnoge druge... ne kazu dzabe da uvek postoji i druga strana medalje... A i istoriju pishu pobednici i pristrasna je tako da ne polazem bash puno na nju... voleo bih da sam bio tamo i video svojim ochima ili mozda i ne bih Smile
IP sačuvana
social share
kama, al' ne sutra - danas bre
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
MacOS X
Browser
Chrome 10.0.648.127
mob
BlackBerry Torch
A i odbranio je zemlju od neprijatelja

sa takvim prijateljem  i.t.d. ....  Smile Smile

Hitler je mrzio Slavene a i tvoje Srbe je smatrao Slavenima. Bas kao i Ruse. Hitler NIJE bio white supremacy guy (nesto na sto ti i tebi slicni dpkate). Za saveznik je imao Japance (koje je kreten doduse smatrao majmunima) i Talijane (sic?). 

Bombardirao ti je i Beograd a bo'me bi poklao i Moskvu. Blagosiljao i Jasenovac (za kojeg ja kao Hrvat zalim jer su zvjerstva nad Srbima i drugima pocinjena tamo).

Dobar ti idol, svaka cast! Zivio ti meni i opametio se vec jednom dabogda. A sad umjesto da sepesh po Forumima, u krevet s nekom Srbijankom i pravi djecu. Pod hitno!

-----------

Na temu:

U skoli u Zagrebu su nas ucili mnogo tome losem o Nedicu. Iskreno, s ove distance, niti znam puno o liku niti bih trebao biti neko mjerilo. Ali, lik je bio na vlasti u Srbiji za vrijeme Njemacke Okupacije, potvrdjen od okupatora VASE zemlje, ne vidim bas puno razloga da ha stitite i hvalite. A i nije nesto puno uspio u nekom spasavanju Srba u NDH. Ili nije bio bas jako mudar iili nije bio bas jako pametan? Rezultati su mu u svakom slucaju prilicno ocajni!

Kojeg vraga imatte opet zelju da uvelicavate luzera?
« Poslednja izmena: 13. Mar 2011, 07:34:03 od Sale Nadj »
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
Da svakako... jebi ga, kad si premijer vlade Srbije, zemlje enormne snage i mogućnosti, kolosalne vojske i naoružanja, ogromne avijacije i artiljerije ti prosto moraš da kažeš Hitleru "marš u pičku materinu" i kreneš da se biješ sa njim.  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.17
Da svakako... jebi ga, kad si premijer vlade Srbije, zemlje enormne snage i mogućnosti, kolosalne vojske i naoružanja, ogromne avijacije i artiljerije ti prosto moraš da kažeš Hitleru "marš u pičku materinu" i kreneš da se biješ sa njim.  Smile

Misli, ako ne mozes ga pobediti pridruzi mu se  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
Dabome. Tako se čuva svoja guzica. Tako su je i Belgijanci, Holanđani, Luksemburžani, Norvežani, Danci, Čehoslovaci, Rumuni, Mađari sačuvali i sveli svoje žrtve na minimum.

Lako je batice kad si premijer kurčiti se i reći "e mi nećemo da se predamo, mi ćemo da se borimo"... lako je jer sigurno on neće da se bori, već njegov narod. Neće on da rizikuje život već njegov narod.

Teško je prihvatiti na sebe etiketu fašiste, naciste, kolaboracioniste, izdajnika, nepratriote u nameri da se sačuva svoj narod. Mnogo teže.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: matorku kilav jebe

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.338 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.