Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milan Beko na čelu Železnica Srbije  (Pročitano 7161 puta)
Hronicar svakodnevice

Sve je ok, znam ko si, no hard feelings ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 762
Zastava Munze Konza
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
mob
Samsung GalaxyS3
sns ima kadrove

Da ti ne fali neka rec izmedju ima i kadrove?
Biraj - lose, uzasne, nestrucne, neuspesne, poltronske ...
IP sačuvana
social share
Kill all my demons and my angels might die too
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Al meni se posebno sviđa ovaj novi trend, mentalitet... koji nameću Vučko i njegovi sektaši. Ukratko, sve što Vučko uradi, to je promišljeno, pošteno, dobro i produktivno... A sve što rade drugi, to je kaaaka.  Smile

I ta priča o negativnosti i skepticizmu naroda... Ne budite tako negativni, nije Vučko prekršio obećanja, samo je promenio odluke. Ne budite tako negativni, nije struja poskupela, samo su računi veći. Nije vraćena pretplata, samo uvedena taksa. Nije se Vučko posrao na sve što je pričao i zastupao do pre par godina, samo se potpuno promenio, naravno isključivo zarad dobrobiti Srbije. Nije Toma do skora srao iz sve snage po evropskim ambicijama Srbije, samo je dobronamerno kritikovao njihov tempo. Nije Vučko postavio Simu Cigu, nego zeka. Nije Beko muljator i lopurda, nego su to oni zlikovci iz prošlih vlada isprali narodu mozak izmišljotinama i lažima...  Smile Jer su bili ljubomorni na njegove sposobnosti i talenat.

Ja uopšte ne razumem to,kako posle 30 godina najezdi svega najgoreg što se izrodilo na ovim prostorima, i miliona praznih obećanja i izjava, iko ovde može da bude negativan i skeptičan. Nije mi jasno.  Mislim, evo ja kad vidim one završene Prokope, koridore, obilaznice, Dinkiće i kriminalce iza rešetaka, profitabilne Kolubare, Borove, Sartide... uspešne privatizacije, obnovljene fabrike... i sve ostalo što je postignuto za poslednjih 30 godina... prosto mi bude toplo oko srca i rodi mi se nova nada u bolje sutra.
« Poslednja izmena: 31. Jul 2014, 19:08:51 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
LG Nexus 5
Inače, za vađenje Železnice iz blata nije potreban finansijski genije i srpski Donald Tramp, nego pošteni i sposobni ljudi koji će da najure svaku štetočinu koju obitava u tom preduzeću,a takvih je mnogo. Za to su potrebni sposobni ljudi, ali oni se za razliku od Milančeta ne kurče po medijima i ne ližu bulje vlastima, nego sede u ćošku i rade.

Svakako, sve sami Sojici i Dobrosavljevi. Pitaj nekog iz porodice ko razjeba tu zeleznicu. Stetocine se skupljaju u zeleznici nekoliko decenija unazad. Do broja od preko 18 hiljada zaposlenih se ne stize preko noci.

Ko je po tebi onako pravi narodni covek iz mase koji dobro juri stetocine iz drzavnih firmi?

Ali dobro. Ako Vučko nepogrešivi presveti kaže da je Milanče slamka spasa za srpske železnice, i da će pod njim da dobijemo srpski TGV... Ok. Možda ti znaš nešto što ja ne znam. Uostalom, ko sme da osporava Vučka i njegove odluke.  Smile Aj evo šanse Milančetu prepoštenom, nek mu je sa srećom, pa da vidimo šta će da uradi.  Smile  Smiley

Vucku nije prijala promena. Mislio je da ce stalno biti u opoziciji sa tomom i taman se na to navikao i sjeba ga narod.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Ne sećam se da sam rekao da su svi u ŽS sposobni i pošteni. Naprotiv, rekao sam upravo da ima mnogo štetočina. Ali pored tih štetočina, ima i nešto sposobnih kojima je stalo. Samo što oni ne izlaze na scenu, jer znaju kako su prošli svi koji su bili kao oni.

Što se uništavanja tiče, nema šta da pitam, to znaju i vrapci na grani. Ona je uništavana od onda kad je počelo uništavanje i svega ostalog u zemlji. Samo što su prema njoj bili baš bez milosti. Služila je 3 decenije kao državni aparat za pranje novca, zapošljavanje rodbine i čerupanje državne imovine/kase.

Ne držim na stolu spisak zaposlenih u železnici ili spisak sposobnih za tu funkciju pa da mogu da ispišem imena. Ali ih ima. Kažem, svugde ima sposobnih ljudi koji mogu nešto da promene. Kada bih se raspitao kod ovih koji se bave železnicom, verovatno bih dobio nekoliko imena.
Poenta je u tome da ti za takav posao ne treba ekonomski megamajstor, nego jednostavno neko ko želi i može da promeni stvari, a da pritom ima podršku vlasti u tome. E zato je to toliko teško. Jer treba da nađeš sposobnog i poštenog rukovodioca,a koga pritom vlast želi da čuva i podrži.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
sns ima kadrove

Da ti ne fali neka rec izmedju ima i kadrove?
Biraj - lose, uzasne, nestrucne, neuspesne, poltronske ...
Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Browser
Opera 11.10
Al meni se posebno sviđa ovaj novi trend, mentalitet... koji nameću Vučko i njegovi sektaši. Ukratko, sve što Vučko uradi, to je promišljeno, pošteno, dobro i produktivno... A sve što rade drugi, to je kaaaka.  Smile

I ta priča o negativnosti i skepticizmu naroda... Ne budite tako negativni, nije Vučko prekršio obećanja, samo je promenio odluke. Ne budite tako negativni, nije struja poskupela, samo su računi veći. Nije vraćena pretplata, samo uvedena taksa. Nije se Vučko posrao na sve što je pričao i zastupao do pre par godina, samo se potpuno promenio, naravno isključivo zarad dobrobiti Srbije. Nije Toma do skora srao iz sve snage po evropskim ambicijama Srbije, samo je dobronamerno kritikovao njihov tempo. Nije Vučko postavio Simu Cigu, nego zeka. Nije Beko muljator i lopurda, nego su to oni zlikovci iz prošlih vlada isprali narodu mozak izmišljotinama i lažima...  Smile Jer su bili ljubomorni na njegove sposobnosti i talenat.

Ja uopšte ne razumem to,kako posle 30 godina najezdi svega najgoreg što se izrodilo na ovim prostorima, i miliona praznih obećanja i izjava, iko ovde može da bude negativan i skeptičan. Nije mi jasno.  Mislim, evo ja kad vidim one završene Prokope, koridore, obilaznice, Dinkiće i kriminalce iza rešetaka, profitabilne Kolubare, Borove, Sartide... uspešne privatizacije, obnovljene fabrike... i sve ostalo što je postignuto za poslednjih 30 godina... prosto mi bude toplo oko srca i rodi mi se nova nada u bolje sutra.
Znaci da ima ipak neke kvalitetne kvadrove,zovu se spin doktori...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 36.0.1985.128
ZS su toliko otisle u djavola, da njima sad treba i mora da bude na celu neko ko jedino zna da smulja i ukrade .. i predstavi narodu da hoda po vodi .. jer zapravo ZS posluju u bankrotu.. godinama  Smile

prosli direktor je od drzavnih para gradio sebi nadvoznjak ispred kuce..  Smile  mislim to je level 1000  Smile

sad ce novi direktor da dovuce par svojih drugara da rastrgnu ono malo sredstava sto tu ima.. jedva cekam prvi govor o teskoj situaciji koju je zatekao, nemogucnosti za napredak.. itd.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
a na osnovu kojih to refrenci sta kazu? kake veze ima MB sa ZS?
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.77.4
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

Kreteni na kub...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.