Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mihajlović: Zamrzavanje plata samo jedna od mera vlade  (Pročitano 13654 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Citat
Kako kad ga nema?

јбг...буди мало флексибилнија...не може свака да има деколте као ти Smile

I to sto kazes... 

Ja samo imam problem sa kokama koje polude posle 40-e... koje pocnu da se utezu i tripuju da su ribice od 19 ljubomorne na njih zbog njihove lepote ...
Mladost je lepa...  Smile

Ali.. da.. plate...  Smile

Koliko sam cula... vec danas su se pobunili sindikati zbog ove odluke... ali kazu ... pregovaracemo...
Koliko znam o ovome se pregovaralo i pre 4-5-6 godina, ali upravo je tada potegnut taj kolektivni ugovor... tj. ugovori... I bilo, ups.. izvin'te...
Doduse... sindikalci jestu lopurde, ali fino stite svoju investiciju...

Inace, nije mi jasan ovaj deo sa zamrzavanjem penzija..  Smile
U nekoj od nekih akcija je bio prilog o porodici iz tri lepe sargarepe kojoj je jedini stalni izvor prihoda babina penzija od 4000 dinara... A ona siroce, sama sa cetiri unuke kojima su roditelji umrli...
I njima sad da se zamrzne penzija?
Pa to je sramota...
Sramota je da neko ima penziju od 4000...
I sramota je da neko ko je radio 40 godina i stvarao ovu drzavu ima penziju 20.000...
Dok s druge strane, razne partijske jajare (svih sistema), zasluzni umetnici, generali raznih vojski, visoki duznosnici... imaju od 50.000 pa navise... Za sta? Za unistavanje zemlje?
« Poslednja izmena: 01. Jun 2013, 22:00:31 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
како си грубо пресекла расправу о деколтеу  Smile  Smile

крка је рекао да док је он жив, пензије неће бити замрзнуте. Значи месеци су у питању  Smile
Иначе, што се тиче пензије од 4000дин, ту ниједно повећање мање од 200% не може ништа да промени. Шта њој значи повећање од 5%, 200 динара? Њима је потребна социјална помоћ
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Ne radi se o tome, vec o tome da mi nije jasno kako iko moze da prima toliko malu penziju.. Koliko znam, postoji minimalna penzija koja je valjda 12.000dinara... Kako neko moze da ima odbitak od toga?
Kapiram da je pezioni sistem los i da na jednog zaposlenog idu 3 koji primaju prihode iz budzeta, ali je raspodela sredstava iz Penzionog fonda nerazumna... Razlike su previse velike...

Rekla bih i da je potrebna revizija sistema, ali to kod nas i onako traje izmedju 50 i beskonacno godina... Plus greot para koje bi otisle na sve te eksperte koji dodju, klimnu glavom i kazu - moja usluga je 20.000e...

Meni nije jasno... kako onda nasoj guvernerki nije sramota da kaze da sa svojom platom od 180.000 (tada je jos bila poslanik - a to je osnovna plata+pausal+razni troskovi+za clanstvo u skupstinskim odborima+ ?) ona i njeno dvoje dece jedva prozivljavaju... iako imaju svoj stan i sve to...

Uopste... raspodela bogastva u ovoj zemlji je strasno smesna... Oni koji nose najveci teret i najvecu odgovornost dobijaju najmanje...

Ajde da oni (visoki funkcioneri) snose neku odgovornost... Ne, nista... Cak ni moralnu, jer imaju obraz kao djon... Jer mozes da sjebes citavu drzavu i veselo se smeskas sa plakata na sledecim izborima.. I tu ne mislim samo na ovu vladu, vec svaku do sada.... Mada, opet... pola sadanje vlade je vec duuuugo na vlasti...

A sto se tice socijalne pomoci... to je tek zamesteljstvo...
U drugom primeru porodica nije primala pomoc jer niko nije imalo LK... jer nemaju para da izvade LK... a niko nece da im besplatno da dokumente, jer sve to mora da prodje proceduru... I posto se nalaze, opet.. u tri lepe sargarepe... da bi dosli do veceg mesta gde mogu da izvade LK moraju da daju sve sto imaju... I onda to cimanje Socijalnim sluzbama koje imaju taj odvratan oholi stav koji kaze - Mi znamo za situaciju, ali nam se niko nije obratio!
I onda ti kazes u sebi - Crkni birokratijo!
« Poslednja izmena: 01. Jun 2013, 22:27:18 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
пензија од 4000дин је вероватно инвалидска пензија. За остало не знам, а не зна вероватно ни михајловић. Крка би могао да зна, ал тих је проблема бесконачно не само у социјали, већ и у разним другим сегментима друштва. Ал то је већ висока политика коју не могу овако да брстим
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Naravno da nista ne zna jer i onako prima platu nizasta...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/13/Ekonomija/1271274/Manje+jeftine+struje,+ve%C4%87i+ra%C4%8Duni.html

da se ja pitam, a ne pitam se na njenu srecu, za ovo sto sprema bi visila na terazijama

gospodja salje sve potrosace u crvenu zonu, jer sijalice, sporet, bojler, grejalica u kupatilu, televizor i racunar mesecno naprave preko 1200 , a gde je tu uopste GREJANJE imbecilu zenski  Smile Smile

na zalost, ljude koji su na CG i koji se greju na cvrsto gorivo, ZABOLE  za ovo povecanje.. dok EPS i dalje duguje milijardu evra za struju, u stvari duguje mnogo vise, ali je mihajlovickinim "sistemom mera" i otpisom Kamata u 2012, samo gumicom obrisala bar jos toliki dug EPS-a

ljude poput mihajlovicke i dinkica treba bacati u reku, a ne PONOVO ih dovoditi na vlast, nemoguce da su srbi bas toliko glup narod, povraca mi se od ove zemlje, gadi mi se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
drzavi treba novac. Budzetu treba novac, jer rashodi u budzetu su prihodi subjektima drustva. Ono sto oni rade sad, kao sto znamo (?) je da traze nacin da uzmu pare od ljudi. Zivimo u kapitalizmu, zbog toga svako zeli da ustedi, a to je moguce, jedino ako nekog drugog osiromasimo za kolicinu nase ustedjevine.

Naravno, karakteristika novca opterecenog dugom je da neciji prihod stvara nekom gubitak i da se formira dug koji stalno raste, kojeg je nemoguce vratiti. Prosto je nemoguce da svako zivi od svog rada!!

drzava moze da ima i suficit platnog bilansa, a da opet ima gubitke u budzetu. Ova situacija se desava kada su apetiti drustva veci od pristiglog suficita.

Neko ce da pita "pa zbog cega se onda ne sreze glomazna administracija i poveca izvoz (proizvodnja)?". To je naizgled logicno pitanje (sablonsko, izlizano, svaki prolaznik na ulici ce vam to reci, bez sumnje, to jeste problem, ali ne sustina problema, glomazna administracija je mozda 10% problema), ali se javlja problem kada dodje vreme da ljudi sa "srezanih" radnih mesta trebaju druga radna mesta. A drugih nema i nece ih biti.

Sto se tice izvoza i proizvodnje, danas je nemoguce izvoziti jer se ne isplati. Zasto? Zato sto drzava odrzava nerelano jak dinar, sto pogoduje uvozu! Zasto pogoduje uvozu? Zato sto je u tom slucaju uvozna roba jeftinija, jer se dinar odrzava jakim stvaranjem sve veceg duga (proizvodjaci su optereceni valutnom klauzulom). Zasto bi neko onemogucavao izvoz? Zato sto neko zivi na racun nekog drugog. Ne mozemo svi izvoziti, uloge su podeljene ranije. Zivimo u sistemu Socijalnog Darvinizma, fasisticke ideologije.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Pa to ti je socijalna drzava... Resavanje socijalnih problema kroz zaposljavanje u drzavnu sluzbu...

I onda kao Grcka objavis bankrot...

Doduse.. oni su u tom stanju koju desetinu godina...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Qtek 小米
Anea, MunkaZe не скрећите са теме !
Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
sori, kad procitam nesto o zoranici, momentalno mi krece penica na usta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.