Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Мигранти на задња врата “зато што смрде"!?  (Pročitano 11094 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Belci i crnci, "Zapadno" drustvo i Islam nemaju zajednicke tacke, niti mogu ziveti zajedno u miru, to je na duze staze neostvarivo.  Svi ljudi smrde, ali ja sam primetio da svaka rasa ima svoj vonj, Hindusi na primer su zestok primer toga. Njihova koza ima specifican miris, cak i kada se odluce da koriste dezodorans, da li je do hrane ili neceg drugog ne znam, ali stvarno je specificno.  Crnci iz geta isto tako, oce taj kristalni meth da izadje na kozu, ili crni heroin kojim se spricaju.  Ja sam radio sa dosta evropljana kao sto sam rekao, i Poljaci vode u podpazdushnom smradu, sto zene sto muskarci, sto je meni bilo fascinantno.  

Mi opet mashimo temu, vaznije je pitanje kako ove poslati van Srbije u EU, u Srbiji nemaju sta da traze, jer imamo ciganjesha vec dovoljno, ne treba nam jos muslimanske zgadije koji ce sutra zarad ovog ALaha ili onog Imama da kolju nas i nasu decu zarad Islamske drzave od koje navodno beze.  Ja garantujem da su medju njima teroristi, a vi sad vidite.  Slican problem ko sa Meksikancima u USA kada predju preko grane, ne znas kojem je kartelu pripadao, i posle kada usred grada vidis odrubljene glave i ta sranja, posle se ljudi cude. Jebi ga.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.5.17
mob
I-mate 30 Pro
Treba poceti prvo od sebe...pa tek onda nalaziti mane nekome drugome...

Mada ako covek pogleda tzv zapadnu civilizaciju...vi ste ceo svoj svet zasnovali na uperivanju prsta...

U tome ste definitivno pobedili... Smile

Zaludjeni u tom tripu da ste vi tako super i da svako hoce da vam to otme...da uvek ima neki neprijatelj...

A zapravo...ceo svet se chudi i pita sta oni to tamo rade ...

Evo primer od danas...

Ovo covek da gleda i da odmara oci...

Raznovrsnost...diserfikacija...

To je princip na kojem je zasnovano sve oko nas...

Normalno vama se cini da to nije tako...

Posto ste samo vi super... Smile

« Poslednja izmena: 28. Maj 2015, 22:24:59 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Linux
Browser
Chrome 42.0.2311.107
Treba da napravite index pojmova i clanova, ne mogu da pohvatam ko su rusofili, zapadnjaci, gejevi, crnci  a ko su azijati.

Inace sumnjam da se prosecni Rus identifikuje sa azijatskim kulturama, a pogotovo vole te polu mongolske imigrante.
« Poslednja izmena: 28. Maj 2015, 22:27:04 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.5.17
mob
I-mate 30 Pro
Treba dodati ispod ovoga gde pise horoskopski znak... Smile

Citat
Inace sumnjam da se prosecni Rus identifikuje sa azijatskim kulturama.

Prosecan rus je dobrim delom u aziji...
« Poslednja izmena: 28. Maj 2015, 22:27:00 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0

Citat

Jeste ali i dalje je pripadnik bele rase, naravno govorim o Rusima ne o raznim kolonizovanim i asimilovanim narodima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Citat
Mada ako covek pogleda tzv zapadnu civilizaciju.
Postoji evropska civilizacija,nisam čuo za zapadnu...kojoj i ti pripadaš iako očigledno imaš neku krizu identiteta,posavetuj se sa ruskim tajkunima oni znaju gde pripadaju,mnoge nekretnine i računi mogu da potvrde... Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
Pa da, poznato je da je Srbija bila druga najveća kolonijalna sila i podmetač nogu kroz istoriju...

Nego, da se pridružim Ramosu - ako je u toj Aziji i Africi tako dobro... što im onda svakog dana odlazi na stotine hiljada ljudi?   Smile 

Citat
Raznovrsnost...diserfikacija...

To je princip na kojem je zasnovano sve oko nas...

Jašta brate, pa poznato je da gde god se poseje seme međurasnog i međureligijskog multikulturalizma, tu uvek poteče med i mleko.

Inače, lepo je što navodiš sliku iz Rusije. Zemlje koja je takođe uvek bila poznata po jednakosti i pravičnosti, posebno unutar sopstvenih granica.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.5.17
mob
I-mate 30 Pro

Citat

Jeste ali i dalje je pripadnik bele rase, naravno govorim o Rusima ne o raznim kolonizovanim i asimilovanim narodima.

Tzv bela rasa i ne postoji...

Covek moze da bude samo pripadnik ljudske rase...

Citat
Nego, da se pridružim Ramosu - ako je u toj Aziji i Africi tako dobro... što im onda svakog dana odlazi na stotine hiljada ljudi?

Vi ste dosli ko njih da ih naucite da zive...posto oni ne znaju...

I to je rezultat...

Vidis kako je to kosmos fino uredio... Smile

Terorizma nije ni bilo u tim zemljama dok nisu dosli tzv zapadnjaci...

I ne samo terorizma...i tzv verske netrperljivosti...i tzv fanatizma...

U sudaru za realnoscu vas selfcreated empire bulshit nije preziveo...

Cest slucaj...mozda si primetio... Smile
« Poslednja izmena: 28. Maj 2015, 22:32:45 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Treba poceti prvo od sebe...pa tek onda nalaziti mane nekome drugome...

Mada ako covek pogleda tzv zapadnu civilizaciju...vi ste ceo svoj svet zasnovali na uperivanju prsta...

U tome ste definitivno pobedili... Smile

Zaludjeni u tom tripu da ste vi tako super i da svako hoce da vam to otme...da uvek ima neki neprijatelj...

A zapravo...ceo svet se chudi i pita sta oni to tamo rade ...

Vodka tebe roknula zestoko izgleda, ili izolacija. Sta mislis ti kojem drustvu pripada Srbija i EU? I Rusija jednim delom spada u "Zapadno" drustvo, zbog Hriscanstva, bilo ono sranje danas ili ne...

Pa da, oni se svi vole zajedno, i pevaju "if the god was one of us."  Wow, toliko liberalno razmisljanje, ko da si iz San Franciska dosao.
Treba da napravite index pojmova i clanova, ne mogu da pohvatam ko su rusofili, zapadnjaci, gejevi, crnci  a ko su azijati.
Ma lako je brate, ja sam sektas dijasporas izdajnicko djubre kojeg zabole za Ruse koliko njih zabole za nas, koji ne voli gejeve, crnce i ostalu ekipu, jer sam veliki rasista.  Naravno, svi dijasporasi nisu Srbi, i gamad su, osim ako ne zive u Rusiji, je to je neutralna zona  Smile

Moj brat HKJ, je isto tako veliki diskriminator i opozicija lika i dela Vucica kompanije i omladine.

Inicio je zavedeni Rusofil koji nikako da izadje iz ormana (verovatno ceka da Putin preduzme neke mere ali ima da se naceka) a pri tome za nekoga ko podrzava Putina i Ruje, je veoma liberalno opredeljen, cekamo da primi Starletamu.

Anea je Anea, enough said.

Gambino je rasno svestan decko, sa pro Srpskim tendencijama, i naravno veliki protivnik Islama i Chamuga.  

I borba za galaksiju se nastavlja, a kolacici sa mracne strane su pod stecajem, pa ti vidi.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
Tako je. Svi smo mi u stvari crnci. Samo su neki malo previše, a neki premalo pečeni. A neki su kao mali upali u majonez pa požuteli. Ali sve u svemu, svi smo crnci.

Vi ste dosli ko njih da ih naucite da zive...posto oni ne znaju...

I to je rezultat...

Vidis kako je to kosmos fino uredio... Smile

Pa da znaš da jeste fino uredio.  Smile SAmo neka ostane ovako i ja nemam ništa protiv.  Smile Ko sam ja da uskraćujem nekome zadovoljstvo da jede govna i živi na deponiji...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: quot migranti

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.