Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 17:24:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mica Ubica - Prvi Srpski Borbeni Robot  (Pročitano 37203 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N93

nemanjal88 izvini iz kog kraja nase lijepe buvse drzave si ti? ne sada trenutno nego gde si naucio tak lepo pisat i pretpostavljam govorit
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ne mogu da se suzdrzim ,ali ovo je genijalno   Smile  . ovaj prvi snimak je u razmeri 1/16 ,a milica je negde 1/10 otprilike prema bmp ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Best toy ever. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 7710
ja bih hteo rec RS al na papiru pise bih, mislim nije mi ideja nekoga da vredjam ili da njegovo misljenje omalovazavam ali stvarno ovde se vodi prica da je trava uvjek zelenija negde drugde i na tome se zavrsava, opet kazem svaka cast za milicu vrabca i lazara to su pocetni projekti u koje treba ulagati radi daljeg razvoja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Best toy ever. Smile

a vidi ovo  Smile :

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N93
Ljudi jel ste vi videli da je milica Koncept a to znaci da niko nece da se zamara sa pravljenjem elementarne mehanike igracke na daljinski vec hoce da napravi novi sistem koji do tada nije razvijao.

Kupi za vojsku strane elektronske sisteme i cekaj da u slucaju rata pocnu da se okrecu protiv tebe, da ne govorimo o mogucnosti prisluskivanja, pozicioniranja... Sve je to nesto sto se uci kroz iskustvo i kroz posao i karijeru.

a kao potvrda mojih prica sacekajte napad amerike na Iran. Irancima se nece bas isplatiti sto imaju americke raketne PVO sisteme.
« Poslednja izmena: 08. Dec 2009, 18:44:19 od Ivannbgd »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
niko nece da se zamara sa pravljenjem elementarne mehanike igracke na dalkinski vec hoce da napravi novi sistem koji do tada nije razvijao.

najbolje je da se pochne sa razvijanjem tople vode  Smile Smile Smile ....  milica je predstavljena kao prototip ,a ne kao koncept (koncept se i ne pravi ,to je samo razradjena ideja )  . njene mogucnosti su na nivou koji smo videli - a ne bi me iznenadilo da je "elementarna mehanika"  Smile pozajmljena iz ovakvog nekog modelcica  Smile

Citat
Kupi za vojsku strane elektronske sisteme i cekaj da u slucaju rata pocnu da se okrecu protiv tebe,

decacicu , za tvoju informaciju - preko 90% elektronike koju ima nasha vojska je stranog porekla  Smile . pogotovu ove modernije i ove koju planiraju da kupe.

« Poslednja izmena: 08. Dec 2009, 18:49:00 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Otkud ti znaš šta se pravi ili ne kada nisi napravio ništa u životu niti znaš kako funkcioniše vojna industrija. Napravi nešto pa onda kudi tuđi rad, ovako samo lupaš bez osnova, jer nemaš ni znanje ni iskustvo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N93
Ja ne znam da smo od bobreih sistema kupovali nesto od stranaca osim Mig21 i Mig29. I tenkove i sve oklopnjake smo pravili sami, pesadijsko naoruzanje takodje. Sisteme veze i tu famoznu kutiju za kriptografiju koja nosi oznaku K2 koju si spominjao smo sami pravili. Sve smo sami pravili. Od igle do lokomotive. To sto je kupljeno id stranaca je kupovanoda bi strucnjaci iz VTI mogli da koriste to kao reper za razvoj nasih sistema. Otpusti sve ljude koji rade na VTI i u namenskoj i sve kupuj od stranaca. Mozda bi i hleb mogli da kupujemo od Bugara, oni znaju lepse da ga umese.
ne bih da vredjam ali cini mi se da spadas u onu grupu ljudi koji vuku neku traumu iz vojske ap im je sve sto ima veze sa vojskom i sa drzavom mrsko. Zasto ne pitas gazdu te srane kompanije u kojoj radis da odes u neko inostranstvo. Uvek im trebaju ljudi za telekomunikacije na Islandu. Samo trebas da brines o klimi i ni o cemu vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ja ne znam da smo od bobreih sistema kupovali nesto od stranaca osim Mig21 i Mig29..

koliko godina ti imash kad ne znash da je avionika chak i za avione pravljene u SFRJ (J-22 ,G-4 i.t.d. ) uvozena iz inostranstva (i to sa zapada)  Smile .... o ostalom naoruzanju (PVO ,protivbrodsko , radio-uredjaji raznih vrsta ... da i ne govorim)  Smile

p.s. ko ne veruje nek proveri ovu brosuru :

http://www.airserbia.com/file/display/82/SOKO-Super-Galeb-G4 ,pa ce da se sretne s "domacim" firmama kao Marconi i Collins  Smile pored slovenachke iskre i rudija chajaveca u RS.
« Poslednja izmena: 08. Dec 2009, 20:56:42 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 17:24:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.