Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 22:53:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mia Borisavljevic-Mia Grand  (Pročitano 2667865 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
akoe dala tebi ce gu dadne i meni inzenjere  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Niti mi je dala, niti sam joj trazio, a za tebe ko sto rekoh i krava je iznad tvojih mogucnosti, nisi ni za kozu.
A kaže se inžinjer, a ne inženjer.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2009, 13:45:45 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
glupane edan ja pricam o kravu a ne o miu,i u koj padez govoris jer o vokativ il o neki drugi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
glupane edan ja pricam o kravu a ne o miu,i u koj padez govoris jer o vokativ il o neki drugi  Smile
Ok  Smile za kravu a ne za Miu si me prešao, jedan : nula za tebe - svaka čast, a padež nije bitan: inžinjer - inžinjeru,
a ne inženjer - inženjeru, pardon kod tebe je vokativ inženjere.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2009, 14:00:31 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Jel' se i ona cuva za brak? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Scream for me

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2085
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Jel' se i ona cuva za brak? Smiley

.......da
IP sačuvana
social share
Show them no fear, show them no pain
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo
Niti mi je dala, niti sam joj trazio, a za tebe ko sto rekoh i krava je iznad tvojih mogucnosti, nisi ni za kozu.
A kaže se inžinjer, a ne inženjer.
hehehe I njega ona asocira na kravu,mada mene više asocira na kravu,pa između "k" i "r" dodaš "u". Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
jel ovaj biznis covek kontroverzan ili nekontroverzan,ako je ovo prvo sram je bilo ako je ovo drugo svaka joj cast,mada za njene izuzetne intelektualne kapacitete bizniscovek nije nivo treba da nadje nekog nobelovca il dobitnika volfove nagrade
Nisi citao moj post, nije kontroverzan, a ni Mia 99% nije sa njim. Smile

Koliko god da je smatras glupom -ti sI vecito na temi o njoj ! Smile
Cao Lolana, ma nije on vecito na temi o Mii, Smile on je vecito na svim temama sa zgodnim ribama, a sve ih smatra glupim i uglavnom i ruznim, Smile retko koja da mu se dopada, a i te koje mu se dopadaju, samo kao komad seksi mesa, ne dao Bog da u nekoj vidi osobu. Smile

mislim da ne okolisemo vise,tipicna izjava za isfrustrirane ljude bez argumenta,kada ne baratuju cinjenicama prelaze na kvazi psiholoske analize ljudi i licne uvrede,jel ti to mene pratis po forumu ili u zivotu pa znas na kojim sam temama,ajd kazi nam dali sam na temi o kvantnoj mehanici

da rezimiramo ovde se ne govori o meni vec o nekoj kvazi vokalnoj splavarskoj"umetnici" noci

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17

mislim da ne okolisemo vise,tipicna izjava za isfrustrirane ljude bez argumenta,kada ne baratuju cinjenicama prelaze na kvazi psiholoske analize ljudi i licne uvrede,jel ti to mene pratis po forumu ili u zivotu pa znas na kojim sam temama,ajd kazi nam dali sam na temi o kvantnoj mehanici
da rezimiramo ovde se ne govori o meni vec o nekoj kvazi vokalnoj splavarskoj"umetnici" noci

E narocito mi treba da budem isfrustriran zbog pacenickog drkadzije kao sto si ti sez. Nema potrebe za analizom dovoljne su cinjenice. Cudi me da ti pricas nesto o uvredama, pa ti samo ides od teme do teme i vredjas osobe o kojima su teme. Da se postuju pravila foruma, mene bi za ovo odmah sada banovali, a tebe bi dozivotno banovalil odavno. Jel ima neko zensko stvorenje na ovoim forumima da je nisi ispljuvao, a i da nisi na nju islajfovao? Ne moram da te pratim po forumima, mogu samo da sa tvog profila vidim tvoje postove. Mrzi me mnogo da gledam, juce za Miu, jel joj biznismen kontroverzan, i za Aleksandru Bursac isto pitanje, pa nisi ni originalan. Ili kada te lolana pita sta trazis po ovim temama kada sve pevaljke prezires ti sam odgovaras da ti one sluze samo za seksualno izivljavanje. Onda ti ja kazem da si patetican drkadzija, a ti se kao uvredis. Pogledaj moje postove na ovoj strani, chavo ledeni me je super provalio, upecao sam se a on me je poklopio, i sta sam ja uradio?, kazao sam ok.  Smile bravo jedan : nula za tebe presao si me. Da li ti imas pristojnosti da tako nesto nekom kazes. Pre nekog vremena si mislio da ne znam razliku izmedju pojacala sa i bez povratne veze, da li si kazao ok. zajebao sam se jesi to sto tvrdis da si, ne. Ti bre nemas p od pristojnosti a ocekujes da neko bude pristojan prema tebi. Kad budes pristojan dobices i od mene takvo ponasanje a do tada pali sine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
kada ne baratuju cinjenicama prelaze na kvazi psiholoske analize ljudi i licne uvrede,

Ovde si tako detaljno opisao sebe i svoje postojanje na forumu - ne poznajes licno ni jednu devojku kojoj prisivas raznorazne etikete kurve i spoznoruse ,vredjas ih ,a kad neko krene da tebe proziva - e onda se ti kao vredjas .Ne moze to tako druze ,ne moze .

Citat
da rezimiramo ovde se ne govori o meni

A sto da ne govorimo malo o tebi ?
Ti si meni bas jedan zanimljiv lik !
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 22:53:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.351 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.